tirsdag 30. august 2011

Damenes Aften anyone?

Foto: Bohus.no
Etter tips frå den fine bloggen Myke Minutter har eg no meldt meg på Damenes Aften hos Bohus :) Då åpnar Bohus dørene etter stengetid og gir oss eksklusive tilbud, foredrag og noko godt i glaset! Halvor Bakke, Finn Schjøll og Lisbeth Larsen vil gi oss tips om korleis me kan gå ein trendy og stilsikker haust i møte. Sidan eg bur i Stavanger så har eg meldt meg på den 19. oktober på Forus - og det store spørsmålet er... Er det andre Stavanger bloggerar som har meldt seg på, eller har tenkt å melda seg på? Hadde jo vore gysla kjekt å sjå dåke "live" ;) Uansett så gleder eg meg veldig til denne kvelden!

I kveld har eg hatt heilt herlig besøk av ei veldig god venninne! Og ho hadde med seg DEN rosebuketten til meg... *sukk*. Eg skal ta bilete av den i morgon og dela med dåke! Gode venner er gull verdt altså :) Me har kosa oss med levande lys, sjokoladekake og anna godis (og så på ein mandag... for ei skam...) og pepsi max ja - og masse jenteprat. Ute bles og regnar det heilt dyrisk - og det gjer det berre enno kosligare å sitta inne! Muligens ikkje like koselig å gå til jobb i morgon, men den tid den sorg ;)

Klem Eli

3 kommentarer:

 1. Så heldig du er som har så gode venninner :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Goda vänner är det bästa <3

  SvarSlett
 3. I går meldte jeg også meg på Damenes Aften i min nærmeste Bohus butikk :) Sammen med en venninne som var på arrangementet i fjor og var veldig fornøyd. Da fikk de masse tapas, boblevann og goodiebag til slutt :) Gleder meg virkelig til å høre på Halvor Bakke og tipper det blir med hjem noen av tingene han har designet ;) Klemklem

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!