onsdag 28. desember 2011

Antageligvis den finaste puta i verda...


... har no fått plass i bloggestolen til ho mor. Eg er så ekstremt heldig at eg vann ei utfordring hos herlige  Helene og Henriette, med bloggen Snikkerbuo, der ein av premiane var denne ekstremt super lekre puta i frå Day Birger & Mikkelsen, delt ut av Ølen Møbel AS. Am I lucky or what?? Uvisst om det faktisk går an å smila så bredt som eg gjorde når eg fant ut at EG var vinnaren.Som dåke ser så har eg andre ting enn blogging å kosa meg med i jula også, i tillegg til spising, familiekos, speling, filmsjåing, soving og interiørblad. Nokon andre som har lese Marian Keyes? Dette er den første boka eg les av ho, og eg kjenner at eg gleder meg!Om dåke lurer på kva som skjer om du gløymer sviblar i ein pose på eit kaldt og mørkt rom i ei vekes tid så ser du resultatet her, litt sånn alternative fasongar. Men like nydelige! Eg har hatt kvite sviblar i heile adventstida, men må seia at desse som eg kjøpte på Rema er vel så fine, i ein nydelig blåfarge og duften er det heller ingenting å seia på.Jepp, då har eg litt meir kosing å ta meg av eg. Herr Fryd lagar no deilig julelunsj, så no blir litt spising att. Har du spist nok i jula, eller?

15 kommentarer:

 1. Kjempefin pute - så kjekt og uventa mange ganger å vinne!! En trivelig bloggekrok du har - ikke rart at du sender ut så mange hyggelige hilsener!!
  Jeg har også svibler - hvite akkurat nå!! Vakre og velduftende!!
  Ellers er jeg godt forsynt ja!! Vi hadde endel rester til middag igår - 10 åringen min lurte på om vi kunne ha hamburger eller noe sånt idag!! Vi får nå se... Ellers er det på-an-igjen nyttårsaften - 2 kalkuner skal stekes!! Blir nok ikke sulten på en stund nei!!

  Det har ikke blitt så mye lesing, men vi har sett noen filmer i jula og noen kjekke serier!! Det begynte en kjekk en i går - Mildred Pierce!! Veldig kjekk!!

  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 2. Nydelig pute som passer perfekt i bloggestolen din! (selv er jeg delvis liggende når jeg blogger, der har du meg vet du -sløving)

  Og Marian Keyes, hun er en av mine absolutte favoritter! Det er ikke alt av det siste hun har skrevet som er like bra, men du å lese "Vannmelonen" -den er superbra. Ellers likte jeg veldig godt en som heter "Er du der ute?" -trist og fin. Den du leser nå har jeg ikke lest..

  Kos deg masse skjønne frk.Joy
  klems☆

  SvarSlett
 3. *du MÅ lese (skulle det jo være..)

  SvarSlett
 4. Herlig pute! Heldig du er som vant :) Disse Day Birger & Mikkelsen putene er kjempe fine.

  Tusen takk for kjempe hyggelig kommentar på siden min, det setter jeg stor pris på! Jeg har nå overtatt denne graveringsmaskinen, så får vi se om jeg klarer å lage noen slike glassornamenter selv. Kos deg videre i romjulen du også :)

  Klem Henriette

  SvarSlett
 5. Nydelig den puta! Utrolig heldig du var :) Men det er deg så vel unt, kjære.

  Jeg syns svibler er fine, men jeg klarer ikke lukta, blir nesten dårlig vet du :)

  Ønsker deg en fabelaktig romjulskveld :)
  Stor klem fra
  Maia

  SvarSlett
 6. Den puten er LEKKER ja!!
  Heldige du;)
  Og så koselig krok du har;)

  Om jeg har spist nok i julen?
  Ooohhh JA! Er så mett jeg - HELE tiden, hihi;)

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 7. Kjempe fiiiin pute, digger Home, jeg antar det er den;) Og fine bilder også. Og er dette for ei bok?

  SvarSlett
 8. Nydelig pute, heldig du er som vant :)

  Deilig å bruke litt tid i jula på å lese bok. Har ikke kommet så langt jeg, bare blitt noen blader på meg. Heldigvis er ikke jula over enda, så kanskje det blir nok på meg også :)

  Kos deg i romjulen!

  Klem

  SvarSlett
 9. Så nydelig pute. Gratulerer!
  Fine bilder.

  Kos deg videre med alle romjulsysler!
  - AC

  SvarSlett
 10. Utrolig fin pute ja, lucky you :) Vittig at dere har kjøpt det spisebordet som jeg har lagret i inspirasjonsmappen min! Vi tenker på å kjøpe nytt spisestuemøblement også nemlig. Var en butikkrunde i går, men kjøpte ingenting. Såå vanskelig, siden det er såå mye å velge mellom! Klassisk I-landsproblem, med andre ord ;) Ellers er Marian Keyes en av mine favorittforfattere! Begynte å lese bøkene da de først kom, men har ikke vært flink å lese noen bøker siste årene. Tror jeg liker best Rachel's Holiday, som jeg leste på engelsk. Tror du vil like den, siden det er mye galgenhumor ;) Gode romjulsklemmer ♥

  SvarSlett
 11. oi oi oi!!! For en fin pute ja!!! Heldige deg!! Og ja, dritkjedelig å være syk før jul, men det blir vel bedre!! Hehe, godt å høre at dere har hatt en fin jul så langt, høres ut som dere har spist godt!! haha!! Akkurat sånn det skal være :-)

  SvarSlett
 12. Rachels ferie må du lese. Eg har lest fleire av Marian Keys, men det var den eg lo mest av (type tårene trilla/spruta, vanskelig å puste osv. osv). Tusen takk for herlig middag 2. juledag. Eg var mett i 1 døgn!;-) Og armbåndet prydar handleddet mitt kvar dag:-) Ha ei fin romjul!

  SvarSlett
 13. Så fint puta passa inn hos deg Eli!! :)
  Ja, eting blir det mykje av i desse juletider, men med så mykje godt som fristar skal det noko til å la ver :)

  Eg fikk nett beskjed om at eg har fri i dag, og heilt fram til mandag! Gjett om dagane skal nytast :) Ønsker deg ei fin romjul vidare!
  Klem Helene

  SvarSlett
 14. LUCKY YOU!
  Tenk å vinna den puta da :)
  Ser du leser Marian Keys! Må bare si at jeg har lest alle bøkene hennes oppigjennom årene, bortsett fra denne.
  Det var ett eller annet med den som har gjort at jeg ikke har kjøpt den...
  Men de andre er fantastiske! Perfekt ferielesning og lett lektyre. Så altså, om ikke denne faller helt i smak MÅ du gi en av de andre en sjangs :)
  Men håper selvfølgelig denne er bra da!
  God lesning, og så håper jeg dagene nytes og er gode.
  God natt og klem fra Guro

  SvarSlett
 15. Fiiiin pute! :) heldige deg! Passa godt inn hos deg og :) og sviiiiiblar, love! ♥

  Tusen takk for godord ♥ eg trur kanskje blogglandia er minst like kjekt å bu i om våren som i adventstida! Wihu! Tonnevis med inspirasjon og vakre bilete :D

  Linaklem til fine Eli ♥

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!