søndag 28. august 2011

Inspirert

Åh - eg er så supert inspirert til å innrede med desse Hurricane stormlyktene... Kom over sida til Halvor Bakke og datt med eit plask! Berre sjå her da - no kan jo  hausten berre komma...?!?! Tenk dåke ein mørk og stormfull aften, regnet trommer på vindauga, det sprakar i peisen (som me ikkje har...), du har fyrt i dei lekre Hurricane stormlyktene og lyset lagar fine skyggar og mønster på veggen. Ganske digg det? Må jo berre bli lekkert. Nokon som veit kven som fører desse produkta??Om nåken som leser denne bloggen er av dei som kjøper julegåver til meg; vil ha - vil ha - vil ha... Notert??

Klem Eli ;)

8 kommentarer:

 1. Veldig fine!! Enig med deg i deg! Skal gi beskjed til nissen :)
  Heidi

  SvarSlett
 2. Guess what, jeg falt også pladask da jeg så bildene av Halvor Bakkes design for en stund siden! Minner meg veldig om Helene Hennie og Slettvoll. Nå venter jeg bare på at kolleksjonen hans hos Bohus lanseres 15. sept. Se her:
  http://blogg.bohus.no/2011/08/02/signature-collection-by-halvor-bakke/#more-1954
  Men vet ikke om de stormlyktene selges hos Bohus... Leste på Bakkes hjemmeside at han selger gjennom Lama, kanskje du kan søke på det? Ha en magisk mandag! :) Klem

  SvarSlett
 3. PS: Bohus arrangerer "Damenes aften" med bl.a Halvor Bakke i høst, kanskje du er interessert, hihi :) Sjekk denne linken for å se om det er i ditt nærområde: http://www.bohus.no/damenesaften/

  SvarSlett
 4. Mmmm høres ut som en drømmekveld. Gleder meg ikke til at kulden kommer men til å fyre i ovnen, for det er så deilig varme. Stormlyktene er virkelig nydelige, har lyst på slike jeg også. Her har de også produkter fra Halvor Bakke i Fargerike butikken ;) Der har jeg sett de stormlyktene ;)
  Ha en fin kveld ;)

  SvarSlett
 5. Ja de er virkelig vakre, også kaster de så fine skygger på veggen. Dekorerer hele rommet :)

  Ha en topp mandagskveld!
  Signe

  SvarSlett
 6. De lyktene er bare så fine.Jeg har de selv også.
  Takk for at du la deg til som følger hos meg.
  Ha en riktig fin mandagskveld

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!