søndag 21. august 2011

Søndagskos
Klokka er kvart over tolv, lillebror ligg enno i sofaen med pledd over seg, har ikkje kledd på seg, og ser på Animal Planet. Frøken Fryd sit i godstolen, nydusja og har nett spist frukost (!) og koser seg med blogging og ein god kopp kaffi servert av Herr Fryd. Han sit ved spisebordet og har nett spist frukost han også. Storebror er på overnatting, igjen...Ute er det haust... Det er grått, det øser ned og trea vaiar i vinden, regnet renn ned langs vindauga. Ganske koselig å vera inne :) Har tent lys, og sitter her og vifter med tærne. Kva skal me finna på i dag da? Veit ikkje heilt?Me må nok ta ein gjennomgang av Storebror og Lillebror sitt skap og luka ut det som dei er vokst i frå og legga fint på plass dei nye kleda som dei har fått før skulestart. Ellers så trur eg me skal ta det heilt med ro i dag gitt.

Kva gjer du på ein regnfull søndag?

Klem Eli4 kommentarer:

 1. Så koselig med tente lys! Vært en lat søndag her også, så langt. Lader opp til barnebursdagen vi skal i senere i dag, det blir nok full rulle ;) Mor (les: meg) er litt slapp, etter venninnedag i går med shopping, middag og drinker :) Burde også tatt tak i ungenes klesskap... Men helga er ikke bare burde burde, er det ikke det man sier i VG-reklamen? :) Ha en fortsatt fabelaktig søndag!

  SvarSlett
 2. Jag har en riktigt skön söndag för här skiner solen! Vi har plockat undan och lagat mat. Jag har fått sitta massor här vid bloggen vilket jag älskar :)

  Ha en skön söndag!

  SvarSlett
 3. Finaste TineK lysglassene:-)
  Eg ser på minnekonserten i dag, fiin ♥
  Linda:-)

  SvarSlett
 4. Heisan! Ja idag var det skikkelig innevær - kjempesurt! Men fytti så flott det ble ikveld! Sol og 18 grader:-) deilig!
  Klem Heidi

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!