lørdag 20. august 2011

Hei sveis!

No sit eg her med heilt ny sveis, og lillebror Erlend er også nyklipt og klar til skulestart på mandag, i alle fall nesten... For han vil ha nye kler :) Så stor er han også blitt, og han vil være med å bestemma sjølv. WHAT?? Som guttemamma så har eg vore godt vant, ingen krangling om morningen på det som mammo har lagt fram - no er det nye tider... Tenker dåke knegger godt og skadefro dåke som har små prinsesser heime som har bestemt sine egne klede sidan dei lærte å seia "nei!".Men no har eg inngått kompromiss med Erlend om at me kjøper eit antrekk og to til første skule dag i dag, og så skal mamma vera med ei venninne på mandag og ordna resten :) Me hadde heldigvis den samme oppfatning av kva type klede han vil ha, så det vert ein mjuk overgang for meg dette ;)
Ute dassregner det, rett og slett, og eg har snora full av klede. Stilig! Hverken yr.no eller storm.no sa at det skulle komma SÅ mykje regn :( Men dette er ikkje ei ny problemstilling for meg. Dei kleda heng til dei vert tørre, nok med det! I går kveld var første "haust kvelden" for min del, sånn reint lysmessig, eg har som regel alltid eit duftelys eller telys heile sesongen om kvelden, det er så koselig med levande lys... Men hausten og vinteren så tar eg litt av, og i går var første gongen eg tente masse masse lys, kosa meg gjorde eg.
Lillebror har besøk av to kompisar, så då har han vel besøk i skuffa også da ;) Måtte berre knipsa dette bildet frå i går (ja, dåke ser at han trengte ein klipp) når han satte seg godt til rette i utkledningsskuffa og trykte på X'er og O'er osv. Det er ikkje lite musklar han sitter på der altså... Hulken, Spiderman, Batman og heile gjengen... Storebror er i bursdag, så her sitte me då, me gamle. Litt rart når ungane er så store at ein rett og slett kan risikera å få fritid / egentid om ettermiddagane og i helgene - men herreguuuud så godt det er! *Nyte - nyte - nyyyte*. Heldigvis så trives eg godt i mitt eget selskap :)

Kva gjer du helst, når du litt uventa får tid for deg sjølv? Eg leser svært gjerne eg då, enten det er krim eller interiørblad eller andre romanar. Men må jo innrømma at i det siste så har det vore mykje blogging også.

God laurdag da, dåke! No skal eg kosa meg med ein bloggerunde, oh joy!

Klem Eli :)6 kommentarer:

 1. Heisan! Her òg har både mor og sønn fått ny sveis! Minsten begynner nok også å interessere seg mer for klær, merker det.. Har jo en jente som lever og ånder for utseende for tida!
  Her også har det bøttet ned. Da er det godt å bare være inne. Vi har også mye mer voksentid nå enn tidligere - deilig! Må jo si det! Det er vel egentlig derfor jeg har fått litt tid til blogging!
  Ha en flott lørdag :-) Heidi

  SvarSlett
 2. Hei igjen! Joa, må jo si at jeg er fornøyd med sveisen. Jeg er på vei mot noe ser du! Kjenner du til Tabitha i Salon makover? Sånn sveis vil jeg ha! Nå når jeg var hos frisøren min, viste jeg rett og slett et bilde av Tabitha og sa at slik ville jeg ha det!

  Heidi

  SvarSlett
 3. Jeg som har to eh store prinsesser, og minsten som guttebass, kan smile litt nå ja. Jenter og klær, "stønner høyt" ;P Gutter er myye greiere men alt går. Det blir en vane rett og slett. Hærlig er gutta når de er i spillenes verden ;)

  Nydelig det første bilde ditt og det minnet meg på at jeg har glemt å kjøpe blomster som jeg hadde tenkt i dag, ja ja.

  Ha en strålende helg ;)

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg har kjøpt mine washi tapes på Norway Designs,
  men min bloggvenn Lena har den fiiineste nettshoppen
  konfettishop.no hvor hun selger et stort utvalg av tape!

  http://konfettishop.no/

  SvarSlett
 5. Hei Eli ;). Tusen, tusen takk for den varme og fine kommentaren du har skrevet til meg. Jeg ble alldeles varm i hjertet. Det er på en måte en styrke å vite at det er noen her ute som forstår med stor F. Og det har jeg forstått - med stor F - gjennom bloggen at det er mange som forstår ut i fra egenerfaringer. Jeg håper at fordi jeg velger å skrive om ting som fortsatt er litt tabubelagt, så kan kan skje jeg åpne synet til i hvert fall noen litt - og bidra til at det å ramle i kjelleren - fort eller over tid - får aksept/medfølelse på samme måte som mennesker som blir fysisk syke. Før fikk jeg noia av at de som bor i samme bygd som meg leste bloggen min - nå publiserer jeg til og med innleggene på facebook. Litt sånn fordekt opplæring ;). Dessuten er det terapi å skrive om det som er utfordrende. Sender deg en stor klem.

  SvarSlett
 6. Så stemningsfult og fint det første bildet er :)
  Og spennende med første skoledag!

  Og det stemmer at jeg setter sammen alle bildecollagene mine i Photoshop :) Det er fort gjort om man har programmet og kan det, men sikkert veeeeldig vanskelig dersom man er helt blank. Som med de fleste andre ting her i verden regner jeg med ;)

  Klem og en finfin søndag til deg
  Signe

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!