fredag 16. september 2011

Hjelp - me vil ha kaffimaskin...Kjæreallesammen *smisk-smisk*

Herr Fryd og eg har lenge mumla om å gå til anskaffelse av kaffimaskin... Eg synest at denne X7 Illy frå Friele shop ser veldig lekker ut :) Men så las eg inne hos Frk Virrum at den gjerne ikkje leverer heilt sånn maks...?

Eg var innom forbrukerportalen og såg på ein test, der fant eg Nespresso Citiz&Milk, ikkje så halvgalen å sjå til den heller forsåvidt - men - leverer den?Foto: google.com og bolina.no
Eg veit akkurat kor på kjøkkenet den nye kaffimaskina skal stå, eg har til og med snopa meg koppar for lenge sidan, Tine K såklart...


Foto: tinek og Frøken Fryd

 Eg har vore på Kremmerhuset og kjøpt koppestativ...
Foto: Lobelia

Så eg er klar eg altså! Det var berre den der gode - men likevel fine og elegante og stilreine og lekre og smekre og prestentable kaffimaskina da. Tips? Anyone? Please? Pretty-please-with-sugar-on-top??

Eg lovar at du får komma innom på ein kopp med g♡♡♡♡♡d kaffi, med nåke attåt, om du tipser meg altså. Så... kva kaffimaskin har du, om du har... Korleis foretrekker du kaffien din? Drikk du kaffi i det heile tatt??


SmiskeklemfråEli (ganske fersk "kaffi"drikkar, som foreløpig må halda seg til Kaffe Moccha)5 kommentarer:

 1. Jeg kjøpte Nespresso Citiz&Milk i gave til min kjære mann nå nettopp, og den leverer! Fantastisk å kunne få ordentlig steama melk, både varm og kald -og kaffen er veldig god!

  Mannen tar den svart, jeg tar meg gjerne en mocca i ny og ne ;) (Drikker svart også da, men mocca er enda mer kos!) Lykke til med valget, den er hvertfall en Fryd å ha i hus -bør passe bra inn ;)

  SvarSlett
 2. Hei på deg! Ja her går du grundig til verks! Sjekker i øst og vest! Det er jo veldig lurt da - og ikke minst greit å få tilbakemeldinger fra andre som har erfaringer!! Har nok ikke noen gode råd å komme med - jeg trakter på en Moccamaster.
  Jeg har også de TineK koppene - det som skuffer meg litt er at de blir så misfargede av kaffe :(
  Gjør dine også det? Er litt usikker på om det er kult eller ikke... Men kaffi er jo godt da!
  Gleder meg til tirsdag jeg :) Klem

  SvarSlett
 3. Jeg har Nespresso Citiz&Milk, og har hatt den et par år nå. Jeg er veldig fornøyd med den.

  Drikker en del kaffe med melk/latte, og da er den utrolig mye enklere å rengjøre enn varianter med slanger/rør som melken skal gå i, eller steamere som du putter oppi melken.
  Det følger med to "visper" til melken, en som bare rører (til latte etc) og en som skummer, til cappuchino etc.
  Maskinen er veldig enkel å bruke også i tillegg til at den ser ganske kul ut.

  SvarSlett
 4. Vi har klassikeren Francis Francis X1, hvit, du ser bilde av den i kjøkkeninnlegget på bloggen min ;) Vi har også en kaffekvern, siden mannen synes det er kjekt å kunne kjøpe kaffebønner og male de selv. En kaffekvern han opprinnelig ikke trengte sa han, men jeg kjøpte den likevel i julegave ;) Og nå er kvernen hans beste venn ser det ut til, hihi... Klem

  SvarSlett
 5. Hei ;)
  Vi har en Nespressomaskin og er stort sett veldig fornøyd med den. Den gir veldig god espresso og også vanlig kaffe, og sist men ikke minst, deilig latte!!
  Den fungerer jo med kapsler, så om du er villig til det vil jeg absolutt gå for Nespresso. Den desidert aller beste kaffen får du nok hvis du skaffer deg en vanlig espressomaskin, men da er det mer jobb og rengjøring. Og da får du heller ikke vanlig kaffe, men må i såfall lage americano.
  Mine foreldre har en helautomatisk kaffemaskin som kværner bønner for hver kopp, gir utrolig god kaffe, men selve maskinen er jo stor og ikke så lekker. Mange valg ja! Vi er i allefall fornøyde med nespressoen vår, også har vi en moccamaster i tillegg. Lykke til med valget!! God lørdag! Ellen

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!