søndag 13. november 2011

LysfatFabelaktige Maia har ei herlig utfordring på gong, ei som verkeleg er i mi gate. Eg er litt sånn nattens dronning, evnt. telys dronning. Eg elsker å tenna lys - så når Maia smeller til og ber oss om å visa lysfata våre så blei eg ståande å spinna - litt sånn som onkel Donald gjer, du ser overkroppen - men beina vert vekke i ei støvsky...Det var kanskje å overdriva bittelitt, som tidligare nemnt er eg ikkje nett bygd for fart og spenning. Men at eg vart ivrig - DET kan eg setta svart på kvitt utan å skjemmast.Det som er ein smule ironisk er at eg er gått tom for te-lys... Jada, te-lys dronninga er foreløpig utav bussiness, det er nesten så eg vurderer å stikka innom ein søndagsåpen butikk - for det er litt krise i mi verd dette.I går kveld derimot, då hadde eg te-lys, så dåke får litt lys i lysfatet også da.Føler meg litt som DJ Dan her, som kommenterer litt sånn stakkato innimellom bileta, men han er jo über kul, så den står eg i.Vær med du også då, vær ei lysfontene. Show me the money! Gje gass! Kom an! DO IT!

Hehe, håper alle har hatt ein flott farsdag!

Klem klem

21 kommentarer:

 1. Er det rart jeg er blitt glad i deg og bloggen din. Ikke bare er du flink med bilder og deler villig fra ditt hjem, men dine ord er velformulerte og skarpe - LOVE LOVE LOVE IT!

  Koose deg med sjokokake!

  Nydelig søndag til deg og dine :) Vi har nettopp kommet hjem fra skogstur, nå skal bolledeig settes og jeg skal ta fram julesyssel.

  Klemklem

  SvarSlett
 2. Dj Dan...hehe hvor tar du det ifra, enig med Maia over her, velformulert til tusen :)
  Fint fat du viser, og mange herlige lys. Durance lysene har jeg og, liker de veldig godt :)
  Om det blir krise med te-lysene får du komme til meg og få noen, eller rett og slett spørre naboen :)
  Ha en herlig kake-søndag, klem klem

  SvarSlett
 3. Hihihi, Dj Dan du! ;) Det overraskar ikkje det spor at du diggar han, hehehe... Rå type.

  Tomt for te-lys = krise her i heimen òg! Wæææ. Sats på søndagsåpen butikk, så vert jo kvelden så mykje koselegare ;) Men det kostar vel skjorta og vel så det, sikkert.

  søndagsklem til deg :)

  SvarSlett
 4. Det er morro og dekorere lysfat, små stillben her og der... ditt var veldig fint!

  Ha en fin kveld...
  Jeg koser meg med egentid!
  klem

  SvarSlett
 5. Ihihiii, så kult du skriver altså;))
  Her ble jeg og litt ivrig over denne utfordringen, jeg digger lysbrett og jeg har FLERE;) Nå har jeg hatt fotoshoot og bilder kommer straks;)

  SÅ mange fine lysglass du har!!
  Og me just LOVE Durance ♥

  Ha en fin kveld!

  Klem line

  SvarSlett
 6. Det er veldig fint med lysfat, likte de fine telysholderne dine! Jeg har tent lys i hele stua nå i ettrmiddag - det er så koselig:-)

  SvarSlett
 7. Jeg er med i jubelkoret til fabelaktige Maia her: du (og dj Dan!) kan få sagt det ja- på en slagkraftig og morsom måte!!

  Lysfat konk skal jeg jammen slenge meg med på! Hadde en tomforlyskrise selv her før helga, men nå har vi bunkret oppes både lys, servietter og pepperkakedeig:-) hurra for IKEA og hurra for deg<3

  Klem fra Karlotte

  SvarSlett
 8. For en smart utfordring, her tror jeg nesten at jeg må bli med på moroa :)
  Og et flott lysfat fra deg, ikke minst den herlige blomsten og krukka!

  En finfin søndagskveld til deg ♥
  Signe

  SvarSlett
 9. Fint lysfat!
  Koselige og stemningsfulle bilder
  Nyt søndagskvelden
  Klem Tonje

  SvarSlett
 10. ..hehe, vær en lysfontene du og! ;-)
  Telys er hygge, et helt soleklart must!
  Ha en kosekveld!

  KLem

  SvarSlett
 11. hehe, for eit vittig innlegg!
  Takk for koselig kommentar hos meg:)

  Eg føler meg litt som DJ Dan sjølv, uten å ha gjort den sammenligninga endå, hihi:)

  Mosekula har eg laga sjølv ja:) Bare tok eit stort flak av mose og laga det til ein rund ball, surra naturhyssing rundt etterpå.

  Håpar du får ein fin søndagskveld.

  Helsing Marianne:) også ei lysfontene!

  SvarSlett
 12. Du må bare kommentere som Dj Dan; han er suveren! Durancelyset er såååå fint;-) Har endelig fått lagt meg til som følger her ;-)

  SvarSlett
 13. hehehe smiler og ler når eg leser det du skriver ;), og kjenner meg veldig igjen i "krise vist ein ikkje har t-lys i hus", var tomt her på fredag, og eg gjekk "bananas" i lys skuffa mi, fant heldigvis noken få på bunnen av skuffa ;), så på lørdag va da rett på rema og kjøpa inn lys... :) klem til deg i høstmørket, kos deg med masse lys :) klem Janne L :)

  SvarSlett
 14. Hihi, du skrive såå bra:).
  Kjempefint lysfat:), liker fimopynten under:).
  Klem Hilde

  SvarSlett
 15. Tusen takk, kjære Eli! :) kjekt å bruka bloggen til forskjellige tema, kjenner eg. Ja, det er jo så flott, det høyres nettopp ut som at du finn den balansen som er god for DEG. Supert! Eg finn meg ikkje i at bloggarar vert sett i bås - for her er det mangfold, på alle plan! Og det er jo difor det er så kjekt :)

  stor klem til deg ♥

  SvarSlett
 16. Den utfordringen passa jo bra med bildet jeg la ut på bloggen min idag :) Elsker å ha tente lys rundt i leiligheten. Skaper så god stemning! Og ja, det er jo helt krise å da gå tom for telys!! Godt det ordnet seg :)

  -En god klem til deg fra meg-

  SvarSlett
 17. Heisan søteste Eli!! Jeg har visst vært litt AV i det siste - kjekt at jeg er savna!! Det er nesten som om de mørke kveldene har sugd ut litt kraft av meg for tida. Er ikke kreativ eller noe... Men jeg gleder meg til å få nytt armbånd!!!! Vi blogges....
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 18. Fin fint turbo-Eli, søstra til DJ Dan. Lekre lykter, og superkoseleg denne årstida! Håper t-lys krisa har løyst seg? Veit du; du vann stjerna inne hos meg :) Og det er eg veldig glad for! Du er ein av dei som lyser opp tilværelsen min BIG TIME!

  Send meg ein mail på draumetausa@gmail.com,
  og stjerna kjem umiddelbart din veg!

  God klem,
  E

  SvarSlett
 19. Klart du kan låne bildet! Det er jo "ditt" ;)

  Klem E

  SvarSlett
 20. Dette minnar meg om at eg skal handla inn sviblar, og plukka mose ♥

  Takk for koseleg kommentar - du er herlig! :) nei, bestevenninner treng ein uansett kvar ein er på livsvegen, det er heilt sikkert. Ja, store lysfat er genialt - fylla på med nips i stoooore mengder, hihihi. Må passa lårhalsen i måneskinnet, ja! Hehe... Var same veret her i går, og eg var redd for å skli sjølv ;)

  nyt fri-onsdagen! ♥

  klem Lina

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!