fredag 4. november 2011

Puta!For mine spansktalande venner så vart dette kanskje ei litt sterk overskrift... Men, for mine nynorsk venner så skjønnar alle med ein gong kva dagens innlegg skal handla om... Nemelig puter, ikkje tisper altså.Etter nokre runder i bloggeland så får eg jo bekrefta at kjærlighet til puter er eg ikkje aleine om å ha. Min gode bloggevenn, Heidi med bloggen Takhøyde, skreiv så fint til meg her ein gong at: "det fins sommerputer, høstputer, vinterputer, vårputer, for ikke å snakke om juleputer, påskeputer, må-bare-ha puter, koseputer osv osv... Puter er et MUST!!"

Og eg er SÅ enig med Heidi!Alle har vel ei favoritt puta, eller kanskje fleire? Puter er litt som oss damer, mjuke, runde i kantane, kosete og kjem i mange fargar og fasongar. Me kan bli trykt flate, men hever oss igjen. Lette å bli glad i, og til å verta heilt avhengige av. Eller kva seier dåke damer? Er me vel ikkje lette å bli glad i?

Mi favorittpute for tida er den grå i frå Day Home med handa på. Eg er rett og slett litt frelska i denne puta. Er du glad i puter, og har du ei favorittputa? Og 100.000,- kroners spørsmålet... kor ofte bytter egentlig du puter? Kvar sesong, eller?

Dette har vore ei travel-travel veke for Frøken Fryd, både i jobbsamanheng og sånn reint sosialt då eg har så mange gode venninner eg berre MÅ ha litt samvær med. Som dåke ser i eit innlegg lenger nede her så er jo kvardagsenglar noko som me alle set stor pris på. Men altså - eg må berre beklaga at eg har vore litt dårlig bloggevenn sånn reint kommentarmessig. Det skal eg jobba med i helga :)

Tuddelu - vakre bloggvenninner - dåke er kvardagsenglar dåke også.

Klem klem

10 kommentarer:

 1. Dette er det desidert beste innlegget jeg har lest om puter hi, hi ;)
  Og pute-innlegg er ikke akkurat noen mangelvare her i bloggland!
  Ja, vi er vel som en pute alle sammen, men heldigvis skifter ikke mannen ut meg, like ofte som jeg skifter ut puter.
  Her skiftes det minimum til sesongene, for det hender det må en ny til rett som det er ;)
  Jeg går å venter og venter og venter på By Nord puta med fjær...
  Dårlig med kommentarer på meg også denne uka. Prøver å ta det igjen nå jeg!
  GOD HELG frøken ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Jeg har falt for puter først det siste halve året, men til gjengjeld har jeg falt PLADASK... ;) Så det har blitt en god del handling av nye putetrekk, både titt og ofte! ;) Så dermed har jeg ikke så mye erfaringer på hvor ofte jeg skifter puter, annet enn at trekkene byttes ut da de trenger en vask..og det er jo stadig vekk, med små unger i hus! ;)
  God helg! :)

  SvarSlett
 3. Kjære vakre frøken fryd!
  Når jeg entrer bloggen din blir jeg så glad. Måten du skriver på gjør at jeg en stakket stund glemmer mitt liv i den virkelig verden!

  ELsket dette innlegget her! Jeg har ett elsk/hat forhold til puter. Jeg finner aldri den puten jeg elsker! Men jeg har endelig funnet 2 stk på kremmerhuset og har bestilt 2 fra Gant som jeg ikke kan vente på. Jeg har puter på soverommet og puter i sofaen. De skifter jeg ut etter humør og sesong :)

  Fabelaktig fredagskveld til dere! Her blir det kylling-enchiladas og ett glass vin i sofaen. Mannen rakk hjem før jeg sovnet i dag. Så nå skal tven av og vi skal bare prate og kose oss.

  Smil og klem

  SvarSlett
 4. hahaha :) alle damer elskar puter, så klart! Min favoritt kjem i fra Fjeldborg ( www.lystadsvingen.blogspot.com)
  herlige fargekombinasjonar og mjuk og god. Til og med maen i huset likar den....trur eg. Han er iallfall "observert" med hovudet godt landa ner i puta... ettermiddagskvil!
  god helg til deg og dine Eli, diggar bloggen din, og sjølvsagt putene dine!
  Henriette

  SvarSlett
 5. det går ikke an å få for mye puter.
  sånn er det bare.

  fin pute,by the way;))

  SvarSlett
 6. Flotte de putene du viser, jeg elsker Day Home! Og jeg hadde spansk på skolen, så "puta" er ett av de ordene jeg husker, som riktignok ikke var på pensum ;) Jeg har blitt riv, ruskende putegal i det siste jeg! Ihvertfall hvis du spør mannen i huset ;) Frekvensen av putebytte her har definitivt økt med flere hundre prosent siste halvåret og ser stadig nye jeg "må" ha. Trøster meg med at de putene jeg hadde før, var gjengangere i årevis. Håper helgen din er god så langt! Du er en av mine hverdagsengler som lyser opp i tilværelsen :) Klemmer

  SvarSlett
 7. Hei hei Eli!
  Takk for kommentar inne hos meg, selv om jeg syns det var litt dårlig gjort å bare gni det inn...
  hi hi, neida, unner deg den ser du :)
  Håper også du får det etter planen, litt viktigere å få på plass spisebordet enn stuebordet.
  Herlig og muntert innlegg du har her, elsker måten du beskriver puta på :)
  Og angående puta, vi nordfra sier også puta. Bare legg merke til det, er en del like dialektord mellom dialektene våre :)
  Ha en super kveld. Og takk for de alltid så koselige kommentarene inne hos meg :)
  Klem klem

  SvarSlett
 8. For ein hærleg blogg, Eli! :)) Etterkvart som eg les ser eg at vi er ganske like, du og eg. Hadde vore so kjekt å treffe deg att!

  Du skriv so nydelig og morsomt både om interiør, treninga bak ein perfekt spinner og puter. Gler meg til å lese meir i kveld! Tenk, eg oppdaga ikkje bloggen din før i dag! Håper du får ein fin kveld, eg skal kose meg med å lese meir... klem :)

  SvarSlett
 9. Takk, Cecilie :) No var eg til lunsj hos ei Cecilie i dag, men reknar ikkje med at det er deg, hehe, for ho skriv bokmål.

  Kjekt at du koser deg i bloggebobla mi, det er gøy med blogging.

  Klem Eli

  SvarSlett
 10. Her var det mange fine puter! Ønsker deg en magisk dag. Klem

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!