torsdag 14. mars 2013

Ein ting om gongen!

Gidd ikkje å ta bileter sjølv ein gong... Dette er det Boligpluss som har tatt.
Noko som er viktig, men veldig-veldig vanskelig, er å berre ha eit prosjekt om gongen...
Og noko som er vanskelig, veldig-veldig vanskelig, er å berre ha plass til dette eine prosjektet i hovudet. Muligens fordi det er så mykje lekker inspirasjon rundt omkring, slik at ein til stadighet får tankar som: "oj, ja det skulle me gjort".

Eller... me? Eg burde nok heller sagt: "oj, ja det skulle du gjort, Herr Fryd" eller: "oj, ja det skulle du gjort svigerfar". For eg er nemelig ikkje ei slik bloggedame som har drillen i strømpeholderen, og verktøybelte under skjørtet. Eg er lat, klønete og utålmodig! Eg ville helst at mine idèer vart utført umiddelbart og helst kanskje før eg tenkte tanken. Og det er vel overflødig å legga til at eg ikkje er med i bildet når det gjeld utførelsen, kun den begeistra klappinga etterpå - med små gledes kvin og henførte sukk over kor lur eg er som kom på dette heilt av meg sjølv... Jepp. Sånn er eg. Fins det fleire slike som meg der ute i bloggeland? Ja?

Med tanke på bildet øverst i innlegget, som eg ikkje har tatt sjølv, så kunne eg altså tenkt meg å pussa opp soverommet vårt. Men "me" må berre først bli ferdige med gangen. Og så var det badet i kjellaren som det hadde vore så kjekt å ha, dei to bodene som me skulle slått saman til ein stor bod. Kjellerstova som eg syntes burde vore malt heilt kvit og fått eit kjekkare golv. Rommet til lillebror Fryd som godt kunne vore friska opp. Ja, eitt prosjekt i hovudet my ass...10 kommentarer:

 1. Det var nå et utrolig lekkert bilde selv om du ikke har tatt det selv =)) Jeg er heldig å ha en handyman (bårbygger og snekker av fag!) så jeg kan presentere ideer og ønsker og så tryller han det fram. Så la meg bare si at jeg heller ikke har drillen i strømpeholderen, hehe. Det er liksom ikke vits når han gjør det mye finere. Men jeg maler da, både møbler og vegger. Det er jeg ganske god på.

  SvarSlett
 2. Been there done that...og eg lærer aldri...hovudet er mange mil framfor verkelegheita/røynda. Trur me er mange i den klubben :D

  Klem!

  SvarSlett
 3. Haha, joda vi er flere vi vettu! Kommer liksom på 100 prosjekter mens 10 prosjekter ikkje e fullførte! Godt eg har en avbalansert mann som er stikk motsatt - ellers hadde eg (eller vi..) havnet i bunken av påmeldte til "Sinnasnekkeren", hihi! Meeen, eg e blitt flinkere til å ta saken (dvs, drillen..) i egne hender. Sagen rører eg ikkje altså... Og maling, det liker eg! Men ja - som du sier! En gong om gongen, det er nok det beste for alle!

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner meg sånn igjen! Det er så mye en grubler på, og skulle gjerne bare.... ;) Som du sier er det viktig å bare ha et prosjekt per gang..men det er jammen ikke lett med så mye fin inspirasjon, som på dette bildet...! :) Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 5. Hi hi samme her. Begynte på kjøkkenet for leeenge siden, men operasjonen satte en stopper. Etterpå har det vært veldig vanskelig å komme igang igjen;-) Mellomste søster sitt rom har fristet mye mer, så der jobber vi for tiden for fullt. Vårt soverom står for tur, men så var det det kjøkkenet da...
  Hadde det ikke vært for mannen, hadde vel det meste vært påbegynt her i huset, for drillen, spikerpistolen og sagen er jeg ikke så redd for å bruke.
  Ønsker deg en flott helg Eli

  Klem Agnes

  SvarSlett
 6. Hi, hi bra å ha drømmer i alle fall, men lurt å ta en ting av gangen, det er sant :o) Et utrolig fint soveromsinspirasjonsbilde ;o) det er bare å sette i gang. Nye sengeklær og puter får vi i alle fall til, selv om vi ikke er gode med drill og sag :o) Ha en strålende kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 7. Joda. Er litt lik selv, men småprosjekt kan jeg ta tak i. Men å henge opp ting osv. må jeg få mannen med på. Mas mas mas, tenker han sikkert. Og selv om jeg har mange idèer i hodet, og har mye jeg vil ha gjort samtidig, tror jeg at jeg er flink til å gjøre en ting ferdig...men det må du nesten spørre mannen om.

  SvarSlett
 8. Hei Eli :) Takk for sist, var så koselig å plutselig treffe deg igjen! Kjenner meg godt igjen her, og spesielt i innlegget nedenfor her:) Tror det er viktig å tenke på hvor godt vi har det egentligt....roma ble ikke bygget på en uke det heller, prøver å ta meg i det, men det er jammen ikke lett:)
  Nyt helgen Eli, så treffes vi plutselig igjen!
  God klem

  SvarSlett
 9. Hei:)
  Tusen takk for koselig kommentar hos meg, ja guten vår er verkelig skjønnas!

  Kjenner meg VELDIG godt igjen i det og bare skulle gjera ein ting om gongen. Eg trur vi jenter har eit eige gen som gjer at vi alltid finn rom for forbedringar over alt. Så heilt fornøyde blir vi vel aldri:)

  Det er jo kjekt å drøyme då! Det soverommet du viser bilde av er jo nyyydelig.
  Kjekt med litt farger, og ikkje minst gøye fliser på golvet.

  God søndag til deg:)

  SvarSlett
 10. Helt fantastisk soverom, skulle gjerne hatt det :)
  Lagt meg til som følger og kommer tilbake!

  Klem Kristin

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!