mandag 21. november 2011

Prints with WingsSøndag tok me turen til Sola stranda - mål for dagen var å få knipsa nokre brukande bilder til årets julekort.

Det er så gode fargar på Sola stranda - går nesten ikkje an å ta dårlige bilder... Og med sånne fine gutar så er det jo klart at det må jo berre bli bra.Litt slåssing må til - er me gutar så er me gutar...

Og no dåke, no er faktisk årets julekort i boks, kollasjen er laga og herligheten er bestilt. I år som i fjor bestiller me frå Prints with Wings - kjempe fornøyde med dei me fekk i fjor.

Korleis er julekort seansen hos dåke? I år var det altså så kjapt og greit gjort. Husker første gong me skulle ta julekort av Jacob sjølv, då var han nesten to år og skulle avbildast i fine strikkaklede som farmor hadde laga til han. Herr Fryd fekk trimma seg for å seia det sånn... sprang etter han rundt i heile hagen. Og slik har det egentlig fortsatt...Det blir jo ein del ablegøyer i sånne seansar - her ser dåke tydelig kor løyen Frøken Fryd faktisk kan vera... Dette er sju år sidan, det blei ikkje valgt som julekort dette da, men det er no eit herlig bilde! Deilige dobbelhakene. (DET seier eg ikkje nett når eg ser mine i speilet da...)

Men altså, julekort tagning... magisk eller mareritt?
I går passerte Frøken Fryd 20 000 visningar - det er ganske tøft altså!
Og så er det så utrulig kjekt å sjå at det kjem nye fjes innom som føljerar.
Eg blir så stolt og glad - det varmer!
Og alle dei fine og gode orda dåke legg att,
dei rører meg.
Priveligert, det er det eg er!
Love you!

15 kommentarer:

 1. Grattis med flotte besøkstall!! Kjempefine og stemningsfulle bilder, jeg ser at dette blir det bra julekort av :) Virkelig skjønne gutter du har! Og elsker Prints With Wings, ville valgt de hvis jeg ikke allerede hadde forelsket meg i Shutterfly og Tiny Prints :) Hentet faktisk våre julekort på Posten i dag! Er kjempefornøyd, skal vise de nærmere jul ;) Årets photo shoot gikk over all forventning, fotograferte inne, i matchende fine strikkaklær :) Neste år tror jeg vi tar bildene ute, bare for å få en forandring siden vi alltid har tatt de inne før. Nå får jeg jobbe litt mer, sånn at jeg kan gå på bloggerarrangement på Living i kveld, yay! Ha en fortsatt super mandag, elskelige Eli :) Klemmer

  SvarSlett
 2. Stilige gutter i flott landskap - må jo bare bli bra!!! Jeg har brukt litt bilder som jeg hadde på pc´en og venter på julekortene i posten nå! Vi hadde fotoseanse ute i skogen ifjor - flotte julekort bilder da!! Tok en litt kjappere i år!
  Ellers - grattis med 20.000 lesere - fantastisk!!
  Klem til deg Eli!!
  Heidi :)

  SvarSlett
 3. Flotte gutter der...og fine bilder!

  SvarSlett
 4. så vakre gutar! ♥ alle likar Frøken Fryd - hihi :) både me og gutane ;) obviously...! ;)

  klem

  SvarSlett
 5. Så vakre barn du har!

  I kveld skal jeg og mannen kose oss med ribbe. Gleder meg!
  Fineste ukesstart til deg,
  maiaklem

  SvarSlett
 6. Så fine gutter kjære deg!! Gratulerer med de fine besøkstallene, det er klart de fyker til værs så morsomt det alltid er å titte innom deg<3
  Her er årets julekort og kalendere bestilt og produsert. Enkelt og greit fra Elljøp, til tross for at svoger driver egen fotobutikk;-)
  God uke til deg min venn, klem klem

  SvarSlett
 7. skjønne gutter!
  og Norges fineste strand..! det er sant det, med det lyset der.. det er flott fotolys!

  Julekorttaking er pes, så derfor tar jeg helst et bra bilde fra året som gikk.
  For meg trenger det ikke være julenissebilde for å si det slik (heller motsatt;)

  klems!

  SvarSlett
 8. Flotte og kjekke gutter du har :)
  En flott plass å ta bilder på, hmm kanskje noe å tenke på til neste helg. Da skal vi ta runden med julekort :)
  Ja takk begge deler spør du meg, både magisk og mareritt på en gang :) kommer vel helt an på om smilet og humøret kommer frem på de jentene jeg har :)
  Natta, klem fra Ella

  SvarSlett
 9. Nydlige gutar :) Savnar solastranda, den vart godt brukt til fotgrafering og søndagsturar då me budde der. Ein nydlig plass.
  Her i huset fekk eg og endleg julekorta i boks, i år vart det så enkelt som å bruke bilder som allerede låg på pcen, lettvint og greit!
  Grattis med så mange besøk og følgarar, det e stas :) sjønne godt at talla stige, du e så flink! Får fram humoren i kvardagen du !
  Ha ein fine tirsdag Eli :)

  SvarSlett
 10. Julekort er et mareritt her i huset. Har enda ikkje fått tatt bilder, og ikkje vett eg koss eg vil ha dei heller. Me får sjå ka det blir te...hehe.

  SvarSlett
 11. Jeg sverger også til denne fine leverandøren av fotokort.Alt av takkekort,invitasjoner m.m er bestilt herfra og jeg er superfornøyd hver gang.Årets julekort har allerede ankommet oss ;-)
  Kos deg med førjulstida og videre utforming av kortene!
  Jeg har forresten laget et innlegg hos meg med armbåndet ditt,måtte bare!Håper det er okay ;-)
  Klem

  SvarSlett
 12. I fjor magisk.
  I år mareritt!!!
  Ja, for hun der på 1,5 år var overalt, da jeg prøvde meg...
  Så spørs om jeg ikke må ty til kollage i år jeg også ;)

  Er forresten SÅ glad i armbåndet jeg kjøpte av deg :)
  Innlegg kommer så klart... Er bare litt mye jul som må blogges om dagen ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 13. Å herlighet... tenk å glemme å si hvor kjekke gutter du har!!! ;)

  SvarSlett
 14. Hei,
  utrolig herlige bilder av guttene dine! Håper å få se ferdig julekortresultat etterhvert :)

  Julekorta her ble et utvalg med bilder av det som har skjedd året i gjennom, teksten fra et par julesanger og Fotoknudsen. Å "stille opp" barna mine for bilder blir sjelden vellykka...

  Ha en fin kveld!

  - AC

  SvarSlett
 15. Hehe, er eit kapittel for seg det der. Her pleier ungane vera nokså samarbeidsvillige (særleg dersom ein lokkar med t.d sjokolade). Men fekk nettopp rapport frå søster mi som hadde teke 90 bilder av sine to idag...og ikkje eitt vart perfekt. Jaja, det er jo berre eit bilde ;)
  Håpar me får sjå det ferdige kortet av gutane når de har fått sendt det ut til kreti og pleti? (blink)

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!