onsdag 14. september 2011

Stilleben

Hei hei, godt folk! Eg hiv meg på ei ny utfordring i dag :) Det er fin-fine Lidyll som har ei utfordring om å visa våre stilleben. Du veit, dei små utstillingane me gjer i heimen av våre favoritt ting. Lidyll har skrive meir om temaet, følg linkane over så kan du lesa meir om dette.Egentlig så hadde eg heller lyst å ta bilder av mine stilleben som eg har på spisebordet eller på salongbordet... Men dei har eg jo vist nokre gongar før, så det er vel litt oppbrukt. Det er berre det at dei er så mykje lettare å ta bilde av! Her får eg så mykje motlys, og eg deler absolutt frustrasjon med Takhøyde når det gjeld å ta bilder, det er kjempe vanskelig! Fram til søndag har eg rett og slett brukt mobilen eg. Men, søndag så fant me att ladaren til vårt lille lommekamera, så no kan eg i alle fall bruka det.


Men, eg synest at bildene vart kalde og harde.Eg vart "advart" før eg begynte med blogginga at eg sikkert kom til å bli opptatt av fotografering. Eg såg ikkje heilt den, men det er heilt sant! No ser eg ting i bilder, og blir SÅ irritert når eg ikkje klarar å fanga det eg ser, beint fram snurt blir eg... Så no trur eg at eit godt kamera ligg ganske høgt oppe på ønskelista mi til jul. (Hint hint Herr Fryd, eg vil ikkje lenger ha Iphone 5, eg vil ha kamera).

Sleng dåke med på utfordringa dåke også :) Eg gleder meg til å sjå på dei andre bidraga!

Klem Eli

5 kommentarer:

 1. Hei du!
  ...så utrolig gøy at du hang deg på utfordringen inne hos meg*smile* Flott stilleben!

  ...skjønner godt hva du mener i teksten her-og jeg kjenner meg igjen...jeg har alltid vært veldig glad i det kreative, og da også foto..men det tok meg litt tid å virkelig ha lyst på speilrefleks, ha lyst til å lære meg redigeringsprogrammer også videre...men blogging=fotointeresse! Det er jeg så enig i, det kommer liksom snikende...*hihi*


  ...men likevel så er det jo takhøyde for forskjeller her i blogglandia, og det skulle bare mangle*smile* Og i grunn er det litt godt synes jeg*smile* Er alle bilder like, er det jo litt kjedelig....

  ...forresten, så er det giveaway inne hos meg også...allt på engang serru*hihi*

  Flott dag videre!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Hi hi - fint innlegg!! Ja, sånn er det av og til - IKKE noe gøy å ta bilde å gjøre seg flid når utstyret ikke "er godt nok"!!! Jeg sparer til kamera - enn så lenge får jeg klare meg med det jeg har!! Tror jeg bare tar bilder med mobilen på bloggtreffet - alle har vel så fine kamera... Nei, nå tøyser jeg!! Forresten - jeg har fått mange gode fototips inne hos meg!!
  Ellers - flott stilleben hos deg!! Får litt Slettevoll feelings - lekkert!!
  Håper du har hatt en flott fridag Elin!
  Heidi :)

  SvarSlett
 3. Så herlig bidrag til utfordringen :)

  Her blogges det fra Bergen, andre gang jeg er i denne fabelaktige byen!

  Ønsker deg en koselig onsdagskveld!
  Klem

  SvarSlett
 4. Å for et flott blomsterbur! Godt plantevalg, liker de små bladene. De er superfine til de litt røffe detaljene i buret.Me like! Lampen var utrolig fin også, hvor har du funnet den?

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!