mandag 22. august 2011

Skull - skull ikkje...

MÅ ein velga berre ein farge liksom? Fekk ikkje det til eg... Såg den meldinga eg har venta lenge på inne på Facebook i går; "da er varene ankommet..." Weeee - og då begynte dei små grå å spinna, fortare og fortare...Så no har eg ein skull til ein kvar anledning ;)I tillegg til eit fin-fint fletta armbånd som eg kjøpte på Indiska for ein billig penge :)Jada, joda, neida så'eh... no skull eg berre... *hihiih*, sorry - litt påvirka av ordspel i dagspressa ser eg ;)

Får øyeblikk besøk av verdas skjønnaste lille nevø som skal vera hos tante litt i dag, så no må eg rydda vekk perleriet mitt og finna fram bilane, her skal det kosast :) Hei så lenge!

Oppdatering:
Eg har vore her og handla alt eg brukte, skulls, treperler, glassperler og strikk :) Desse er lynraske å lage! Du klipper opp strikk i passelig lengde for ditt handledd, husk  plass til å lage knute, så trer du på dei perlene du vil ha, knyter att og drypper ein dråpe med superlim på knuten. Når den er tørka så klipper du av endane slik at knuten blir så liten som mulig. Kos deg!


Klem Eli :)9 kommentarer:

 1. ååå dei var knallfine - takk for tipset!!!
  :-) Heidi

  SvarSlett
 2. Har du laga dei sjølv? Dei var suuuperfine! Flink du er!:-) Eg trudde Erlend hadde kreativiteten frå onkel Ø, men det må jo vera deg!;-) Legger herved inn eit sånt eit øverst på juleønskelista for i år;-)

  SvarSlett
 3. Yes, I'm THAT good ;) Då er det notert, Evy. Fargepreferanser taes i mot med takk.

  Og innlegg om bøker, ja det kjem det fleire av. Takkar så mykje for innspel, det blir beine vegen til biblioteket gitt :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 4. Utrolig tøffe! Det sorte med rosa skull og brune med turkin skull er favoritter her i Sørliveien :)
  Da er det bare å begynne å lete etter hodeskalleperler da...

  Ha en finfin ny uke :)
  Signe

  SvarSlett
 5. Brun med turkis var favoritten:-) Gledar meg til bokinnlegg i framtida. Ha ei strålande veke.

  -E

  SvarSlett
 6. Hehe, stilige armbånd:)

  SvarSlett
 7. Haha, liker overskriften!
  Kult at du er med :)

  SvarSlett
 8. RÅtøffe. Fikk et selv jeg hadde bestilt på Epla i posten i dag!

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!