torsdag 8. september 2011

Fabelaktige Maia

Sjå her folkens, sjå kor heldig eg er!! I går fekk eg nemelig pakke i posten i frå Maia som har den fine bloggen Fabelaktig, der var eg den heldige vinnar på hennas gje bort. Eg vant eit delikatesse glass i frå Eva Solo, ein bunke med herlige magasin og prøver på Newby te. I tilfelle dåke ikkje veit om det så opplyser eg om at Maia har gåvedryss denne veka, så ta absolutt turen innom.Eg lovar at desse magasina fristar ekstremt no, me har nemelig oppdaga at kvardagen så absolutt er tilbake, me har hatt ein skikkelig maraton dag!! Foreldremøte for 3. trinn fra 18:00 - 19:00, felles foreldremøte for alle trinn fra 19:00 - 19:30 og foreldremøte for 7. trinn fra 19:30 - 20:30. Samtidig skulle Herr Fryd jobba overtid og eldstemann skulle spela kamp kl. 19... Puh!  Mini Fryden var heime på sjølvstyr med ein kompis der foreldra hadde akkurat samme logistikk utfordringa. Det er ikkje så lett det, når ein ikkje har besteforeldre i samme by. Men, det har gått bra, no var det DEILIG å komma heim og planta ræva godt nedi stolen :)

I dag opplevde eg at nokon kontakta meg og sa at dei les bloggen min og at den var fin - guri så kjekt! Det er første gong. No er det ei veldig kjekke og skjønne dama som sa det til meg da, føler eg kjenner ho ganske godt i grunn, men eg har ikkje gått offentlig ut med at eg blogger liksom. Har dåke gjort det? Er det mange dåke kjenner som les bloggen dåkas, for dei av dåke som har blogg vel å merka... Eg er jo stolt som ei høna av bloggen min, det er lov å seia det, er det vel ikkje? Det blir jo nesten litt babyen min no, det går jo ein god del tid med til dette. Men for all del, det er kun avkobling og kos med det, heilt klart.

Vel, det var dei magasina ja... I morgon er det fredag dåke - I LIKE IT!!

Klem klem :)

5 kommentarer:

 1. Kjusa deg, som vi sier i Bergen, dvs så heldig du er! :) Kjempefin premie!! Jeg deltar daglig i Maias gavedryss og krysser fingrene :) Puh, høres ut som du har hatt en travel dag ja! Listen med aktiviteter øker vel bare i takt med at ungene blir eldre. Våre er jo fortsatt i barnehagen, men de må til gjengjeld ha hjelp til så å si alt :) Og så kjekt at du fikk skryt for bloggen! Min er heller ikke superhemmelig, men på jobb holder jeg den foreløpig for meg selv, føler meg litt friere da ;) Jobber med nesten bare menn og de har nok null interesse av bloggtemaene mine uansett, hihi. Fortsatt fiin torsdagskveld og fredag til deg!! Så sier jeg god helg i morgen :) Klemmer

  SvarSlett
 2. Wow, skikkelig maraton! Du e go! Jeg forteller som regel ikke om bloggen, men venner på Facebook ser den jo :)

  SvarSlett
 3. Oi!! Skikkelig travel-Eli idag!! Av og til kommer alt på en gang - 2 foreldremøter hos oss igår!! Å gratla med permie! Så flott da!
  Nei, jeg forteller heller ingen om bloggen min - foruten en tantejente som også blogger, min mor og en nær kollega. Jeg er enig med "Myke Minuter" at en blir litt friere hvis ikke for mange vet. Har forresten funnet ut at jeg og "Dronning Maud" er ganske i nærheten av hverandre og en annen "svart/hvit" også. Det er jo litt kult da - vet jo hvor de bor :)

  Klem Heidi

  SvarSlett
 4. HEi søte deg!
  Takk for koselig ord om meg det både varmer og gleder ;)

  Så bra du likte det :)Var spent på om glasset holdt hele reiseveien, og det har det jo!

  Tidsklemma er ikke morsom, jeg merker den selv og jeg har IKKE barn. All ære til dere multitasking mammaene rundt om :)

  klem

  SvarSlett
 5. heldiggris som har så mange fine interiørblader i vente da, kos deg med de.

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!