torsdag 22. desember 2011

Julefri...

Eg har tatt juleferie - og at eg nyter livet er ingen overdrivelse... I går laga eg Rocky Road for første gong, fann oppskrifta inne hos Fru Fjellhammer, og du vidaste all verda - for ein perfekt konfekt!


Eg har tatt litt oppi eit glas så nokon fine folk skal få :) Ellers har eg kosa meg med å pakka inn gåver. I år som i fjor, og året før, er det gråpapir med stæsj som gjeld. Me har hengt opp nye gardiner - nei - ikkje julegardiner - men fine, kviiiite gardiner, og vips så var stova litt ny. Dei var ekstremt longe da, og eg er jo ei klura på symaskin, så eg håper nokon vil hjelpa å legga dei opp. At eg faktisk fekk sysmaskinsertifikatet i 6 klasse er eit mysterium for meg!


Olivia oliventre har fått stjerne- og englepynt på seg og har gitt vekk plassen sin til juletreet som no er komt i hus og på fot. Det er ikkje pynta enno, for det vil Lille Fryden vera med på, og det må han jo få lov til. Tenkte å hiva meg på utfordringa til Helene og Henriette på Snikkerbuo med å visa fram juletreet når det har fått pynta seg. Det må i så fall bli dokumentert i morgon, for då har eg også fri, gitt... Hm, heldig ho der Frøken Fryd altså!
Har vore innom på Fairplay i Østervåg og snopa meg ein Vondeling engel i år, av strutsefjær og streng med perler på. Desse englande sørger for inntekt for heile 17 personar, og det kan ein gjerne vera med å støtta. Erlend lurte på om dei hadde gløymt å laga ansikt på den da, hehe, men heller dette enn eit skummelt fjes ;)

No skal eg trø på  meg støvlar og gå i skogen og finna greiner som eg kan ta med heim og pynta bittelitt med i gongen, aller helst ville eg hatt eit lite tre, eit bitte-bitte lite grantre som eg kan låna nokre veker og så setta på plass att. Men då er det berre til å få the juicy behind med seg på tur i skogen, kom igjen no Eli, 1-2-3 - do it!

Korleis ligg du an, er du i rute?

Julaklem frå Eli

16 kommentarer:

 1. Flotte pakker og nydelig julepynt!

  Kos deg med julefri, god jul!
  - AC

  SvarSlett
 2. Nyt juleferien..
  Jeg sliter etter sent julebord i går..men hadde lovet meg bort på joggetur i morges..så rundt vannet var jeg..phuuu!!!
  Vi skal lage konfekt i morgen..håpet å få prøve litt nytt..nå skolder jeg mandler ..de fyker rundt her(drittjobb)..
  Jeg gleder meg til juledagene med familie&venner..og vet at mannen har noen gaver på lur..(pleier alltid å vite hva jeg får)...så jepp jeg gleder meg!!!
  og Dina ja..hun tasser rundt meg hele tiden..
  Ha en nydelig juletid..du fineste Eli!!
  Gleder meg til fotokurs...
  God&stor klem fra meg!!

  SvarSlett
 3. Flotte pakker og nydelig pynt hos deg ♥
  Godt at stemningen er god;)

  Ha en riktig fin julefeiring;)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Så deilig med julefri!!!
  Jeg må jobbe til i morgen - og siden jeg er den eneste i familien som ikke hører inn under skolesystemet må jeg jobbe i romjula også!!
  Men det er nå koselig på jobb også i denne juletida - mye prating og latter!!
  Flotte pakker du har pakka!! Jeg har lagt flere under treet allerede og spenninga er til å ta og føle på!! Vi laga snop igår - så nå tror jeg at alt er på plass!!!
  Juleklemmer til deg Eli!!!
  Heidi ♥♥♥

  SvarSlett
 5. Hei Eli,

  Kjemoe fint innpakkede gaver her, og nyt juleferien din du, det har du sannelig fortjent;) Da vil jeg ønske deg god jul i hvertfall, så blogges vi plutselig;)

  SvarSlett
 6. Yummi, det så ut som en veldig god konfekt!
  Nyt julefri og gavepakking :) Nå er det endelig juleferie her også, fantastisk deilig :)

  Fin kveld til deg Eli :)

  Juleklem

  SvarSlett
 7. Jeg kan skrive under på at den konfekten var god! Kjempelurt å levere kort i døra hos deg! Kanskje vi må gå julebukk hos deg og få smake flere slike! Hadde superlyst til å komme inn, men vi måtte ta runden da siden vi skulle reise. Men kommer gjerne bort en annen gang!
  Skikkelig julefint hos deg! Klemf

  SvarSlett
 8. ..i rute, du liksom..her skal det ikke nås noe som helst tog! Polarekspressen er det nærmeste vi kommer denslags, og det henger vi oss på fra liggende stilling i sofaen!
  Fiine pakker, de der konfektene så veldig spennende ut..
  Juletreet står i stua, uten pynt eller lys..det tar vi i morgen.
  Klem!

  Ps. Min egen lille tradisjon; jeg kjøper meg en ny engel hver jul..skal vise deg årets om litt!

  SvarSlett
 9. Så kjekt, mi kjære nabokone :) Det var så koselig julekort av gutane - herlig vri med lille T som ein "tittei" heilt bakerst, og så var det så koselig at du og mannen også var med på bildet.

  Du er alltid velkommen bortom! No er treet komt på plass og har fått pynt på seg og nokre pakkar har visst lurt seg under også. Så no gjenstår litt rydding og handling av mat og så er me der gitt ;)

  Ønsker dåke ei nydelig og fredelig jul "hima" :)

  Juleklem frå Eli

  SvarSlett
 10. Tja, jeg tror jeg er i rute!
  Skal bare montere en lekebil og pakke inn de siste gavene, så er det jul!

  Ønsker deg en god jul!
  ps. Høres ut som dere også får en festlig og sosial jul :)
  Klemmer

  pps. er pakken kommet frem?

  SvarSlett
 11. Hørres ut som du har heile kontrollen:),
  begynne å gå seg te her og;).
  Rocy road er digg, søtt og salt, mmmmmmm.
  God jul.
  Klem

  SvarSlett
 12. The juicy behind, ja... Haha. Denne juicy behinden vart skvisa inn i fleirfoldige "hold-in-produkt" i dag, for så å ha store problem med å overleva vegen UTATT av desse produkta. Herregud. Om eg får plass til pinnekjøtt inni det pølseskinnet, så skal eg takka Gud for både det og andre ting. Jaja... Sånn går nu dagan ;)

  eg ville egentlig berre sei GOD JUL TIL FRYDFULLE ELI! :) :) :) Nyt høgtida med familien din - det var vakkert i huset ditt!

  klem frå Lina

  SvarSlett
 13. Nydlige pakkesanga Eli :) og konfekt då,steikje! Imponert :)

  God jul til deg og den flotte familien din :)
  Hels til dei to tøffe brødrene dine!

  Men du ; eg trudde fotsie gardiner va inn... ??
  da e da iallfall i vinkelen :) ( For her i huset så e da maen som kan sy med symaskinen, men han har endo ikkje lagt opp gardinene)

  julaklem fra Henriette
  ( neste gong du e på stord Eli hadde det vert gøy å tatt ei (to-tre-fira)"bloggeøl" i lag )

  SvarSlett
 14. JUuulestemning hos deg altså!:) Ha en fin lillejulaften og en herlig julefeiring i Familien Fryd! God klem fra Heidi

  SvarSlett
 15. Jeg er bare innom for å ønske deg en fabelaktig jul! Det har vært koselig å stifte dette bloggbekjentskapet med deg :) Du er en sann fryd og jeg bare digger deg! Jeg gleder meg allerede til februar for da skal vi treffes, JUBI!

  Nyt dagene med dine nærmeste og kos deg! Vi blogges brått igjen.

  Juleklem fra meg.
  Nala logrer og sender deg ett nuss også :)

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!