lørdag 17. september 2011

Det er freeeeeeeedag!


Fredag er den kjekkaste dagen på jobb! Då får me vafler i lunsjen, det er vinlotteri for dei som vil det. Stemninga er god. Folk smiler og er blide, har forventningar til fri og helg. Kanskje pyntar me oss litt ekstra? Eg har i allefall ikkje sloggi på ein fredag... ne-he-hei... då køyrer eg bestetruse altså, 
det var b e s t e t r u s e  ja, ikkje bestemortruse!

Det er deilig å komma heim frå jobb, huset er ryddig og nyvaska, ingen fotballturneringar i helga, ingen som skal på fotballskule, ingen som skal på fotballtrening, ingen som skal sjå fotballkamp, hint-hint Herr Fryd... DER tok eg feil gitt! (me skal bytta nokre fotballsko - men det tell ikkje)... Det er gullrekka på tv, til og med Senkveld er tilbake. Kvardagar er digg - for då kan me gleda oss til fredag og helg!Kva er den perfekte fredagskveld for deg? Liker du fest og baluba, eller slappar du av i sofaen? Eg er blitt skikkelig heimekjær sofagris... Tenner på telys, og kosefaktoren er høg. Nyyyter å vera heime med familien utan planar, fredag er taco-dag (kan ikkje kødda med statistikken), være-lenge-oppe-dag og sove-lenge-laurdag-dag. Men merker at alderen har begynt å kødda med evna mi til å ligga lenge å sova, når klokka har passert 9 så er eg utsoven og klar.
I morgon skal Herr Fryd og storebror til frisøren og fjonga seg, når dei er nystyla skal me finna nye gardiner til stova, og fliser til gongen. No når det er blitt mørkare kveldar kjenner eg litt på behovet for å kunne dra for gardinene, stenga ute naboane :) Heldigvis er det kun ved spisestua at me har innsyn. Eg skal også innom Kull og bruka ein tilgodelapp... Mulighetane er STORE for at eit nytt Beck Søndergaard sjal blir med meg heim - eg har aldeles meg i dei med kamelar!
 

Nyt fredagskvelden, godt folk!


Klem Eli

5 kommentarer:

 1. Vi er også veldig hjemmekjære :) Heldigvis, for vi har jo egentlig ikke noe valg med to småttiser :) Kan fortsatt huske morgener da jeg kunne sove lenge, nå for tiden er det maks til åtte, men stort sett før :) Regner med late sovemorgener kommer igjen en gang! Til gjengjeld slipper jeg unna fotballkamper og den slags - enn så lenge. Vanligvis spiser vi fajitas på fredager, men i dag var det ønske om tacos fra femåringen :) Fiiin fredda' til deg!! :) Klemklem

  SvarSlett
 2. God fredagsstemning hjemme hos dere ja!
  Og jeg har hatt min andel med festefredagen opp gjennom tiden men de senere åra har det blir mer og mer sofahygge! Er vel bare å innse at man begynner å dra på åra, hihi :)

  Klem og en fin fredagskveld
  Signe

  SvarSlett
 3. Herlig stemning på bildene dine! Så ikke kommentaren din før nå. Du kan selvfølgelig låne koppestativ-bildet hvis du fremdeles vil det. :) Ha en god helg!

  SvarSlett
 4. For ett herlig glad innlegg i dag! DU er jo verdens herligste da :) Nydelige og stemningsfulle bilder!

  Jeg kom hjem fra Bergen igår seent og ble møtt av rent hus, nytt sengetøy, Enchiladas til middag og en blid mann med ett gledelig kyss! Jeg kan ikke si annet enn at jeg hadde en fabelaktig fredag.

  I kveld skal vi på IKea faktisk :)

  SvarSlett
 5. Takk for så raskt svar! Ja, den er riktig så lekker den plisé-skjermen. Ligner litt på de Lene Bjerre har også. Fin-fine!

  Ha er fortsatt god søndag!

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!