søndag 7. august 2011

Gong glimt

I dag er det øspøs regn i Stavanger, så Herr Fryd og eg har tenkt å bretta opp armane og fortsetta med arbeidet med gongen :) I går var det rett og slett for fint til inne syssler... Men tenkte å visa dåke nokre glimt frå det som før var vindfang, eit rom som me valgte å la bli ein del av gongen. Me har skifta inngongsdøra og satt inn glassbyggestein i stadenfor det sidespeilet som stod der før. Innerdøra mellom vindfanget og resten av gongen har me fjerna, det er det såret dåke ser i veggen. Me kan ikkje lista her før me har ordna golvet. Eg hadde egentlig kjøpt ny lampe her, Minuti frå Ikea, men den vart altfor lav så den lyt leverast tilbake... Jaja... ein tur på Ikea har vel aldri skada nokon, ikkje meg i alle fall ;)
Her ser dåke sikkert at eg har vore inne hos Fru Fly og shoppa meg print, er dei vel ikkje fine?


Her er det bilder av Lillebror og eit Paul Pava kort som eg har ramma inn, om du liker desse korta så har Fruen fra Trondheim ein konkurranse gåande, det er trekning i morgon så du har enno tid til å delta. Eg digger den naivistiske streken til denne danske kunstnaren, heldigvis var Herr Fryd (under tvil riktignok) med på å henge opp dette :)

Jepp, det var det tidligare vindfanget vårt, no er det jobbetid i Fryd Heimen. Ønsker dåke ein utmerka søndag. I morgon skal eg på jobb for første gong på veeeeldig lenge, spennande og kjekt og bitte-litt skummelt ;)Klem Eli

6 kommentarer:

 1. Det ble kjempeflott! Gir meg inspirasjon til å ta tak i vår gang ;) Her høljer det ned i dag også, så da er det baking som står på programmet :) Dvs har i tillegg en hel haug med huslige sysler jeg får ta tak i... Så det er bare å brette opp ermene ja. Selv om det mye kjekkere å blogge enn å gjøre husarbeid ;) Klem

  SvarSlett
 2. Gangen deres har blitt kjempefin! Bra jobba :)

  Ha en fin søndag
  klem Nina

  SvarSlett
 3. Grattis med medlemsskap, og for en fin gang. Likte ideen med steiner i glass. Så dekorativt!

  SvarSlett
 4. Hei
  Så fin gangen er blitt. Liker godt den inngangsdøren. Vi har planer om å bytte vår til en lignende nå iløpet av de nærmeste ukene.

  Koselig og fin blogg med masse fine bilder du har. Legger meg til som følger jeg.

  Ha en fin kveld, Janne

  SvarSlett
 5. Kjempefin gang!
  Vi har samme inngangsdør, og liker den godt.

  Ang. Twilight... Hehe, nesten flaut, men jeg har lest bøkene, maaange ganger. Du kan si jeg ble litt hekta. Nå har jeg glemt dem litt, for jeg har oppdaget True Blood:) Fikk de to første sesongene i gave, men hadde ikke lyst til å se dem. Så en dag, sykmeldt og høygravid, begynte jeg. Og ble hektet! Så nå venter jeg på ses 4, og har lest alle bbøkene. Ikke akkurat stor litterær kvalitet (man er da norsklærer), men helt ok sommerlektyre. Og en grei måte å vedlikeholde engelsken på:) Men ikke si det til noen:)

  Håper dagen blir finere, her regner det også.
  klem fra Eli

  SvarSlett
 6. Takk for det! :)

  Å bli enige er jo halve jobben når man er i et parforhold, så da er du faktisk godt i gang med bakhagen din da! ;)

  Gratulerer med medlemsskap i NIB! :)

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!