søndag 17. juli 2011

Naustglimt

Mosehjertet på bergveggHei hei godt folk! Me koser oss fortsatt på naustet :) I går kveld hadde me ein nydelig kveld med bålpanne, levande lys, godt selskap og godt i glaset.  Mosehjertet køyrde me forbi sist sommar på veg frå naustet og eg har leita og leita, og endelig i vår fant eg att staden og fekk foreviga det. Naturen er finurlig, er det ikkje flott?
Her er sjølvsagt livbøye, spesial laga for moffen :)
Herr Fryd fekk fisk også i går kveld, men den var litt liten, så no svømmer den rundt i sjøen og feitar seg opp til neste år ;)


I kveld skal Herr Fryd og eg ut og spisa middag med gode venner - det gleder me oss til. Me skal feira ei veldig kjekke jente. Onkel H er kjempe snill og skal passa gutane og vera sjåfør for oss tilbake til naustet i kveld. Jammen godt med god familie :) I kveld kjem mormor heim frå gymnastrada i Lausanne (Sveits), så i morgon blir me enno fleire her på naustet. Så kjekt!!

2 kommentarer:

 1. Å så koselig dere har det! Har også fått veldig lyst på en slik bålpanne, får se om jeg får overtalt mannen ;) Det er så nydelig på Vestlandet, gleder meg til vi omsider får kommet oss vestover senere på sommeren, slik at vi blant annet får tatt noen flotte bilder til å pynte opp veggene her med. Skulle egentlig kjørt vestover denne uken, men pga mine (forhåpentligvis forbigående) øyeproblemer, måtte vi utsette det. Hatt to hasteoperasjoner på netthinnen siden mai, siste var forrige fredag. Så nå sitter jeg faktisk her og blogger mest med høyre øye ;) Nok om meg, ha en fortsatt super søndag!! :) Klem

  SvarSlett
 2. Ser ut som en super plass og nye sommeren på!
  Ingen ting er som sjø luft og grilling;)

  Og herlig bilde av mosehjerte;)

  Fortsatt god sommer;)
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!