søndag 4. september 2011

Haust stemning

Haust stemning for meg er lyng, kongler, rognebær og lys i lykter :) Putene i utemøblane har fått flytta opp i putekassen for sesongen. Møblane står nakne att - nett slik som greinene snart er, har alt sett dei første blada gulne og legga seg på bakken.
I dag har me vore på fotballturnering for miniputter i skikkelig haustvær, fekk lufta støvler, regnkåper og paraplyer - kjekt å vera der og veldig godt å komma heim att.Sjølv om naturen fikser hauststemninga heilt av seg sjølv, så berre måtte eg hjelpa til med litt haustfargar foran inngangspartiet vårt.


Haust klem, Eli

3 kommentarer:

 1. Ha, ha!! Tenker meg at du har følt på høstværet her i distriktet idag ja!! Skikkelig surt!! Da er det godt å kose seg med ei skikkelig "gullerodkaga". MMM det er så godt!!
  Hvis du er med på NIBs utfordring må du ha LYKKE TIL!!
  Klem :) Heidi

  SvarSlett
 2. Så fin høststemning, her har du virkelig fanget den ja! :) Lykke til i utfordringen! Lyng er også høst for meg, jeg hentet ned en bukett fra skogen for noen uker siden og den sto lenge i en kurv på hagebordet. Men her en morgen var den jammen blåst utover hele terrassen :) Skikkelig høstvær på Østlandet i dag. Jeg holder meg inne en dag til og pleier influensaen, satser så på jobbstart i morgen etter lang tids sykmelding etter øyeoperasjonene i sommer. Ha en strålende mandag! :) Klemmer

  SvarSlett
 3. Nydelig høststemning hos deg og veldig koselig blogg :)

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!