fredag 2. september 2011

Stålbryllup










Hei folkens! Dette er den unge og lovande utgåva av Frøken Fryd og Herr Fryd - i dag har me vore Herr og Fru Nernes i 11 år - "woop wooooop"! Må berre fortelja bittelitt om kjolen som er veldig spesiell for meg. Den er sydd av tanta til Herr Fryd og er av silke som min morfar kjøpte i Japan til mi mamma sin konfirmasjon. Men silken vart aldri brukt, så den låg på botn av kamferkista til mamma og venta og venta på å blir brukt - heilt til eg skulle gifta meg.

Tilfeldighetane ville det slik at mi aller-aller beste og eldste venninne (ho er ikkje haug-gammal altså, me har berre kjent kvarandre veldig - veldig lenge... sidan barnehagen faktisk), som var forlovar for meg for 11 år sidan, er her på besøk i dag på bryllupsdagen vår. Ho er like skjønn den dag i dag! Biletet under her er i frå talen ho holdt, ho syng altså ikkje :)






Det bildet under her er i frå den spede byrjinga som kjærestpar (1994), så Herr Fryd og eg har altså kjent kvarandre ei god stund me også, her hadde me vore i lag i over eitt år - reine veteranane ;)







I morgon vert det annonsert "gje bort" her hos Frøken Fryd, eg feirar at eg har hatt 5000 unike treff, 
og at eg endelig tok mot til meg og starta blogg :)

 

 
Klem Eli

6 kommentarer:

  1. Gratulerer så masse!!!! For et flott par! Kjekt at kjolen er så spesiell og den betyr nok mye for deg - den har du nok tatt vare på!! Utrolig så fort åra går. Det ser ut som dere var heldige med været på bryllupsdagen! Hos meg nærmer det seg sølvbryllup.....
    Gleder meg til giveaway i morgen!!
    Klem :) Heidi

    SvarSlett
  2. Et virkelig flott par og tydeligvis et minneverdig bryllup! :) Dere har jo vært gift i en liten evighet dere da ;) Vi hadde 5 års bryllupsdag i fjor :) Ha en superduper fredagskveld! Jeg gleder meg også til give away i morgen! :) Klem

    SvarSlett
  3. Gratulerer masse med stålbryllups dag ;) Så moro at den silken ble din brudepar kjole. Den silken var nok ment til deg :) Nydelig var både du og kjolen ;)
    Ha en flott helg ;)

    SvarSlett
  4. Tusen,tusen takk for utrolig koselig hilsen hos meg - det varmer!!
    Gratulerer så mye med 11års bryllupsdag!!!
    Du er nye for meg, så nå tar jeg en titt her hos deg!
    God lørdag!
    klem

    SvarSlett
  5. Hipp hurra for dere! Håper dere har kost dere skikkelig med jubileum og venninnebesøk :)

    Klem,
    Signe

    SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!