onsdag 21. september 2011

Sååå Frøken Fryd...... eller? Fy søren, dette var vanskelig! Eg prøver meg då altså på Sukkertøy for Øyet si utfordring der du med eitt bilde skal definera bloggen din... Ja, eg har tenkt på dette nokre dagar no - og dette kom eg opp med *kremt*:

Sååå Frøken Fryd:
 •  Lesehest
 • Aboslutt ELSKER tinek
 • Interiørblad er eit must
 • Gamle ting med litt historie
 • Eit lite dryss orientalsk 
 • Telys 
 • Skull armbanda mine 
 • E for Eli ;)

Ja... om ikkje det var vanskelig nok å få samla alle "typisk Eli" tinga så skal det jo avbildast også. Eg lover dåke, eg har svetta (!!) her heime i huskjolen min (kjøpte meg ein kose-kose kjole i velur med hette på) der eg rasa opp og ned trapper, fant fram det eine og det andre som eg sjølv synst er typisk meg... La meg på magen for å få rett vinkel, opp att for å retta på nåke, kom fram til at dette blei heilt feil, prøvde i eit anna rom, ein annan vinkel, vannrett kasse, horisental kasse, med blits, utan blits og til slutt utan guts - for dette fekk eg ikkje til. Så til slutt så blei det faktisk berre: "Well, f***k it...!!" sånn blir det - nok med det.

No er eg spent på å sjå dei andre bidraga som sikkert alle er nydelig samansatt med proffe bilder og fine ting, og så seier eg; "sjølvsagt... SÅNN skulle eg jo gjort det".

Sånn heilt til slutt må eg berre bresa litt av at eg skal til Bergen i helga på Interiør- og Boligmessa i lag med tre veldig flotte damer :) Me skal bu på hotell og me skal berre kosa oss kvar dag, heile dagen og bli inspirerte og glade og henrykte og jublande og mette og kanskje litt svimle og litt trøtte i beina og rike på opplevelsar og inntrykk... muligens litt fattigare i lommeboka? Hmmm... DET er eg visst allerede, så det får me no nett sjå på ;)

Klem Eli

Oppdatering... Øhm - sånn i etterkant når eg leser dette innlegget så ser det jo ut som om eg har spurnge rundt som ein galning i kosekjole og vore sint og stressa, men eg koser meg jo - berre sånn at det er sagt altså...  Blir berre bitte-bitte-bitte litt frustrert når ting ikkje blir heilt sånn som eg har sett det for meg oppi hovudet mitt ;)

11 kommentarer:

 1. Sååå flink du har vært på fridagen din - dette er ikke akkurat en lett utfordring. "Hele deg" i ett bilde!! Men du har vært riktig flink - etter å ha fulgt med deg en stund syns jeg du har henta fram mye av det som jeg også oppfatter som HELT DEG! Lykke til i utfordringen!! Heidi :)

  SvarSlett
 2. Jeg syns du har vært flink jeg da :)
  Herlig!

  SvarSlett
 3. Hihi, nå lever jeg meg helt inn i "styling-prosessen" du har hatt gående, slik du beskriver det :)) Synes også tingene du viser virker som de er "helt deg". Det er jammen ikke lett å få representert seg selv i ett bilde nei. Jeg blander litt stiler, så da blir det jo bare utsnitt man viser frem :) Klem til deg!

  SvarSlett
 4. Bildet ditt ble kjempefint, veldig fint lys også i tillegg til alle de fiiine tingene!! Morsomt skrevet var det også, hadde ingen problemer med å se for meg (inni hodet mitt!) hvordan denne prossesen foregikk:-)

  Ha en fortsatt strålende dag!

  Klem fra Karlotte

  SvarSlett
 5. Kjempeflott bidrag!
  Du er så flink atte;))
  Dessuten syns jeg du har fått med mange ting, som alle harmonerer godt ♥ Jeg og eeelsker TineK, men har foreløpig bare lysglassene;)

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 6. FIINT!! Likte veldig godt stilen din ;-) Tine K har jo SÅ mye lekkert. Farlig ;-)

  Klem Ellen

  SvarSlett
 7. Synes det ble fint jeg. Men jeg sliter noe sinnsykt med å kage til stilleben. er ikke flink med detaljer, så forstår frustrasjonen.

  SvarSlett
 8. Du imponerte ihvertfall meg ! :) God tur til Bergen. Gler meg til etter-by innlegg (?) :D

  SvarSlett
 9. Takk for i går , det var kjekt å treffe deg og alle de andre flotte damene.

  Synes du har fått til et fint bilde.

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 10. Enig med deg i at dette var vanskelig. Syntes du har klart deg kjempefint. Syntes bildet mitt ble litt for gammelmodig.
  Huff!

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!