torsdag 24. mai 2012

Observert!

Inspirert av finaste Frk Virrum skal eg fortella dåke om nokre fiiiine observasjonar eg gjorde 
meg i går. Den første var i bilen på veg til jobb. Då kjørte eg bak ein "jobbebil", sånn typisk pizzabil om du forstår. Den var godt brukt, har kjørt mange kilometer og hadde ei laus lydpotte, den bråka i alle fall godt... Inni denne bilen satt det ein "jobbegutt", med hue... Kvifor hue i denne varmen??? Bad hair day?

Uansett, det vart rødt lys, og over fotgjengerfeltet kom det ei lekker dama. Ho hadde blyantskjørt på seg, fin, kvit bluse. Høge hæler, solbriller og langt, mørkt, glatt hår. Skikkelig snasen ja! Og det var ein rein fryd å sjå kor "jobbeguten" kosa seg og nøyt synet. Eg såg fliret hans i sidespeilet, han fulgte ho med blikket heilt til nakken nesten knakk med det breiaste smilet. Og det blei grønt lys... og han såg og han såg... Men blyantskjørtdama såg ikkje tilbake... Så då måtte han berre kjøra vidare. Men han fekk ein strålande start på dagen - ser fortsatt for meg det fornøyde gliset i speilet. Hihi. Bilde lånt hos Lise herSeinare på dagen var eg med ein kollega på besøk hos ein kunde. Dei hadde takterrasse, så starten av møtet foregjekk ute i den herlige sola. Heilt ok ja! Og så kom det to måkar... Han hadde lyst, ho hadde ikkje! Og der starta levenet. Ho blei trakka på og hylte verre, han hylte også med heilt sikkert knusande gode argument for kvifor han burde sleppa til:

"Kom igjen da, ikkje vær så kjip..."

"Nei, vondt i nebbet!"

"Kom igjen da, du har så fine fjør i dag!"

"Ååå?"

"Kjempe fine! Men du, me har jo publikum også. Herlig frekt!"

"Ok da, kven kan motstå litt publikum, med dei fine fjøra!"

Og så var det hei-vil-du-gå med flaksing og hyling. Og det var ikkje fort gjort. Og det foregjekk ikkje diskret og i alle fall ikke i stillhet... Møtet vart avslutta inne...12 kommentarer:

 1. HÆRLIG! dine observasjoner er noe av det morsomste jeg leser, du er god på de :)
  Kan godt tenkte meg at det møtet var bedre å holde innendørs ja :)
  Nyter finværet du og? Akkurat nå driter jeg i pollen og nyter heller ettermiddagene utendørs med is og herlig drikke, kunne bare fredagen komme slik at noen bobler kan bli konsumert i glasset ;)
  Ha en fin fin torsdag, i dag blir det hvertfall utegym på min gjeng :)
  Klem fra Ella

  SvarSlett
 2. Haha,herlige sommer-observasjoner!!
  Nyyyt solen og alt som hører med!!
  solklm ingrid l

  SvarSlett
 3. Hahaha...
  Så arti fortalt :)

  Nyt solen!
  Klem Milla

  SvarSlett
 4. Ser det levende for meg :)
  Takk for at du deler, og ha en fortsatt flott dag!

  SvarSlett
 5. Haha, maken til innlevelsesevne som hos deg, skal man lete lenge etter!! Jeg har ellers skjønt at du også skal på interiørmessen i Bergen til høsten, så da får vi jo forhåpentligvis endelig treffes "live" der, fine bloggvenn :) Enn så lenge får vi nyte dette herlige været som er nå! Vi smelter jo nesten vekk her i Oslo-området, men jeg klager ikke altså ;) Klemmer

  SvarSlett
 6. Fantastisk dag du har hatt, får håpe resten av uken blir like dann, fikk meg en god latter nå, herlig skrevet:))
  Nyt solen og helgen:)
  Klem
  Tone

  SvarSlett
 7. Dette minner meg om sammenhengen mellom menn og måker. Det primitive. Dyreinstinktet. At de ikke tror at noen ser dem!
  :))
  Og så får det meg til å huske på katte-massevoldtekten som foregikk her tidligere i vår. Katter viser usedvanlig lite nåde, visste du det? :))

  goooo helg du morsomme kvinne!

  SvarSlett
  Svar
  1. Fikk et tydelig eksempel på at katter ikkje viser nåde i går kveld, då Zorro (gammel pusen) nesten pressa Rooney (litle pusen) ned frå terrassen fordi han skulle tøffa seg, då snakkar me 3 meter fall for ein liten puse-fant og det er ikkje berre berre. Då måtte ho mor ut og kvessa seg, heldigvis gjekk det godt!

   God helg, WB

   Slett
 8. haahaahaa :):):) no måtte eg le høgt! :):) Ha ein strålande pinse flotte Eli*
  Varm Pinseklem Turid

  SvarSlett
 9. Nå lo jeg godt her - du er jo bare festlig!! Takk for at du delte dette :) klem til deg og god pinse. Nyt sol og varme, og for all del ikke bruk lue - det er helt feil når det er så varmt ! (hva tenkte han på??) ;)

  SvarSlett
 10. En sann fryd og besøke deg kjære, så worth it! Made me laugh!

  Jeg har flyttet bloggen min og håper du vil følge meg her inne fabelaktigebloggen.blogspot.com

  Jeg håper du har hatt en finfin pinse og at du har hatt sol og varme.

  Stor og god klem
  Maia

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!