torsdag 18. august 2011

Helloooooo
Eg er litt sånn småfasinert av at tellaren på bloggen nærmar seg 3000 treff, og alle dei treffa kan jo ikkje vera kun meg sjølv, øh, trur eg... Har jo tross alt jobb og familie ;)

Inspirert av eit innlegg som Jorid som har bloggen Noe på Hjertet hadde ("Hei, hvem er du?"), drister eg meg til å visa eit bilde av meg sjølv og familien og deretter presentera meg litt ;)Foto: Svoger Ø


Eg heiter altså Eli, er 37 år og har vore gift med (Herr Fryd) Johnny i snart 11 år. Eg er så heldig at eg traff mannen i mitt liv alt som 19 åring, og er fortsatt usedvanlig fornøyd med han 18 år seinare. Heldigen meg! Saman har me Jacob på 12 og Erlend på 8 år, og me bur i Stavanger.

Blogging er relativt nytt for meg, trur eg oppdaga det rundt årsskiftet då søskenbarnet mitt flytta til Singapore og oppretta sin eigen reiseblogg. Lenge surfa eg rundt og kosa meg på andre bloggar før eg drista meg til å ta sjansen og laga min eigen blogg. Bloggen er min kreative fristad der eg finn MYKJE inspirasjon, og ikkje minst, den er blitt ei drivkraft til å få gjennomført prosjekt her i heimen.

Eg har vel alltid vore interessert i interiør trur eg, men er ikkje av typen som ommøblerte rommet sitt tre gongar i veka, longt i frå. Er vel helst makelig anlagt, men også ganske utålmodig - ikkje den beste kombinasjonen, det er eg smertelig klar over ;)  Sjokolade er min store svakhet... Eg ELSKER sjokolade! Ellers så elsker eg å vera med familien min, både den lille næraste og stor-familien. Me er ein samansveisa gjeng, sånn sett er me svært rike. Vennskap set eg svært høgt, i lag med familien så er vennene mine viktigaste skattar - og eg har flotte juvelar i smykkeskrinet mitt, for å vera litt svulstig ;) Men, nok om meg....!


Motivasjonen bak dette innlegget er jo at eg gjerne vil bli betre kjent med dei som les bloggen min. Hadde jo vore gysla kjekt om du legg att ein kommentar eller to eller tre... *kremt*... så kan eg sjå at det faktisk er andre inne på bloggen enn meg og Herr Fryd ;) Ikkje minst KVEN det er som tar turen inn her til mine skriblerier :) Har du eigen blogg så legg gjerne att adressa så eg kan ta ein kikk, elsker å oppdaga nye skattar i bloggeland!

Ja, no er eg spent altså :)

Klem Eli

6 kommentarer:

 1. Så kjekt å se hvem du er da! Joda, jeg er virkelig her!! Har vært her opptil flere ganger og koser meg! Og jeg er enig, jeg blir så utrolig glad for tilbakemeldinger. Får faktisk et lite "pling" på mobilen min når jeg får en kommentar, og blir like glad hver eneste gang!! Du er jo kjepeflint til å kommentere og takk til deg for det! Det hadde jo ikke vært det samme å blogge uten bloggvenner!!
  Klem :-) Heidi

  SvarSlett
 2. Så kjekt å høre litt om hvem du er :) Flott familie!!
  (litt ekstra fint er det også å se litt nynorsk i dette blogglandia;) )

  Takk for flotte boktips inne hos meg, og takk for hyggelig kommentar slik at jeg fikk blogg adressen din :)

  Ønsker deg og dine en god helg!!

  Klem Synnøve :)

  SvarSlett
 3. hei
  takk for koselig hilsen inne hos meg
  veldig kjekt å se deg og dine og lese litt om dere.
  det er fascinerende det med hvem som kommer innom bloggen. Jeg hadde i sin tid en egen poll på det, faktisk. Noen spørsmål jeg ba leserne klikke svar på. Det var gøy og interessant. du kan jo kanskje gjøre det samme om du får lyst? Gadget i gadget-lista - gratis.

  jeg er i alle fall en blogger som har holdt på i to år nå! :) fant deg ved at du kommenterte hos meg. det er så hyggelig - og på den måten finner man nye og flotte blogger.
  kjekt å gi hverandre litt respons.
  da blir dette en inspirerende og sosial hobby! :)

  nattlig hilsen fra
  Åpent hus

  SvarSlett
 4. glemte å svare deg på spørsmålet ditt:
  lampene i onsdagens innlegg er fra Skeidar
  (for noen år siden - tror de er gått ut av sortimentet nå)
  vi er superfornøyd med dem. passe moderne, men også passe lune til rommet med stor takhøyde og skinnsofa..

  SvarSlett
 5. Fin familie! :) Og gøy å få vite mer om deg! Du vet ihvertfall hvor lenge jeg har blogget :) Og så har jeg vel gitt litt detaljer dann og vann om meg. Jeg er 2-3 år eldre enn deg, også brunette ;) Traff mannen i mitt liv da jeg hadde bikket 30 så vi kom litt senere i gang med familie ;) Ha en superduper fredag! Jeg skal på shopping ;) Klemmer PS: Ser ut til at siste innlegget mitt "henger" litt, sikkert pga blogger-trøbbel i går. Det er publisert, men vises ikke på NIB og "bloggrullene" ser jeg...

  SvarSlett
 6. Heisann !
  Har kikka litt rundt her inne på bloggen din, kjempe koselig blogg ! Og så fint dåken har det heima hos dåken :)

  Gøy å finna detta innlegget om deg og dine, kjekt å få veta litt om folka her inne - god idè ;)

  Eg sjølv er 32 år, bur i Årdal (opprinnelig fra Ølen) ilag med min kjære - som eg blei samen med då eg var 17 år ;)
  Me har og vore så heldige at me har to flotte gutar, 7 og 10 år.
  Øvetok gard her inne ved nyttår (budde på Tau før det), trivest veldig godt her inne.
  Er ganske så fersk i denne bloggverden,..startet i vår, men har ikkje hatt så mykje tid til å få bloggen "opp og gå" Håper det blir meir tid til det nå når vinteren kjem og ting roer seg her :)

  Gleder meg til å følge bloggen din videre !

  Ønsker deg ein fin, fin tirsdag - og ei fortsatt god veka !
  Klem Birgit

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!