søndag 1. april 2012

Frode Kommode
Ein av mine aller første bloggevenner, fine-fine Myke Minutter, har si første utfordring gåande.
Tema er: "vis meg din kommode". Denne som eg viser her står i stova, og Frode Kommode har alt fin bestikket vårt i skuffene sine. Me fekk mykje til bryllupet vårt for snart 12 år sidan {oj... lenge sidan det no plutselig...} men me ønska oss ikkje sølv, for denne frøkna her er ingen tilhengar av å pussa sølvtøy. Hos oss er det Hardanger bestikk som gjeld, og det har det passande namnet Nina, som tilfeldigvis er namnet på bestisen min også :-)

Frode Kommode er av serien Bombay som me kjøpte for mange herrens år sidan. Og eg har hatt diverse planar for den, maling og skifting av knottar, men klarte aldri å bestemma meg for hverken farge eller knottar. Og no synest eg egentlig at den er veldig fin slik som den er. Den gir varme til interiøret og knottane er røffe og fine. Oppå kommoden står ein sølvfarga vase som eg kjøpte på ein butikk som no dessverre er nedlagt (men som også hadde eit passande namn, nemelig FRYD). Der vert trollhasselgreinene parkerte med sesongens pynt. Hyssing nøstene står laglig til når ein presang skal pakkast inn, og sjølvsagt må me jo ha ei lyslykt. Denne er kjøpt på Living. Olivia oliventre står og vifter forførande med blada sine og flørtar ganske heftig med Frode Kommode, men han er ein tålig fyr, det skal meir til enn litt vifting før han åpner skuffene sine.

Påskepynt er det foreløpig dårlig med i Fryd Heimen,  nokre få egg og gule tulipanar er det me kan by på. Påskeliljene har gjort sitt og bør byttast ut. Men påskeferie har me jo, alle bortsett frå Herr Fryd som skal på jobb til og med onsdag.

Har du ein kommode du vil visa fram så har du sjansen no altså. Fristen er 28. april. Du kan gå inn her og linka ditt innlegg. Gleder meg til å sjå!
19 kommentarer:

 1. Den kommoden din er så fin! Jeg skal slenge meg på utfordringen inne hos mye minutter jeg også. Må bare få summet meg.

  Herlig søndag til deg! Håper den er like solfylt og fin som her.
  Her har jeg satt på 2 brøddeiger og en kjappe joggetur står for tur, så skal vi på brunch med gode venner - søndager er bare best!

  Klem

  SvarSlett
 2. Kjempetøff Frode kommode! ;) Likar godt det brune, røffe treet mot sølvdetaljar og grov hyssing. Stiiiilig :) Her flommar det over av kyllingar og gul pynt, så me kan sei at eg har pynta litt for deg og ;) hihi!

  Nyt påskeferien med småfrydane dine, Eli! :)

  SvarSlett
 3. Kjempe-fin kommode:) Syns du skal ha den akkurat slik den er!
  Skulle sååå gjerne vært med på utfordringen jeg også, men kommoden min er ikke ferdig ennå:)

  Herlige kyllingbilder du hadde lagt ut - lite påskepynt i heimen her, men det kjem kanskje etter kvart!
  Kan jeg spørre hvor du er fra? Fikk med meg at dere hadde hytte på bømlo. Jeg er fra Kvinnherad. Ganske ny her i bloggverdenen, men har ennå ikke kommet over så mange bloggere fra Sunnhordaland.
  Legger meg til som følger hos deg:)

  Ønsker deg en fin fin påske!
  Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefin kommode det!!
  Jeg skulle liksom henge meg på den utfordringen jeg og, men kommer aldri sååå langt, hehe:)

  Ha en fin fin søndag, og kos deg med gule tulipaner:)

  SvarSlett
 5. Jeg syntes Frode kommode var en staselig kar jeg. Søte påske egg som er kjempe fine, og noen slike befinner seg i stuen min også ;)

  Ha en hærlig påske ;)

  SvarSlett
 6. Hei
  Jeg falt totalt for vasen med hasselgreinen, hvor har du fått tak i den??????
  Bombay kommoden er kjempetøff, helt i tiden, får mer og mer sansen for det brune rustikke som myker opp eller lyse flater.
  Du må ha en kjempefin påske, og håper at været bedrer seg for oss. Drittlei regn og vind.
  Klem fra Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mette :)

   Den kjøpte eg på "Fryd" som holdt til vis-à-vis Bolia på Kvadrat, men den vart nedlagt for nokre år sidan.

   Slett
 7. En flott kommode :)

  Hilsen Frk. Fryds Hverdagsgleder :))

  SvarSlett
 8. Så fin kommode og tilbehør.
  Her skal vi også være vekke frå tirsdag av, men da barna kom hjem fra barnehagen med diverse påskepynt, måtte vi jo pynte. var ikke så mye pynt jeg hadde fra før av heller så det var gjort på null komma niks! :)
  ellers hadde jeg aldri giddet...hehe er ikke så "pyntete" av meg!

  SvarSlett
 9. Fin han Frode! Dere får ha god tur på ferie, kjøre forsiktig om dere skal gjøre det. I Trøndelag snør det vannrett i dag, MEN Karlotte har vært og kost seg masse med sine fine nieser i dag. Lille Mia som bare var 860gr da hun ble født har rukket å bli 7 mnd og snart 6 kg og er så aldeles nydelig at det formelig rykker i eggstokkene til Karlotte!! Kos deg så masse hjemme til mamsen og papsen din og riktig god påske til deg og dine:-)
  Klem klem

  SvarSlett
 10. Likte veldig godt kommoden din som den var! Og så likte jeg så godt pynten oppå!
  Innom for å ønske deg en riktig god påske
  Vi har gått inn i feriemodus kjenner jeg. Litt late dager:) Herlig :)

  Klem Tonje

  SvarSlett
 11. Hahaha, ha ein flott påske. Forhåpentligvis er det ikkje måke-hekketid denne veka.

  SvarSlett
 12. Har noen Bombay møbler vi òg. Har hatt samme runden med hvilken farve og hvilke knotter jeg skulle bruke. Men jeg endte opp med å male skapet med glass lyst inni og tapetesere med en lys, matchende tapet og skiftet knotter. Ble ganske fornøyd med det, så den får være slik en stund.

  Fin mandag til deg, klem.

  SvarSlett
 13. Herlig at du slenger deg med på utfordringen, fineste frøken! :) Elsker stilen på kommoden din og helt enig, den brunfargen er helt topp! Alltid vært glad i brunt tre jeg :) Vi har forresten også en kommode i stuen til sølvbestikket :) Fikk faktisk bestikk og penger til kommode samtidig av svigers til bryllupet ;) Klemmer

  SvarSlett
 14. Takk for bursdagshilsen Eli:) Ja det må vel være lov å unne seg litt ekstra på en sånn dag;) Hadde jeg bare ikke vært så flink til å unne meg noe ekstra alle andre dager også:D

  Kjekt å bli litt bedre "kjent" med deg - Takk for bloggtips. Bodil Bo følger eg allerede, ho er i fra same stad som eg bur. Kjempeflink fotograf:) Frøken og Fru var ny, så den skal eg inn og besøke!
  Kjekt at du liker bloggen min - har lagt meg som følger hos deg også og lagret deg i bloggrollen. Er så kjekt å finne nye blogger. Har bare holdt på med dette i et par måneder og det er nett som en ny verden har åpnet seg for meg. Så mye flinke mennesker og ikke minst inspirasjon.

  Fin påske til deg også:)

  SvarSlett
 15. Kjempefin kommode,likte den kjempegodt:)fin påskepynt på og.lykke til i utfordringen:)
  Ønsker deg ein fin mandag!

  SvarSlett
 16. Nydelig bidrag, flotte bilder.
  De påskeegga på trollhasselen er bare så skjønne.
  Gule tulipaner er påskepynt godt nok det da.

  Bare hyggelig om du vil bli med på min giveaway:)

  Fin påske til deg!
  - AC

  SvarSlett
 17. Vakkert satt sammen og dekorert! Likte så godt den metallvasen. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?

  Ønsker deg og dine en fortsatt flott påske på naustet hos din mor og far. Hørtes ut som rebusløpet hos dere var like spennende som her! ;o)


  AW

  SvarSlett
 18. Hei!
  Så fin ein frode kommode ;o)
  Herleg pynt!
  God start på kvardagen!
  Klem IB

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!