tirsdag 9. august 2011

Gong glimt II

Jepp, det går seg til i gangen. No er dørene ferdig mala, med unntak av Lillebror si som lyt ha i alle fall eit strøk til. Handtak er midlertidig festa og det begynner å sjå bra ut :)
Eg kjøpte ein gammal Coop kasse i vår, den har eg plassert lyktene oppå, men kva skal eg ha inni den?? Gode råd mottas med takk :) Eg lurer på om eg skal legga ei fin pute eller eit pledd inni slik eg har sett ymse eksempel på her i bloggeland...  Men tar som sagt svært gjerne i mot gode forslag!

Litt tomt som dåke ser...


Her er sommerfugl bileta som eg skreiv om i dette innlegget komt opp på veggen også, eg er svært fornøyd :) Har sett fram til å få desse skjønnhetane fram i lyset, eg elsker sommarfuglar!


Ja, det var gong glimt igjen det... Det me manglar no er å mala taket, legga varmekablar og nytt golv samt listing. Me har også tenkt å mala gelender etc. i samme farge og glansgrad som dører og lister, Chi frå Jotun, men det blir ikkje i dag det heller ;)
I dag har eg og Storebror vore i byen og handla litt nye klede til han. Og til mi store forundring så oppdaga eg at Storebror faktisk er stor... Me kan handla i voksen butikkar med han!!! Jeez - når skjedde det? Min lille Jacob med verdas mjukaste kinn... Skal han få skjegg på dei no liksom?!? Veit ikkje om eg kan godta det altså, eg har jo ikkje blitt eldre i det heile tatt!! 

Vel, ungdommen no til dags har ganske dyr smak må eg sei. Moods of Norway, Carlings, Session, Urban... 1000,- kroner for ein hettegenser liksom, I don't think so! Sånn var det ikkje når eg var ung! Nåken som har fått den servert før?? No serverer EG den sjølv, og det til tross for "inntrykket" det gjorde på meg når eg var liten. Men me vart enige til slutt, og Storebror var fornøyd. Så får me sjå kor lenge det varer, han er litt på "testing - testing - one - two" om dagen, spesielt når det gjeld mammo. Eg blir rett og slett mobba av mitt eget barn, kor ufint er ikkje det? Han har foreløpig vet nok til å stoppa når det høgre øyenbrynet skyter til værs og nærmer seg hårfestet, og i alle fall om munnen til ho mor snurper seg samtidig - DÅ er grensa nådd og det gjeld å smila fint og trekka seg rolig tilbake med: "eg tulle jo bare"... "chill då mamma"... *argh*...

I morgon har Frøken Fryd fri frå jobb, så då spørst det om ikkje det vert litt husvask - me får nemelig knakande kjekt besøk i helga - så då vil eg ha det fint og reint. Og i tilfelle dåke lurte, oppussing generer MYKJE rot og skit - men det visste dåke nok, tenker eg :)

2 kommentarer:

  1. Du er jammen flink! Maling er tidkrevende og det blir mye rot ja. Har selv malt en god del i mitt liv, som datter av en malingsprodusent ;) Hva med å ha noen planter i den kassen? Kanskje noen som ikke krever så mye lys? Artig å høre om shoppingtur med sønnen din :) Jacob er et nydelig navn, det var på listen vår men svoger og svigerinne kom oss i forkjøpet, så det heter nevøen min :) Mine to små har heldigvis ikke så mye de skulle ha sagt ennå mht kleskjøp, men jeg skjønner hva jeg har i vente :) PS: Jeg kjører nå i gang min første Give Away, sleng deg gjerne på hvis noen av premiene frister ;) Klemmer

    SvarSlett
  2. Skal si du står på!! Så fint det er blitt!! Sommerfuglbildet er kjempefint og den gamle kassen er lekker. Kankje du kan ha noen av finskoene på utstilling der...
    Når det gjelder ungdom og klær.. ja, det er ikke som når de var små nei.. Da var det enklere. Min 14 åring har mer klær og sko enn meg og får liksom ikke nok, alltid noe nytt som frister. Det er nok alderen..
    Klem Heidi

    SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!