mandag 1. august 2011

I gong med gong...

Jawohl, eg er som tidligare nevnt i gong med å pussa opp gongen, men på grunn av litt ferie avvikling så har det drøyd litt ut å bli ferdig... Ferie avviklinga har ført til at litt kjekke nye ting har blitt snopa inn til gongen, og dei er sjølvsagt komt på plass alt. Men hekkan så vanskelig det var å få tatt skikkelige bilder da... mission impossible rett og slett.Me har fire skoskap i gongen, og det er oppå desse eg har plassert nipset :) Blandt anna Herr Fryd sine første sko og steinar som me har plukka på ei strand i Danmark når me var på ferie for nokre år sidan.


Me har hengt opp eit stort speil på eine kortenden og har fått på plass nokre bilder, du ser nokon på biletet under. Maling til resterande veggar er kjøpt inn, nye innerdører på veg til å bestillast, og lister må skiftast ut. Motivasjonen er slett ikkje verst, egentlig... men det er uaktuelt å vera inne og mala om sola skin ute, det blir i så fall på kveldstid. Fargen me har valgt er "Chi" frå Jotun i matt, og det blir lyst og fint men med smal gang blir det vanskelig å ta skikkelige oversiktsbilete.

Mja... Ikkje så mykje meir å sei om gongen egentlig, har litt god sparkling foran meg før eg kan mala, og så må me bestemma kva me vil ha på golvet. Heller mot skifer, for varmekablar SKAL me ha.

I dag har eg hatt med gutane og ein kompis på den siste Harry Potter filmen, i 3D, og det var tøft!
Minste Fryden var eit syn når han snudde seg mot meg og tok av 3D brillene, augene gnistra, smilet var super bredt og guten nærast bobla... "Jah! Dette va chekt, mamma!!" Og det synst eg også... kjempe spennande og utrulig kult i 3D - at det går an?!

No nyter me siste ferieveka vår, har hatt meget bra vær i dag og håper sjølvsagt at dette held seg :)

Klem Eli

4 kommentarer:

 1. Gangen vår står også for tur etterhvert når det gjelder "ordning & reda". Føler den er "husets stebarn", i tillegg til vaskerommet da ;) Vi må finne ut hvordan vi kan utnytte plassen bedre og oppbevare sko og klær på en bedre måte. Barnevognen har tatt opp mye plass i gangen i dårlig vær, så da er det ikke så lett. Synes skifer er fint på gulvet! Fortsatt fin tirsdag til deg og dine :) Klemmer

  SvarSlett
 2. Godt å høre det er flere som ligger litt bak med oppussing;)hehe
  Flotte saker du har "snopt" deg i ferien..

  Skifer hørtes flott ut!


  God tirsdag:)
  Klem

  SvarSlett
 3. Det skal ta tid på pusse opp! :) Sånn som denne hagestova du spør om. Har tatt 5 år... Men vi er i gang. Har fine bilder av henne INNI hovudet mitt :) Men eg skal love å ta bilder med kameraet når vi er i gang! Angående den teljaren, finn du kodane på http://susnet.nu/ Viss du ikkje forstår det, så berre spør! :)

  Klem E

  SvarSlett
 4. Jeg har også nettopp hatt en liten oppsjaining av gangen. Herlig med ting som er gjort!
  Lykke til videre!

  Klem fra Silje

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!