lørdag 13. juli 2013

Kvilepils

Mhm... Dersom du trur at dette er ein tyrkleif så er det ikkje det altså :-)

No sit Herr Fryd og eg og nyt ein kvilepils på vår favorittresteurant her på Amadores. Her lever me det gode liv! Og ja, Lillebror og Storebror Fryd er med. Dei tåler å sjå at mamma og pappa tar ein kvilepils til lunsj eller middag. 

I dag har me vore i Puerto de Mogan for å melda vår misnøye med Herr Fryd sine nye Oakley solbriller. Det vart ein irriterande opplevelse, ekstremt irriterande opplevelse! Frøken Fryd har handla både solbriller og vanlige briller her, og alltid fått god service. Det er ein optikerbutikk for all del, ikkje ei jallashappe... Men behandlinga me fekk i dag, som seriøse kundar, det var ikkje bra. Så skuffande. Me vart rett og slett ledd av, og indirekte kalt løgnerar. Var rett og slett ingen kvilepuls i sikte då nei! Me var så indignerte og irriterte og skuffa. Argh! No har vår lokale venn lova å ta tak i saken, så ja, her sit me då, atter ein gong med kvilepils. Nyt sol, varme, god stemning, turkis hav, kvarandre, livet... Og ja... By the way lizzom ;-) Frøken Fryd har investert litt av bonusen sin i ei ny veske. Ei veske som ho har kasta lange blikk etter lenge. Berre sjå på bildet. 

Sånn går no dagane her, me har vore ved sjøen, ved bassenget, på terrassen, i dyrepark, på shopping, i morgon vert det minigolf og Lillebror Fryd jakter tittelen som minigolfmester i Nernesklanen etter å ha grusa oss i både "idiot" og "risk". Herr Fryd er herved advart ;-)2 kommentarer:

 1. Herlig!! Nyt resten av sommeren og hverandre så godt dere kan!! Her er det hyttekos, men snart er det 30gr og sol i vente på Mallorca:))
  Sommerklem fra Tone

  SvarSlett
 2. Det hørtes fantasisk godt ut! (Utenom det med servicen, håper det ordner seg.)
  Nyt videre,
  veska er bare nydelig!

  Klemmer fra Maren
  Ps.: fin blogg!

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!