lørdag 7. januar 2012

Some DAY

Inspirasjonsrunde inne hos Blackballoon, snubla over vår og sommar kolleksjonen til Day Home Lifestyle for 2012. Kjenner at eg gleder meg meir og meir til våren eg gitt... Og blir ikkje feil med ein aldri så liten tur for Familien Fryd til Gran Canaria i midten av februar heller. Snakk om å ha noko å sjå fram til!

Herlig samansetning av støvete fargar og ulike stoff.Ja, takk til alt egentlig. Blir litt sånn ekstrem Ole Brumm variant det. Jammen godt at det er nokon som har bursdag om ikkje så lenge! Mine nære og kjære, frykt ikkje, eg skal vera heilt ekstremt klar på kva eg ønsker meg i år, og ikkje minst kvar dåke kan finna det ;) Be prepared!

Ha ein framifrå laurdag, godt folk!


17 kommentarer:

 1. åå....masse fint, elsker de fargene. men...jeg skal jo ikke kjøpe ting jeg ikke strengt tatt trenger, og dette faller nok i den kategorien, enten jeg liker det eller ei...ble nokså vårsugen nå!
  god lørdag dere også. her er det 19 års dag ..
  klem!

  SvarSlett
 2. åå....masse fint, elsker de fargene. men...jeg skal jo ikke kjøpe ting jeg ikke strengt tatt trenger, og dette faller nok i den kategorien, enten jeg liker det eller ei...ble nokså vårsugen nå!
  god lørdag dere også. her er det 19 års dag ..
  klem!

  SvarSlett
 3. Så herlig inspirasjon...

  Jeg flirer av deg altså, for gjenkjennelsesfaktoren er HØY! hihi!

  Jeg tror jeg rundt juletider prentet inn dette mantraet til fabelaktigmannen: når du kjøper gaver til meg, ikke vær kreativ, bare kjøp det som står på lista.... HAHAHA! er det mulig?

  Jeg ser dere var fornøyd med stekepannen! Jeg er så glad for det altså. For jeg digger min. Veldig koselig at du ville lage ett innlegg også *STAS*. Koose dere videre med stekepannen og ta vare på den, da holder den leeenge. Og skjer det noe bøll med den, så ta kontakt. EVA SOLO har veldig god kundeservice vet du *blunke*

  Fabelaktig lørdag ønskes deg og dine. Her er det hjemmekos med mannen, har sett fram til det hele uken. Det har liksom gått i 100 siden jeg begynte på jobb etter juleferien. Noen ganger er det å sitte hjemme og se på tv i armkroken ikke det verste man gjør.

  I morgen er jeg hyret inn til tvillingfotografering, skrekkblandet fryd! Jeg kan jo ikke fotografere på proffnivå, får late som da *blunke*

  maiaklem

  SvarSlett
 4. LOVE IT!
  Fantastiske farger. God helg fine du.

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 5. Herlig inspirasjon!

  God helg

  Klem beate

  SvarSlett
 6. Mye fint! Skjønner at du ikke har problemer med ønskelisten!
  Herlig å ha en sydentur å se fram til på denne tiden. Heldige deg:)

  Fin lørdag til deg
  Klem Tove

  SvarSlett
 7. Ahhh, lekker inspirasjon!
  Elser de duse, deilige fargene som kommer til våren... blir kjekt og blande inn i sort/hvitt stilen det:)

  Så herlig med en sydentur i februar!
  Det gjør jo ventetiden på vår og sommer MYE lettere:) Lucky you!!

  SvarSlett
 8. Elsker Day Home og de skuffer ikke denne sesongen heller!!:) Ha en helt nydelig lørdag! Her skal jeg ha "jentedag" med storesøster som skal få hull i ørene + kafétur. Det er da man skjønner at "babyen" på snart seks år ikke er så liten lenger *hjelp!* Klemmer ♥

  SvarSlett
 9. Lekkert..og som jeg gleder meg til vår..
  Duse fine farger..vi skal forresten til cran canaria i påsken..har akkurat bestilt!!
  Lørdagslem fra meg:)

  SvarSlett
 10. Ser riktig lekkert ut alt sammen:)
  ha en fin dag

  SvarSlett
 11. Herlige, støvete farger. Masse fint, spesielt skjerfene! Liker bare ikke puter med dyr, verken insekter eller rovdyr, så de kan jeg styre meg for. Ellers takk til alt annet :-)

  Gran Canaria i februar! Ikke lenge til i det hele tatt, jo! Heldigen!!
  Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 12. Åhh, så deilige bilder! Vi drømmer om en tur til varmere strøk, men har ikke bestemt oss for om vi skal ta oss råd til det enda.. Dyrt å bygge hus - men veldig gøy og absolutt verdt det! :-)

  SvarSlett
 13. Some day du- like overskriften din!! Og, ja- den dagen kan gjerne komme til Landhandleriet. Elsker Day! Spørs om ikke jeg skal drive litt aktiv påvirkning på disse sjefene mine slik at de tar inn et rikholdig utvalg på ZanZ og Karlotte kan bruke opp hele lønnen sin på Day varer....
  Tusen takk for koselig kommentar du. Veldig gøy å se hjemmet vårt gjennom andres kameralinse, ikke SÅ nøye med dette portrettbildet da men... La oss bli venn på FB ja! Mitt fulle navn er Monica Bromseth så søk meg opp så ordner det seg!

  Flotteste helga ønskes deg!! Her går det rolig i helga med nyopperert eldstemann og Lillekarlotten som skal til pers på mandag.

  Klem klem

  SvarSlett
 14. Herlige farger, og likte de putene på nederste bilde veldig godt!

  Jepp, du får ta en jentetur til Marrakech - blir gjerne med jeg hihi :)

  Skal sjekke ut Kull, veldig lyst på de boksene! Og som du sa, perfekt til kaffekapslene :)

  Klem

  SvarSlett
 15. Tusen,tusen takk og godt nyttår tilbake. Ekstremt misunnelig på Kanariholmene-turen !

  SvarSlett
 16. Herlige bilder - flott inspirasjon!

  Ha en fin helg!
  - AC

  SvarSlett
 17. ahh, flott bilder:)
  Plutselig står våren på døra:)

  God helg vidare!

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!