onsdag 28. september 2011

Medan eg ventar...


... på vår Nespresso Citiz n' Milk så har eg no fått på plass koppane på stativet som eg kjøpte for ca. ein månad sidan. Det er faktisk ganske ekstremt for meg å vera, at ting ikkje vert smelt opp med ein gong. Har eg først ein ide så må det liksom ordnast umiddelbart, mulig at eg er begynt å bli litt voksen
Koppane er i frå Tine K og Kremmerhuset, og så trur eg at eg vil kjøpa dei beige med kvite polkadotter (Naomi Beige) på som GreenGate har, trur det hadde vore fint i lag? Kva trur du? Har jo heile seks ledige knaggar på stativet må veta! Det vert nok to til kvite frå Kremmerhuset da, uansett. Men sidan eg er så innmari fornuftig så blir det på neste lønnBilde lånt hos mollegaarden.dkKjøpte dei kvite koppane på Kremmerhuset no i helga, når eg var på messe i Bergen, og heldigvis tok eg dei som handbaggasje! Han som køyrde koffertane frå flyet hadde det nemelig gyselig travelt, det var berre så det hagla med koffertar, dei låg på rekke og rad etter han på flystripa. Seriøst! Folk vinka på han og prøvde å få oppmerksomhet, men han trudde vel berre at folk som kjem frå Bergensflyet er ekstra koselige og høflige, for han berre peiste på vidare, type to-hjul-i-svingane-med-gummi-skrike-lyd-à-la-amerkinsk-action-film. Trur faktisk han "la" seg i svingen også, og tviholdt på rattet med kvite knokar, slik gamle damer held veska på bussen. Men denne strategien funker tydeligvis dårlig når du har tre vogner med kofferthaugar på bak. Såg ut som om Hans og Grethe hadde vore der, med koffertsmular

Vel, eg har fri i dag, altså har eg det ikkje travelt i det heile tatt. Så no skal eg stulla og stella litt i heimen her. Ha ein fantastisk onsdag alle sammen

Klem Eli

13 kommentarer:

 1. Hehe morsomt innlegg! Jeg likte de hvite koppene veldig godt! De så koselige ut :)
  Klem m

  SvarSlett
 2. Hahaha, morsom beskrivelse av kofferkjøremannen! Jammen bra du hadde krusa som handbagasje ja! :)

  Stilig koppestativ!
  Fekk lyst på ein kopp kaffi no... ;)

  Ha ein super dag!!
  Nyt fridagen!
  Klem Helene

  SvarSlett
 3. Hei - her var det mange fine kopper! Og flott stativ! Jeg har også TineK sine kopper som du har - og Green Gate sine som du viser har jeg også, samme farge. Jeg tror at Green Gate koppene er noe større - litt mer som en te kopp. Men de er veldig fine. Fint å blande litt - trenger ikke ha alle like!
  Ellers ang. sds-smykket så har jeg bare surra ståltråden. Det er så lenge siden jeg lagte det så det er litt vanskelig å huske.. fikk ideen hos Helt Enkelt-bloggen. Hun har lagt noen lignende smykker!
  KOS deg hjemme Eli - det er deilig bare å stulle hjemme litt!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 4. Koselige kopper, og klart du må ha polkadottkopper på de ledige knaggene.
  På tide å begynne å tenke ut den optimale oppbevaring av Nespresso kaffekapsler også nå ;)

  SvarSlett
 5. Huff..hehe, jammen godt du ikke sendte koppene ut på kjøretur! Veldig fine kopper og stativ. Gled deg til maskinen kommer!! Det er såå fint med alle mulighetene man har i en sånn maskin.. M-mm. Er blitt helt avhengig ;)

  SV: Takk for gratulasjon! Helt utrolig at ett år har gått alledere!! Tiden flyr når man har det gøy, gleder meg til resten :)

  SvarSlett
 6. Du og du så lekkert det ble!! Måtte smile litt da jeg leste det du skrev for jeg hadde nemlig en pose full med Tine K skåler, kopper og annet liggende i en pose i - hold deg fast: 7mnd!!
  Kom over 50% salg på Living (de skulle slutte å selge Tine K - HVORFOR DET LIKSOM??!) og jeg hamstret opp det jeg var god for. Bestemte meg for at jeg ikke skulle ta de i bruk før kjøkkenet nede var ferdig. Det holdt hard, men du verden så deilig det var når jeg endelig kunne pakke de opp og sette de på plass i hyllene!!

  Fortsatt fin fin uke til deg:-) Klem Karlotte

  SvarSlett
 7. Herlig stativ!
  Elsker krusene fra TineK ♥
  Jeg elsker faktisk ALT fra TineK når jeg tenker meg om, hihi;))

  Blir nok flott med noen Naomi Beige til samlingen din ja;)

  Klem Line

  SvarSlett
 8. Kjempefint alt sammen! :) Har også lyst på de prikkete koppene! Ellers var det kjekt på Damenes Aften i går, 300 interiørinteresserte damer samlet...! Deilig musserende, tapas og utlodning av flotte premier. Halvor Bakke er jo kjempemorsom :) Han opplyste at vi nordmenn handler interiør og pusser opp for 45 mrd hvert år. Det blir mange duftlys, som han sa, hihi. Ha en finfin onsdagskveld! Klem

  SvarSlett
 9. Kult stativ..
  I dag ble det eplekake..til helgen skal jeg prøve smuldreoppskriften...den blir nok topp...Har en oppskrift på smuldrerabarbra pai..elsker den!!
  Så her er det eplekake maraton...
  Ønsker deg en fin kveld...
  Klem;)

  SvarSlett
 10. Hihi... ser for meg han som kjører koffertene og tror Bergensdamene som vifter iherdisk med armene bare er hyggelige der de står fortvilet og ser på koffertsmulene....

  Fint stativ og flotte kopper!

  sv: Mange gode bøker i lesebunka di, Eli. Jeg har nettopp lest La Peregrina. Den er kjempeflott! Bumerang ligger på mitt nattbord nå :)

  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

  SvarSlett
 11. fiiiint!!! elsker kopper!!

  nyt kvelden

  klem beate

  SvarSlett
 12. Så stilig koppestativ :)

  klem

  SvarSlett
 13. Hei Eli :)
  Nydelige kopper fra Tine K og Kremmerhuset ღ og herlig stativ – ønsker meg et slikt jeg også, men har bare ikke plass på mitt lille kjøkken. Syns Naomi Beige er superskjønne også ღ Flott bidrag også hos utfordringen til Sukkertøy for øyet… Lurte på hva de heter og evt hvor du har kjøpt de skjønne skålene og muggen i lyse grå striper som står oppå den tøffe kassen din? - er disse og TineK?

  Ønsker deg en fortsatt fin uke, og høst – klem fra Mette

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!