torsdag 29. september 2011

Woah Nellie!!
Eg har fått nellikar Asters (takk Heidi) - eg har fått dei av Tutto! Dei har no stått i nesten to veker og viser ingen tegn til å gi seg på tap. Sjå Tutto, ser du kor fine dei er fortsatt!?Først hadde eg dei i ein stor vase, men for å få litt forandring så måtte eg dela dei opp, etter farge såklart, *kremt*, i tre små vasar, og no pryder dei Fryd heimen litt sånn rundt forbi. Den nystrøkne løparen kan eg takka svigermor for. Når eg kom heim i frå Bergen på søndag så hadde ho strøke ALLE kleda i strykekorga. Jepp, alle! Det er sånt me har lov å bli heftig begeistra for! Tusen takk, ÅshildSola skin ute, eg håper veldig på at me får den der "Indian Summer" som me er blitt lova. Skal nemelig på Blåtur med jobben på fredag, og alt er så mykje kjekkare med fint vær.


Eg må forresten berre få fortella dåke om ein artig episode forrige torsdag, for då var eg heime hos mammo og pappa'en min på Stord på overnattingsbesøk Mamma hadde laga ein av mine favorittmiddagar, men sidan eg ikkje var framme med Kystbussen før kl. 19:30 så måtte den varmast opp litt. Eg ausa opp det eg ville ha *mmm* får vatn i munnen berre eg tenker på den middagen by the way... Jo, altså, eg ausa opp middagen på tallerken og skulle setta den i mikro'en. Men då kicka mamma genet inn, og mammo tok over. "Du må dela opp potetene og gulrøttene dine, Eli, då blir det fortare varmt vettu!" seier mamma og deler opp poteter og gulrøtter til si 37 år gamle unge dotter. Hihihihiiii - eg måtte le. Det er berre så herlig! Skjønne, skjønne mammo mi! Og ho hadde vore eins ærend på butikken for å kjøpa Pepsi Max, for det veit ho at eg likar så godt, og pappa hadde vore på polet for å kjøpa rødvin som me kunne kosa oss med på kvelden. Sånn vil eg vera for mine ungar også, nettopp sånn! Kanskje til og med dela opp grønnsakene for dei når dei kjem på besøk, i alle fall heilt til dei blir 40Og då er det nesten plutselig helg då, godt folk! Og det nærmar seg trekning på min aller første gje bort. Det vert spennande! Dåke har fortsatt mulighet til å være med, fristen er 1. oktober og trekning vert ein eller annan gong 2. oktober. Berre klikk dåke inn via knappen øverst til høgre.

Klem Eli

15 kommentarer:

 1. Nydelige blomster også så herlig den episoden hjemme. Man er barn så lenge man lever.. hihi!

  Fabelaktig torsdag til deg og dine!

  Takker for alltid gode kommentarer inne hos meg, du er FABELAKTIG!

  klem

  SvarSlett
 2. Ååå, kjenner at jeg nesten ble litt rørt av historien om mamman og pappan din jeg;)) Og det er så koselig når du skriver mammo, hihi (jeg elsker dialekten din)
  Akkurat sånn vil jeg bli for mine barn når de blir store og, hihi ♥

  Nydelige blomster, er så herlig når de står mer enn et par dager - 2 uker er jo et superpluss!!
  Fine farger var det og;)

  Ajajaj, komme hjem til nystrøken vaskekurv, DET er luksus det;)

  Ha en finfin kveld;)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Heisan!!! Flotte blomster - nydelig farge!! Det er mye glede i en bukett og ekstra kjekt når den varer så lenge!! (men er dette egentlig nelliker??? jeg tror det er asters...) Men, men koselig å høre om mammaen din!! Kjekt å få god, moderlig behandling når man er hjemme!!
  Ha en herlig kveld :) Heidi

  SvarSlett
 4. Hihi, kosli tekst!
  Og vakre blommor :)
  Ønsker deg en überkosli kveld ;)
  klem m

  SvarSlett
 5. He - he ikke meningen å ødelegge overskriften her - men jeg må innrømme at jeg måtte google disse blomstene for å finne ut om magefølelsen min stemte!! Å, ja - jeg har plukka hortensia i ei krukke i hagen!! Det er jo ren luksus!!
  Klem :) Heidi

  SvarSlett
 6. Så nydelig farge det var på disse. Lilla er så vakkert :)

  God kveld i stua.
  klem Nina

  ( Takk for fine ord hos meg forresten )

  SvarSlett
 7. ein gang mamma,alltid mamma. Kjenner meg igjenn, mamma er heilt lik.

  Då eg hadde født nr to og var på besøk hos foreldra mine, fant eg og pappa ut at vi skulle kløyve litt ved.
  Når mamma såg oss ropte ho ut vinduet -høgt: L I N E; VER FORSIKTIG! Du må tenka på L I V MO R A !(?)

  kven andre enn ei mamma kan frase fra seg noke slikt?
  haha

  jaja

  fin blogg du har

  SvarSlett
 8. Fine blomster og kjekk familie du har, høres det ut som!! :) Og du, har du fått deg nytt kamera? Synes flere av bildene var utrolig skarpe og klare! :) Fin torsdagskveld til deg! Og takk for koselige ord som vanlig, det varmer i hjerteroten :) Klemmer

  SvarSlett
 9. Hei!
  Tusen takk for superkos hilsen. Det fineste serviset du har sett er å få kjøpt både her og der. Vårt er stort sett kjøpt på Kremmerhuset, men de selger det ikke lenger. Det er sikkert en interiørbutikk i nærheten som vil selge det til deg :)

  Keiserklem

  SvarSlett
 10. Så nydelige blomar!
  Og morsom tekst, det er sånn alle mødre skal vere, og rødvin frå pappen er jo rein luksus ;)

  Interiørmessa skal vere til neste år også, så suksessen BØR gjentakast! Kanskje me kunne fått til eit bloggtreff innen den tid? :)

  Det er fredag i dag, jippi!
  Ønsker deg ei nydelig helg!
  Klem Helene

  SvarSlett
 11. Och vilken vacker tavelvägg man skymtar där bakom!

  SvarSlett
 12. Och vilken vacker tavelvägg man skymtar där bakom!

  SvarSlett
 13. Och vilken vacker tavelvägg man skymtar där bakom!

  SvarSlett
 14. Hei kjære Eli!
  Kjekt at blomane står fortsatt, dei er nesten like fine som deg. Kosar meg såå med å lese bloggen din :)
  Varm klem fra Tutto

  SvarSlett
 15. Jøss, det får man si! 2 uker er jammen ikke værst!
  Og foreldre er og blir foreldre, til den dagen man dør! Manna er akkurat lik med meg ♥

  En finfin helg til deg :)
  Signe

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!