onsdag 7. september 2011

Onsdag

Først av alt; TAKK TAKK TUSEN TAKK for all støtta eg har fått i slaget om slagbenken :) Dåke er så skjønne og snille og varme og fine!! Eg har ikkje gitt opp min drøm om slagbenk!
Onsdag er ein grådig fin dag synest eg, då har eg nemelig F R I ! Når eg har sendt ungane på skulen (Herr Fryd kjem seg på jobb heilt sjølv, jepp, han er flink, eg veit...) så kan eg gjera nett det EG vil.Det er ikkje alltid at det er så mykje... Skal ikkje nekta for at det blir litt smårydding og vasking innimellom, men stort sett er eg flink til å bruka den dagen til det som den er tiltenkt, nemelig Eli tid! Då les eg, blogger, kanskje eg sleng meg ned ned på sofaen og tar meg ein halvtimes cowboy strekk. (Forresten, husker dåke Sølvpilen?? Eg syntes alltid at Månestråle var så flott - så eg døyper det herved om til Månestråle strekk! So there!) Muligens setter eg på ein film, og så pauser eg heile tida fordi eg "skal berre"... Mange av desse "skal berre" er husarbeid relatert, men då koser eg meg med dei. Om eg har lyst så går eg meg ein god tur, type power walk, med favoritt musikken på øyrene og godt tempo i ulendt terreng, herlig!Og no, no skal eg oppi sofaen, under eit pledd og ha litt Eli tid :) Eg skal sjå Cougar Town og litt Grey's Anatomy og ørlitegrann Private Practise. Sidan Zorro har tatt min sofa så lyt eg låna Herr Fryd sin, men det går vel greit tenker eg ;) Eg har tent lys, og har funne fram litt haust pynt - det blir kos det :)

I dag skal eg på min første spinning time på veldig lenge, må innrømma at eg gruer meg like mykje som eg gleder meg over å ha komt over dør-terskel-barrieren ;) Wish me luck!


Klem Eli10 kommentarer:

 1. Heisan Eli!! Delig onsdag for deg!! Og ny header har du fått - så fin!! Har du laget den selv?? Ser jo helproff ut!! Herlig å slappe av på sofaen, den ser jo veldig innbydende ut! Akkurat nå er jeg også helt alene - en er på komf forberedelser, en hos en kamerat og mannen i huset er borte en hel uke!! Jeg har så mye tid til meg selv for tida at jeg nesten glemmer å gjøre husarbeid! Månestråle ja... jeg var egentlig henne når jeg var liten.... det visste du ikke :) Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Hei på deg.
  Høres ut som en deilig onsdag. Lykke til med slagbenk planen din ;)
  Ønsker deg en riktig fin høstkveld.

  SvarSlett
 3. Så herlig med fridag! Jeg er også fortsatt delvis sykmeldt, greit å trappe gradvis opp jobbingen igjen så man ikke går på en smell. Jeg synes fortsatt det er slitsomt for synet hvis jeg skal sitte en hel dag foran skjerm, slik jeg gjør i jobben min. Godt å høre at du er kommet til hektene igjen! :) Ellers kjempefin header du har fått deg, jeg lurer også på om du har laget den selv? :) Ha en fortsatt finfin septemberkveld! Klemmer

  SvarSlett
 4. Å hørtes hærlig ut med litt egentid,kunne vore kjekt innimellom. nyt det! Lykke til med slagbenkslaget:)Fine dei du viser på bilda under, sjølv har eg en frå House doctor- fornøgd med den:)

  SvarSlett
 5. Åh så deilig det hørtes ut med fri på onsdager. Jeg jobbet til 19 i dag jeg ;(

  Nydelige bilder du tar :)

  Jeg skulle gjerne deltatt på giwe awayen din, men jeg har både de hånklærne, skrinet og koppen, så jeg lar noen andre heldige få slippe til :) Blir veldig gjerne med ved annen anledning.

  Veldig koselig at du deltar på mitt gavedryss altså :)

  klem

  SvarSlett
 6. Herleg med fridagar! Eg har vore sjukmeld i tre og eit halvt år... Eg klarer liksom aldri å finne roa... Saknar det å glede seg til fridagar, helgar og feriar. Men kjenner at eg skal bli flinkare i haust til å kose meg. Ikkje ha dårleg samvet heile tida!

  Vakre bilder, og flott hauststemning hos deg! Ser du ynskjer deg slagbenk. Mannen min er i ferd med å selge min... Men eg trur eg fekk stoppa det i går. Slik at du ikkje kjenner deg heilt åleine i krigen, meiner eg! :)

  Ha ein vakker torsdag,
  og tusen takk for alle heiaropa du gir meg!
  Ubeskriveleg i bloggsamanheng, det gjev meg lyst til å fortsetje! :)

  Klem e

  SvarSlett
 7. Hihi, da har vi det på akkurat samme måte når det kommer til 'Sons of Anarchy' - det er svært så vanskelig å se bare en episode av den serien ;)

  Og heldig er du som har fri hver onsdag!
  Klemklem

  SignePling (som var dust å sjekka bloggen din i Internet Explorer)

  SvarSlett
 8. Heisann!
  Leste meg nedover i bloggen din og oppdaget bildeveggen din. Kjempestilig!
  Har planer om en sånn vegg når vi etterhvert (og lengre enn lang tid...) kommer i gang med kjelleren. Er det bare Ikearammer?

  Ha en fin dag!
  klem fra Eli

  SvarSlett
 9. Nydeleg gråfarge på veggen i stova di! Kva heiter den?? ...planlegg hus skjønner du.. ;)

  SvarSlett
 10. Kanskje er det nettopp ein touch av lilla som gjorde at eg likte den så godt ;D

  Vel. Grått er flott i alle fall. Får sjå om eg finn noko på fargekartet som minner om gråfargen din i alle fall ;) Takk for svar!

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!