torsdag 27. oktober 2011

Frøken FresHekkans  ☠ $£ bussjåfør (Google.com)
I dag skal dåke få helsa på Frøken Fres.
Frøken Fres har kjørt bil og blitt på bussjåførar.
Ikkje berre ein bussjåfør men to bussjåførar på samme strekning - i samme kø!
I dag har Frøken Fres vore ufin i munnen sin, ho sa " bussjåfør!!!" enno ho hadde sitt 8 år gamle barn og Herr Fryd i bilen.

Huff og huff.Fork you (Google.com)Det kan til og med henda at det flagra nokre fingrar, og det kan henda at det vart tuta... Håhå, jaja!! Frøken Fres blei varm i hovudet sitt!

I Stavanger likar dei veldig godt veiarbeid, faktisk likar dei veiarbeid så godt at dei driv med det heile tida. Og i dag vart Frøken Fres eit intetanande offer for aggresive bussjåførar som følger dei trafikkreglane som heiter: "den som har størst og grønnast bil eventuelt buss har alltid. A L L T I D! forkjørsrett, uansett. U A N S E T T!"

Dei trafikkreglane hadde ikkje Frøken Fres i teoriboka si, og naiv som ho er så trudde ho at det var første bil til mølla, eventuelt første bil inn i det smale partiet, som gjaldt. Men Frøken Fres tok jo fryktelig feil...! I det første tilfellet så kan det jo tenkast at det var litt uavgjort, og for å vera "the bigger person" liksom så sukka Frøken Fres teatralsk, såg bussjåføren djupt inn i augo, rista på hovudet og satte bilen i revers. Det måtte bilen som låg bak Frøken Fres også gjera, og bilen som låg bak bilen som låg bak Frøken Fres, og bilen som låg bak bilen som låg bak bilen som låg bak Frøken Fres. You get the picture... Ok...Google.comDen store, grønne bussen kom forbi, og det gjorde køen bak den også. Det var fri bane, og Frøken Fres heiv bilen utav revers og gassa friskt på og kom ca. halvveis gjennom innsnevringa på veien, og så kom der enno ein buss, og trur dåke ikkje han freidig heiv seg inn i innsnevringa?

Stoppa bussen?
Nei!
Stoppa Frøken Fres?
Nehei!!


Så der sto me då, til slutt, front mot front... Frøken Fres vifta med fingrane mot bussjåføren for å visa at han måtte rygga. Han var heilt sjokkert! Rygga?? HAN???

Rygga bussen?
Nei!
Rygga Frøken Fres?
HELL N!

Frøken Fres tutar, og viftar med enno fleire fingrar. Bussjåføren er framleis like sjokkert... Han med den store, fine, grønne bussen. Rygga?? Han???

Då kom redningsmannen:Google.com
Han var kanskje bitte-litt eldre, han hadde kanskje skjorte på, og kanskje gul hjelm, og kanskje var håret grått. Men det var ein working man. Og han redda situasjonen. Han hadde lese samme teoribok som Frøken Fres. Bussen måtte rygga.

Oh sweet victory!
Moahahahahahahahaha


 

22 kommentarer:

 1. Du e FANTASTISK Eli, ler så eg grine :)
  Fy søren du skrive bra, følte eg var der og fekk med meg heila " showet" :)

  Klem fra Henriette

  SvarSlett
 2. Så bra du skrive - og bildene du finne e jo bare best ;) !
  Leve meg heilt inni denna villa ferda di eg,.. *LER*

  Klem Birgit

  SvarSlett
 3. hahahahahahahahahahaaaa!
  Du è berre fabelaktig, kjente meg veldig igjen ;)

  Snakkast snart!
  Klem Tutto

  SvarSlett
 4. HOHOHOHOHO - du er bare flott!! Gir skikkeligt gass!!! Skulle gjerne sett deg i aksjon!!! Du får prøva å roa nervene med en jysligt goe kopp med kaffi - det kurere gruff vett du!!!
  Stor klem :) rally Eli

  SvarSlett
 5. Go Eli!!! Me like :) Jeg har det litt på samme måte som deg, men i min verden er det førere av grå biler som ikke helt kan kjøre........

  Karen Elise.

  SvarSlett
 6. hahahahaha!
  til pass for den HEKKANS duste-Kolumbus-bussen!!!
  (har hatt et innlegg om dustebussene selv)
  Og hva er det med den der gravinga OVRALt, og selvsagt PÅ SAMME TID??

  Jeg rett og slett HATER busser, og styrer laaaaangt unna.

  Vannvittig (-bra)innlegg, hoho!! :)

  SvarSlett
 7. Hahahaha, du er bare HERLIG!!! Jeg liker temperamanget ditt frøken:-)
  Viktig med en fighting spirit! Ha en feiende flott og bussfri kveld, klem fra Karlotte

  SvarSlett
 8. Haaahahahahaha!! Det skulle jeg nesten ønske å ha sett «live»!

  Takk for varme ord, du er god. Tror det er en type terapi/del av sorgprosessen for meg, å dele noen av tankene mine med omverdnen.. Håper det er til hjelp for noen andre, det er hvertfall godt for meg å kunne sette ord på det.

  God klem og kveld til deg, Eli! :)

  SvarSlett
 9. oh, In your face bus-man!!
  Det der hadde eg aldri turt. Respect !

  SvarSlett
 10. hahahahaha :):):) fantastisk Eli!! Eg ler og ler og slår meg på låret...må sei eg likte den "forken" din alsjo :):)du beskriv så godt at eg har heile seansen som ein film/komedie i hodet :):)

  SvarSlett
 11. Glømte å skriva hilsen på den siste anonyme kommentaren...men da va alsjo Turid ***

  SvarSlett
 12. Hehe, Turid :) Gleder meg til 25. eg!!

  Klem klem <3

  SvarSlett
 13. Hehe, "road rage" er faktisk et begrep i USA: "The uncontrollable feeling of wanting to plow your car into another drivers car." Road rage har t.o.m egen wikipedia side! Håper du har fått roet ned skikkelig i kveld, kanskje med noe godt og avslappende i glasset? :) Jeg hadde dagens frustrasjonsepisode da jeg var så dum å gå i selvbetjeningskassen på IKEA med type tusen småting som skulle scannes :) Les: julepynt ;) Klemmer

  SvarSlett
 14. Du e fantastisk! Dette burde publiseres i aftenbladet!! Flott! Eg bare ler her eg sitter! Og kjenner irritasjonen over de grønne monstrene i byen! Aaargh!

  SvarSlett
 15. hehehehe eg ler av deg, og eg ser da virkelig for meg, og eg synst eg høyre deg for meg på sint "sunmørsk" :D Gleder meg til å treffast plutselig ! :) klem Janne :)

  SvarSlett
 16. Ha, ha, ha, klart du har rett......

  En strålende helg til deg, klem.

  SvarSlett
 17. Hahaha den rå latteren din på slutten der kjente eg i margen kjære Eli, fantastisk blogg du har, I love it! Du e virkelig inspirerande og skriv så levande at me kan ikkje unngå å bli reven med ;) Nyyydelig heim du har, gler meg te å sjå deg i godt lag ;)

  Ha ei fortreffelig helg, klem Ingebjørg

  SvarSlett
 18. He, he, herlig lesing, dette kunne jo vært meg!!! Her er det mye som viftes og endel som uttrykkes på kjøreturer, med eller uten 6-åringen i bilen. Men, jeg skal ha ros for å ha blitt MYE bedre enn jeg var! Og tenk at bussen måtte rygge da - fantastisk! Du er min helt Frøken Fres :-)

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 19. Stakkaren har jo aldri møtt Øystein. Men eg kunne ha beskreve han sjølvsagt: gjerne iført svarte klede med naglar på, litt guteaktig hengslete, mørk og med store hundeauger (då i positiv forstand, sett utifrå at ein likar hundar liksom) ;)

  SvarSlett
 20. Du har en egen evne til å formidle! Jeg ler og flirer og kjenner frustrasjonen alt på samme tid!

  Takk for alltid så søte og hyggelige kommentarer inne hos meg:)

  Fabelaktig helg til deg og dine! Koos deg masse! Her skal ikke jeg løfte en finger før jeg må. Helgen skal kun brukes til avslapning, mann og hund.

  Maiaklem

  SvarSlett
 21. Hahahahahahahaha!
  Fantastisk!

  SvarSlett
 22. heeeerlig! :)
  hihihi
  mohaha ha!
  i hodet vårt kan jo fyren godt se ut som han du viser.

  beste hilsner fra
  Åpent hus

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!