torsdag 11. august 2011

TV kroken i Fryd heimen

Slik eg har forstått det på temperaturen i bloggeland så er TV kroken til stor frustrasjon for mange bloggerar, nåke ein helst unngår å visa i innlegga sine - store, fæle TV'ar, surround anlegg, høgtalerar, ledningar og andre utfordringar.
Eg likar vår TV krok eg... Synst det er heilt greit å ha stor TV, synst faktisk at den er fin, hehe. Høgtalerar har me midt i glaninga og på kvar side, til og med på andre sida av rommet har me heile fire høgtalerar (dette er bloggekroken min - dåke skal få sjå seinare) og eg synst det er heilt ok. Eg ELSKAR film, TV, seriar... det kan godt være blod, gøsj og action, latter og sjarm, eventyr eller søte og koselige jentefilmar. You name it, I like it... Stort sett... Så lenge eg blir fenga av handling, filming, interiøret i filmen (som i "It's complicated" eller "Something's Gotta Give"). Eg koser meg når eg kan krølla meg oppi sofaen ("min" er den til venstre på bildet) og Herr Fryd mandig slenger seg i sin (Herr Fryd er mann og krøller seg derav ikkje i sofaen) og me setter på ein film om kvelden etter at ungane er lagt *nyte*.Eg nyter å berre sjå, sløva om du vil... Ikkje tenka, berre motta. MEN eg likar også godt å lesa bøker, å blogga (obviously), laga smykker eller øyredobbar, gå på tur, være ute, baka  boller, reise vekk... Det eine utelukker ikkje det andre :)

Trives du med din TV krok? Kva ser du helst på?Klem Eli

6 kommentarer:

 1. Så flott og gjennomført stil du har! Minner meg om Helene Hennie interiør, som jeg elsker! Vi har ikke mindre enn to tv'er vi :) Fant ut at med barn som også vil se film og TV, så meldte behovet seg for en ekstra. Dvs i kjelleren har vi både TV og projektor med lerret til å heise ned over TV'en :) Har en mann som er både film- og utstyrsfrik, så der går pengene våre ;) Dvs vi elsker film og gode TV-serier begge to, det er vår største interesse. Fint når man har små barn, for man trenger ikke gå ut av huset på kveldstid :) Akkurat nå for tiden ser jeg mindre TV og film enn på lenge, det har blitt mye Mac og blogging i stedet. Men kvalitetsthrillere er vår favoritt. Jentefilmer får jeg dessverre nesten aldri sett pga mannens filmsmak :) MInner meg på at jeg bør gå oftere på kino med venninner! Ha en fortsatt god kveld! :) Klemmer

  SvarSlett
 2. Så fint du har det i tv kroken din. :)Vi har tv i stuen, og er veldig fornøyd med det. :)
  Jeg har ikke blogget om den, men som deg har jeg hylle over tv`n, synes det myker opp inntrykket. :)

  SvarSlett
 3. Jeg synes tv-kroken din er veldig ryddig og stilig jeg! Jeg hadde stor tv og høgtalere og kosesofa i vårt forige hus(som var stort og vi bygget for å bo i resten av livet) Men alt blir ikke som man tror og så tok vi et stort skritt og flyttet til en annen kant av landet(min kant;) Og fikke en liten stue hvor tv tok helt overhånd!! Så jeg kasta den ut av stua og opp på loftet hvor den blir styrt av gubben! Jeg hadde en plan om å gå opp dit å se programmene jeg liker best, særlig tirsdagsseriene på tv 2, men det har endt med at jeg ikke har sett tv siden april, og de værste abstinensene har lagt seg;) Men savner det kanskje mer til høsten når alle gode programmene starter igjen!

  Dette ble jo et helt brev,hehe! Fin blogg forresten! God helg!
  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 4. Modig å vose tvkroken ja:) Men flott var den da;) Kanskje jeg må våge meg frem med kamera en dag jeg også........:)

  SvarSlett
 5. Så koselig tv-krok du har. Behagelig sofa med gode puter... kan godt forså at du trives her! Vi har en egen tv-stue og et rom til kidsa i garasjen hvor de kan se tv/spille. Kjenner faktisk at det har vært godt med sommertid og litt mindre av tv-titting for min del....
  Klem Heidi

  SvarSlett
 6. Likte tv-kroken din, var så koselig, liker fargene og alle putene :) Vi er nok veldig glad i tv-tittingen vi også, spesielt etter at ungene har lagt seg.
  God helg

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!