søndag 4. november 2012

Den Franske LandstilMe har vore på nasjonalt bloggtreff hos Den Franske Landstil på Moi.
Og som dåke ser på biletet over, ein stad der ei Frøken Fryd kan finna ting etter sin smak.
Heile 47 interiørglade damer satte seg på bussen der Maia underholdt oss med kåring av den mest interiørbloggete interiørbloggeren, Hildemor, det var quiz og utlodding av gåver frå blandt anna Designspirit. Dei hadde pakka inn den herligaste sjokoladeboka og det kom frydefulle kvin i frå Marianne og Martha då dei bladde gjennom boka med sultne auger. Og ellers var det mykje latter og glede. Ein fantastisk kjekk gjeng å ta på tur med!
Me vart møtt med nydelig song inne i dei julepynta lokalene til Den Franske Landstil. Frøken Fryd fekk tårer i augene sine og som dåke ser så er fine, kjekke, snille og blide Annfrid godt fornøyd i bakgrunnen.
Shopping og champange vart tatt på alvor, her spurdler Hilde, Lisette og Martha før start, og så var det berre å fyra laus og rasa rundt i butikken. 47 damer. Risikosport. Seriøst... Høge på champagne og sjokolade.
Her ser dåke eit godt bilde på stemninga i grunn... Fabelaktige Maia! Ho er berre blid og glad og sprudlande. Det er eit sant eventyr å få vera i glitteret rundt denne dama. Men ho står altså ikkje i ro, så det er ikkje lett å fanga ho på film. Og så hadde ho med seg Lotta, som eg ikkje har bilde av, noko som irriterar meg grenselaust. Med det lange, fine håret, den rå genseren og den fine personligheten. Lotta var det virkelig kjekt å få helsa på!
Og så må eg jo berre visa litt av alt det fine eg såg på Den Franske Landstil. Nokon av bileta blei diverre veldig dårlige, så dette må klara seg.
Det var moteshow også, veldig greit egentlig, så får me sjå ordentlig på kleda. Ikkje alltid så lett å danna seg eit bilde av ein topp på ein kleshenger i blandt 300 andre toppa på ein kleshenger...

Heldige Camilla vant eit valgfritt antrekk og Analiza vant eit industriskap. Dei er ikkje snaue damene på Landstil ser du... Og så fekk me goodie bags. Eg falt heilt for eit sjal som me fekk i frå Burin som eg berre måtte ha på meg seinare på kvelden. Ellers hadde Barfota lagt oppi eit sjal, og Bloomingville ei koselig julehelsing. Me fekk deilige duftelys i frå 2 i spann og frå Chic Antique så no skal det duftes og lyses i vintermørket. Me kan også ta på oss deilige hanskar i frå Rosenvinge som til og med har fingertupper som kan hanskas (hoho, bra humor Frøken Fryd...) med smart telefon utan at hansken må av. Like it! Utover det så fekk Frøken Fryd med seg den aller aller tøffaste puta frå Senze of Joy, og eit sjal i frå Barfota som er det mjukaste mjuke.
Måtte berre avslutta med dette stemningsfulle bildet av Silje og Kristi, for i interiørblogger bransjen tar me rekruttering på alvor og ein skal tidlig krøkast som god interiørbloggar skal bli, eller kva seier du, Torbjørg?

Om dåke har lagt merke til det tøffe navneskiltet til Silje er så det Ella som har laga dette. Ho er ikkje snau altså, det tar tid å laga 47 navneskilt...

Takk for ein super dag, med skikkelig kjekke damer! No skal eg nyta søndagen til det fulle...18 kommentarer:

 1. Høyres ut som ein uforglemmelig dag:)koselige og fine bilder:)
  Fine søndag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Veldig kjekk dag:) Var helt utslitt jeg ..og jeg var ikke på middag en gang!!
  Alltid fint å treffe deg Eli!!

  God klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Kjekt å hilse på deg i går! En uforglemmelig dag! Ha en fin fin søndag! :)

  SvarSlett
 4. Åhh kor de har kosa deko! :) ser heilt perfekt ut! :D neste gong satsar eg på at lommebok og psyke spelar meir på lag, hihi ;) alt ska klaffa! ;)

  søndagsklem til finaste Eli ♥

  SvarSlett
 5. høres ut som en helt fantastisk fin kveld, håper jeg kommer sterkere tilbake neste gang. klem

  SvarSlett
 6. Så artig!!
  Tipper dere kooooosa dere ja:)
  Og så mange flotte bloggiser ♥
  Maia og Lotta er skjønninger, begge to, og Lotta er som deg, vill etter scull - tror jeg vet hvem genser du mener, hihi:))

  Ha en flott kvled!!

  SvarSlett
 7. Så flotte bilder :)
  Var kos dette tenker jeg!

  Ha en flott kveld og en fin uke ;)

  Klem

  SvarSlett
 8. Herlig rapport! dette så ut som en super dag :) Nydelig damer og den butikken digger jeg..alltid innom når jeg er forbi (rett som det er)...Ønsker deg en nyyydelig ny uke!! klem klem

  SvarSlett
 9. Ja tusen takk for i går! Syns det var helt super dupert og viss det er lov he he så gleder jeg meg allerede til neste år;-)
  Jeg er også helt utladet igår, skulle nesten tro jeg hadde drukket maaange glass av champisen hos Landstil.
  Fortsatt fin søndagskveld, senere blir det farmen her.

  Klem Agnes

  SvarSlett
 10. Herlig innlegg! VI hadde det kjempe flott og det MÅ gjentas!
  Håper du koser deg max videre i kvelden! *klem*

  SvarSlett
 11. Høres ut som litt av et opplegg! Håper jeg kan få med meg noe sånt en gang :)
  Ha en flott ny uke!
  Ingrid

  SvarSlett
 12. Takk for igår!
  Guriland vi er jammen heldige som får være med på et så flott arrangement

  Alltid trivelig å treffa deg Eli - alltid!!!

  SvarSlett
 13. Takk for i går, Eli! Vi hadde det supergøy! om maten ikke ble akkurat som planlagt på kvelden, hihi, så ble de fleste veldig fornøyde til slutt, tror jeg.
  Minnerik og fin dag!
  Klem Tonje

  SvarSlett
 14. Kjekt når folk har da kjekt! Dan dar hovudkallen på skoen øverst må no ha vore hovudskallen til......the Joker.. :D

  :D God ny veke til deg!

  SvarSlett
 15. ÅÅååå, skulle ønske jeg var med!

  SvarSlett
 16. Jeg var skutt etter timene på Moi (må innrømme at sjampis og sjokolade ga noe hodepine), så sovna på bussen tilbake til Stavanger, kan tenke meg du var sliten på søndag etter en så travel helg som du har hatt!
  Fortsatt fin uke!
  :)

  SvarSlett
 17. Takk for en flott dag på Moi og en artig kveld i Stavanger!! Veldig kjekt å hilse på deg! :) Det siste bildet var nydelig.

  Ønsker deg en herlig uke videre!

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 18. Hei:)
  Så kjekt å møte deg også, du var jo like gøy i virkeligheten som du virkar på bloggen! hehe, morsomt at du fekk med deg dei frydefulle hvina om boka:) den var heilt perfekt på meg.

  Heilt knall innlegg, mange flotte bilder også.

  Ha ein fin fin kveld!

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!