fredag 29. juli 2011

Sommarøya snop
Berre eit kjapt lite innlegg for å visa kva eg snopa med meg frå Frk Lande ;)Og så måtte eg jo snopa med meg nokre snacksy sandalar...
Kjøkken handkledet er forresten i frå Krasilnikoff og kanon tøft. Og keramikken er Tine K. Sandalane er Roots og rett og slett behagelige å gå i. Får god oversikt ;)

I dag var eg ein snartur innom Kvist og Kvast og fant masse kjekke ting til gongen før me satte nasen attende mot Stavanger, I like! No har Familien Fryd vore mykje på tur, så der er fortsatt nokre veggar som lyt malast, men når det er gjort så kjem der sjølvsagt eit innlegg som viser det ferdige restultatet :) Keramikken over her er alt på plass i gongen, og eg må innrømma at det første eg gjorde når eg kom heim var å setta på plass snopet i frå Kvist og Kvast også, så det tidligare vindfanget er eg godt nøgd med no.

Denne helga er det Tall Ship Race her i Stavanger, og Frøken Fryd og Herr Fryd har hatt ein fin-fin tur på byen i lag med onkel H og onkel O, det blir vel eit seinare innlegg det også ;) I morgon kveld skal me i 30 års dag til vårt skjønne søskenbarn som har denne skjønne bloggen. Det vert ein kveld i familiens tegn, der me deltar alle i frå yngstemann som er 17 til eldstemann som er 85, det vert nok ein koselig kveld!

Klem Eli

2 kommentarer:

  1. Grattis med nye, fine ting! Sandalene er helt min stil :) Ønsker deg og dine en fortsatt god julisøndag. Vi har utsatt ferieturen til Vestlandet til august/september. Imens fokuserer vi på hus og hage her hjemme, nok å ta tak i for å si det sånn :) I dag ble det innkjøp av tujahekkplanter til å ha på kanten av terrassen. Innlegg om ny hekk følger, så snart mannen har fått plantene i jorden, hihi. Klemmer

    SvarSlett
  2. Det var en fantastisk fine kveld Eli :-) Klem fra Camilla

    SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!