fredag 2. desember 2011

Staken

Sidan det var ein smule ullne bileter av advenstaken på mandag så fant eg ut at dette lyte eg prøva å gjera betre...No ser dåke vel med letthet at det er kanelstenger og ikkje sigarsneipar, sant vel?Eg må innrømma at mosen vart handla inn hos Plantasjen, og eg må sei at i forhold til kva eg fekk så var summen svimlande. Ikkje aktuelt å gjera det att, så eg lyte ta på slagstøvlane og krypa litt rundt i skogen trur eg...Har heile to lysfat som skal julifiserast med mose, så det er jo ikkje nett nåke å venta på, og dåke, NO kjenner eg at julestemningen kjem krypande. Erlend la inn klage om at det var alt for lite jul hos oss. "Alle de andre har stjernår å nissår å sånn, mamma..." Så i dag tok eg eit lite dykk ned i julekista og fekk gravd fram litt meir jul, det er jo lov! Og då kom det seg, saman med at dei første sviblane blømer og dufter, mmm!Eg har lyst å melda meg på juleutfordringa hjå Helene og Henriette med bloggen S9kkerbuo med dette innlegget. Har du meldt deg på?

Her kan du sjå mange flotte bidrag!

Klem Eli

6 kommentarer:

 1. Så fin og ikke SÅ ulik vår på en måte. Jeg kjøpte også mose, ikke på Plantasjen men en annen blomsterbutikk. Betalte 15 kr for en mengde som akkurat passa til staken.

  Kanelstenger var en god idè. Her ble det sopper fra Panduro :)

  Ønsker deg en fin fredag.

  Lise

  SvarSlett
 2. Sigarettsneipar hadde nok vor både nyskpande og annaleis? Men foretrekker kanelsteng kjenner eg... ;) Flott pynta adventstake, og kjenner til dei små dottane med mose til ein himlandes pris... Men enkelt er det no? Her er det taco-dinner innan rekkjevidde :)

  Ha ein fin fredagskveld,
  og ei flott helg!

  Klem,
  Elin :)

  SvarSlett
 3. så koslig at du vil vera med Eli, og me har til og med blitt sponsa med premiar til 2. heldige vinnarar.
  Me må jo ha ei kåring :)

  god helg til deg og dine :)

  Og gooooood julastemning!

  Henriette

  SvarSlett
 4. Så fin stake du har;) (jammen godt du er dame, eller så kunne du jo tro jeg var på sjekker'n, hehe)

  Digger mosen, den har jeg på min og, må ha litt fra natruren ♥

  Ha en fin fredag!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Nydelig og dekorativ adventsstake!
  Kos dere i helgen og nyt fredagskvelden
  Klem Tonje

  SvarSlett
 6. Hehe, første gangen jeg har hørt om familiemedlemmer, og spesielt gutter, klage over at det er for lite jul i huset! Og allerede tidlig i desember. Tror det er koselige gutter du har, som setter pris på pynt og kos :) Denne uken har vært veldig hektisk her så har blitt lite tid til besøk i andre blogger. Høydepunktet var den årlige gløggkvelden hos meg i går med gode venninner, herlig! Og du er så skjønn og legger så koselige hilsner hos meg, you make my day ♥ Gla' i deg også, vettu :) Klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!