søndag 18. september 2011

Endelig!Endelig kan Frøken Fryd også lekra seg til med eit Beck Søndergaard sjal i 45% silke og 55% ull!!! Og det er akkurat så fint og deilig som eg hadde forestilt meg det :)Eg har jo synst at dei med stjerner på er über-lecker da... men for meg så måtte det rett og slett blir kamelar, sånn er det med den saken.Dama bak disken på Kull ville til å finna fram ein pose, men nei du... Eg er nett som ungane, ville ha på sjalet med ein gong! Så då behandla dei meg som ein unge også ;) og danderte sjalet fint rundt halsen min før dei sendte meg ut, hehe :) Og eg hinke-hoppa ut frå Kull, med det breiaste smilet og om eg ikkje hadde stjerner rundt halsen så hadde eg det i augene.

"Eg har Beck Søndergaard sjal - næ-næ,nænænæææ!"Helsing frå Eli (sånn ca. 3 år...)

10 kommentarer:

 1. Hahaha, du e herlig! Det er ein kjempegod egenskap å ha å kunna bli så glad for "småting". I morgon skal me i banken og på visning av draumehuset (igjen), så får me sjå om det blir budkrig. Eg har vondt i magen!;-)

  SvarSlett
 2. Oooo - det er så spennande, Evy! Og eg skjønner godt at du har vondt i magen :) Krysser fingrane for at det ikkje vert krig, men at dåke kjøper huset til spotpris og så kan dåke hinke-hoppa rundt i hgsd og synga; "me har nytt hus - me har nytt huuuhuuus" :) Dåke lyte halda oss oppdaterte.

  Klem Eli

  SvarSlett
 3. Ååååh, håpa da blir hopping og hinking!;-)Me skal holda dåke oppdatert. God søndag til dåke. Min består av ny Nemibok, brus i glaset, chips i skålo og Gilmore girls (Ø høytrykkspyla huset, så då må eg nytta sjansen;-)

  SvarSlett
 4. Hihi, for et artig innlegg:)
  Og gratulerer med Beck skjerf, de er bare de HERLIGSTE ever (som fjortisen min ville sagt, hihi)
  Jeg har en liten haug av de, inkl kamelskjerfet, lekkert;))

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Det er lov å bli hoppande glad av og til Eli!! Trur det er sunt!! Stilig skjerf forresten - har ikkje sett det før. Kanskje du startar ein ny trend nå - ut med stjerner og peace og inn med kameler!!
  Ha ein fortsatt fine sundag :) Heidi

  SvarSlett
 6. Ai! Det var herlig ja! Kule kameler!

  SvarSlett
 7. Ohlalala! Det var lekkert! Fabelaktig faktisk!

  Fiin søndag!
  Klem

  SvarSlett
 8. Hihi, dette var lekkert!!
  Snakket med Anette i dag, så kjekt at du kommer! Gleder meg til å hilse på deg!! :)

  SvarSlett
 9. Oj så vacker! Älskar kamelerna, gör den lite annorlunda.

  SvarSlett
 10. He he, du har all grunn til å skryte!

  Digger de skjerfene, har noen selv, de fleste med stjerner.
  Veldig kult med kameler da.

  Ha en finfin dag.

  Kos&klem
  T

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!