fredag 9. september 2011

Adele


Google.com
Min absolutte favoritt artist om dagen er nydelige Adele... 
Eg kan høyra songane opp att og opp att og dei vert berre finare og finare.
Den eg likar aller ALLER best er Set Fire to the Rain.

No har eg tatt helg eg :)
Herr Fryd er ute på jobb ting og kjem heim i natt ein gong.
Mini Fryd skal på tur med ein kompis heile helge (gruer meg bittelitt).
Så i kveld blir det kos på meg og storebror!

No har eg sendt Mini Fryden avgårde og skal høyra litt på Adele.
Etter det skal eg ta meg ein liten tur bort på Madlatorget,
treng litt nye jobb klær nemelig.
Kjekt!

Kva er din absolutte favoritt artist? 
Og kva for ein song er den som DU kan høyra på,
om att og om att og om att igjen?
Nydelig fredag til deg!
Kleeeeeeeeeeeeem

7 kommentarer:

 1. Ja, flink og flott er hun også! Vi to kjører igang helga med litt musikk vi!!! Det er ikke verst!! Jeg blir alene i helga, mannen skal på guttetur og ungene skal i div. selskap! Da kan jeg høre på hvilken musikk jeg vil og velge selv hva som skal gå på TVn.
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 2. Har aldri høyrt adele, men no sette eg den på. Er sånn at eg må høyra songar nokre gongar før eg kan "kjenna" om eg likar dei.
  Min absolutte favorittartist er svenske Lars Winnerbäck, og dersom du vil høyra noko av han så anbefalar eg "Kom Änglar" (versjonen MED Lisa Ekdahl), og "Om du lämnade mig nu". God helg :)

  SvarSlett
 3. Hun er veldig flink. Kjøpte det siste albumet hennes om tirsdagen, og det er mange fine sanger der. Hadde det første også, men aner ikke helt hvor det ligge nå.
  Adele er en av favorittene for tiden.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Må dessverre innrømme at jeg er håpløst lite oppdatert på musikk for tiden. Slik var det ikke før! Grunnen er vel at jeg bl.a så å si aldri hører på radio lenger (vi kjører veldig lite bil) og det er så mye lyd rundt meg hele dagen at når kvelden kommer og jeg får bestemme underholdningen, så er det så deilig med stillhet :) Men har jo hørt Adele da, er litt oppdatert tross alt :) Hvis jeg skal høre musikk likevel, blir det mest det som ligger på Ipod'en min fra tidligere. En av favorittene er Michael Bublé, han går jeg aldri lei :) PS: I kveld har jeg sittet og prøvd å finne ut hvordan legge til Facebook "Like"-knapp på alle innleggene mine og fikk det til, hurra! :) Ha en fortsatt fabelaktig fredag og herlig helg! :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for den gode cyberklemmen og kommentaren jeg fikk på bloggen min! Det varmer og betyr mye med gode ord nå for tiden.

  Og jeg er helt enig med deg, Adele er fantastisk flink! Har hørt mye på henne i det siste, kan høre samme sangene igjen og igjen. En annen sang jeg hører mye nå for tiden er «Til Kingdom Come» og «Lost!» av Coldplay. Anbefales :) Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 6. Kjære frøken Fryd. Tusen takk for den fine kommentaren du la igjen på pause-innlegget mitt. Tok meg i å kjenne tårene fylle øynenen. Er jeg verdt slik en koselig kommentar? Tenk at du venter på meg - og tok det tid til å skrive det.

  Tusen takk!

  Den besteste klemmen!!!

  SvarSlett
 7. Jeg er så lite oppdatert på musikk, men det er en sang jeg kan høre igjen og igjen og det er "in my memory" av tiesto.

  Ønsker deg en fabelaktig lørdagskveld! Jeg kjenner det skal bli godt å roe ned og puste ut i kveld, det har blitt altfor lange dager med jobb i uken som har gått.

  Nå er det armkrok, hvil og hund som gjelder!

  Klem og smil

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!