mandag 19. september 2011

Steikje fine gardiner!Me har fått opp nye gardiner :) Weeee! Me har i tre år hatt mørkebrune lift gardiner i lin (du kan skimta dei her), me fekk dei sydd på mål og dei har vore tidenes skuffelse! Dei falma alt første året og har løsna i festa i øst og vest og i dag røyk driten!! Me har kjøpt fine, kvite lin gardiner på Living, ei lift og og to gardin lengder. Me er kjempe fornøyde!Me såg med ein gong at me lyte kjøpa ei lengde til å ha heilt til venstre, ved lampen, for å få symmetri. Men utålmodig som eg er klarte eg ikkje å venta med å visa dåke kor lyst og fint det vart. Det var STOR forskjell, og no skal eg trekka føre gardinene - the show is over dear neighbours ;)

I morgon, godt folk, då skal eg på bloggtreff hos Anette i Opalveien! Eg grugleder meg :) Der kjem Heidi frå Takhøyde, May-Helen frå Kronprinsessene,  Manuela frå Mrs Hardy og Cathrine med bloggen Cathrine's Hjerterom... Snakk om gullrekke dåke :) Det kjem vel eit innlegg om det på onsdag, tenker eg :)Samme bilde som over, men utan blits... Søren meg ikkje enkelt dette å ta bilder altså :(
No bakar eg gulrotkake som eg skal ha med meg på bloggtreffet, så er det spinning, og så skal eg henta ei veldig-veldig skjønn venninne frå Canada som er på jobbreise her i Stavanger. Gleder meg veldig, det er ikkje så ofte me møtes, så her skal kvart sekund utnyttast :) Herr Fryd tok meg forresten med på biltur i går, me køyrde til Sandnes slik at eg slepp å rota rundt utan å finna fram til Opalveien, snille snille Herr Fryd :)

Ha det bra så lenge, finingar :)

Klem-klem!

10 kommentarer:

 1. Halloen!! Kjempefine gardiner - veldig lurt å ha de lyse, spesielt på denne årstida!! OOO gullrekke - føler meg skikkelig i det gode selskap!! Jeg er også utrolig spent på morgendagen, blir bare så gøy å treffe deg og alle de andre! Det er godt at vi er flere som treffes for første gang! Heldigvis vet jeg hvor det er - kjører forbi av og til når jeg skal hjem fra jobb!! Vi snakkes!!!
  Kos deg med besøket :)))) Heidi

  SvarSlett
 2. Guri Malla så fint du har det Elimor ***
  Gardinene bare toppa din nydelige spisestue ***
  Åsså måtte eg nesten le meg ihel av den kommentaren om at showet var over for naboene...hahaha :):):)
  Gu du e bare såååå morsom på ein naturlig og herlig måte. Kos deg på bloggtreff så snakkes vi på fredag. Turid*

  SvarSlett
 3. Så fint du har det :-) Jeg elsker også hvite gardiner.. Gleder meg til å smake på gulrotkaken din i morgen :-) Ser ut som vi blir 14 bloggerer om alle som har sagt de kommer faktisk kommer. Blir nok kjekt, og litt trangt ;-)

  SvarSlett
 4. Jeg er ikke så glad i gardiner, men disse var finfine :)

  Så spennende med bloggtreff, det blir sikkert kjempekoselig!

  Fabelaktig start på uken!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så lyst og fint det ble med hvite gardiner.

  Ler av deg som har "prøve-kjørt" hi, hi.
  Så staselig navn på oss bloggere ;)
  Gleder meg veldig til å møte deg, andre nye bloggere og de jeg har møtt før.
  Flink du er som baker...
  Chips og brus er det jeg stiller med!

  Kos deg med venninne besøk :)

  Klem May Helen

  SvarSlett
 6. så fint det ble.

  kos dere med bloggtreff
  skulle gjerne vært der, men min by - Ålesund - er nok litt for langt unna! :)

  SvarSlett
 7. Det blei kjempefint med kvite gardiner!
  Lyst og fint!

  Og kos dere masse på bloggtreff! ;)

  SvarSlett
 8. Gud vad roligt med bloggträff!!!

  SvarSlett
 9. Grattis med nye gardiner! Fint og lyst :) Ha det fint på treff!

  SvarSlett
 10. Grattis med nye gardiner, steikje fine ja!! :) Du koser deg nok på bloggetreff i kveld :) Håper jeg også får sjans til det her på Østlandet en gang, høres kjekt ut! Klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!