lørdag 1. oktober 2011

Happy Lights!På Interiør- og Boligmessa kjøpte eg denne lyslenka i frå Happy Lights, det er ein skjønn liten butikk i gågata i Bergen som heiter "Lille Rips" som fører denne, og dei hadde den også i andre fargar. No har eg endelig somla meg til å henga den opp, og det blei kjempe koselig i gongen vår no.
Den gamle kassen som eg har lykter på i gangen har fått æra av å være mellomstasjon for interiørblada mine, før det vert "arkivert" i kjellestova.

 No blir det Taco-middag i Fryd Heimen, og etterpå skal familen samlast i sofaen og sjå den siste av Pirates of the Carribean filmen, kos kos kooos.


Fortsatt nydelig god laurdagskveld ønskas deg og dine!

Klem Eli

9 kommentarer:

 1. Ja, det er kjekt å gi bort når noen blir så hoppende glad! :) Levert inn en lotto i dag jeg også. Kanskje skjebnen gir meg kreditt for å ha vært "nisse"? ;)

  Utrolig flotte lykter du har! Helt i min smak. :)

  God helg! Klem

  SvarSlett
 2. Så fine lys! :) takk for tips om butikk, dit må eg ta turen, ser eg ;) kos deg med laurdagskveld og familie! Klem Lina

  SvarSlett
 3. Åh, den lysremsa likte eg! Har sett fleire lysremser, men denne fallt virkelig i smak!
  Kos dykk med taco og film!

  Klem

  SvarSlett
 4. Perfekt lørdagskveld..her er de blitt så store at de stort sett er med venner i helgene..savner de lørdagskveldene ja..
  Og den lenka likte jeg godt.jeg har vært på jakt etter det,jeg..

  Ja jeg kunne og kjøpt med hele Bohemia hjem..skulle hatt litt større pengesekk..

  Kos dere!!
  Her blir det hunden og meg som koser oss sammen..mannen er på jobb!!
  klem:)

  SvarSlett
 5. Det høres ut som en perfekt lørdagskveld! Jeg er såå sliten etter uken at middagshvilen varte helt til nå.. jaja, det er jo ikke akkurat noe tidspress på en lørdag. Skal hoppe i dusken og lage deilig hjemmelaget pizza før jeg kryper inn i armkroken til mannen.

  Koose dere med film og taco.
  Klemklem

  SvarSlett
 6. Heisan Eli!! Tusen takk for hyggelig hilsen!! Så fin lyslenke - kjempefin! En lyslenke er så festlig - kan henge dem opp overalt og de lager så koselig stemning!! Vi er på båttur i helga! Ligger i Ryfylke i finværet - masse andre seilbåter er ute og nyter siste rest av sommer!!
  Kos dere med filmkveld - den filmen er kjempekjekk!! Og ikke minst kaptain Jack Sparrow - han er jo bedårende *sukk*!!
  Klem Heidi

  SvarSlett
 7. vakkert, virkelig vakkert!

  SvarSlett
 8. Å de lampene er bare så stemningsfulle og vakre. Mykt deilig lys. Finnes i flere farger gjør de ikke det?? VEldig fine iallefall. Mvh Signe Schineller

  SvarSlett
 9. Koselig!
  Jeg er så glad i julen for da er vi så flinke å henge opp lysremser, men hvorfor ikke ha lysremser hele høsten i stua? Jeg synes det var en flott idé!
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!