søndag 2. juni 2013

Wow!

Så enkelt, så vakkert, så til dei grader å få klump i halsen av... (heime hjå Karianne)Eg veit seriøst ikkje kvar eg skal begynna...
Men eg har altså vore på Bloggtreff i helga, på Haugalandet, hjå Karianne.

I lag med Maia har ho sidan januar i år planlagt dette bloggtreffet for 48 andre bloggerar.
Laurdag 1. juni var dagen då det braka laus, då alle forberedelsane enda opp i eit heidundrande treff.
Så mykje energi var det samla i Viksemarka at me utløyste ein nordavind av ei annan verd.

Og for eit syn som møtte oss i Viksemarka...
Naturen!
Beliggenheten!
Huset!
Bassenget!
Pynten!
Borda, ballongane, blomane, gåvene, champagnen...


Vidunderlige Heidi orienterer segMartha er klar!

 

Med god hjelp i frå Anett og Lotta hadde Karianne og Maia dekka nydelige bord, pakka 50 (!) goodiebager, rydda, stæsja, organisert, koordinert, bert, sjaua - ja - eg veit ikkje kva dei ikkje har gjort før me kom. For alt var gjennomtenkt, på plass og me berre tok i mot, tok i mot og tok i mot...Fine Netta sjenker champagne, rosa bobler såklart!

Vakker som ei hulder tar Karianne ordet og ønsker oss velkommen med ein herlig, humoristisk tale.
For ei dama! Ho har ein heilt magisk personlighet, ho har den evnen, som ikkje så mange har, til å få dei rundt seg til å føla seg heilt spesielle og ekstra levande.Karianne ønsker velkommenOg så gjekk det slag i slag med fantastisk mat frå Widvey's Catering, det var berre enormt godt!

Sponsorane hadde foredrag, og Kristine Vikse var førstekvinne ut.
For ei absolutt heilskjønn dama!
Knakande kjekt å høyra om korleis ho har kome dit ho er i dag, ho hadde med seg den nyaste kolleksjonen. Dei nye fotoprint sjala er berre heilt nydelige med motiv i frå norsk natur, blandt anna Kvitsøy.Kristine Vikse


Litt av den nye kolleksjonen til Kristine Vikse

Eg elsker dei nye fotoprint sjala til Kristine Vikse, og eg elsker yndige Kjersti som held sjalet!


Så var det nette, fine Hedda frå Crush Concept sin tur.
Eg elsker tanken bak Crush Concept, med skikkelig ting, skattar som du kjøper fordi du verkelig og inderlig ønsker deg dei, og som du aller-aller helst har livet ut og gjerne gir vidare til neste generasjon. Også etikken til Crush Concept varmer, fokus på bærekraftig handel er noko me alle støtter! Hedda var herlig engasjert i dette, og det smittar.Hedda - Crush Concept


Så vart det romantikk i lufta når Cathrine kom for å fortelja om Bryllupsbyrået og arrangementene ho tryller fram der. Eg trur kanskje at ho har verdas kjekkste jobb? Det er ikkje berre bryllup, men jenteturer, dåper, konfirmasjoner, inspirasjonsturer... Også ho gløder av engasjement og satte nok griller i hovudet på 50 bloggerar, blandt anna arrangerer ho ein tur til Italia til hausten som mange fablar om no.Cathrine (foto lånt av Maia)


Innimellom foredraga snusa me rundt i den fantastiske heimen til Karianne.
Eg drøymer enno om den. Alt var berre aldeles gjennomført, perfekt balansert, personlig, lekent, lekkert. Det var "Wow!" faktor i alle romma. Eg elsker det! Men sidan dette innlegget verkelig ser ut til å verta meir enn langt nok deler eg mine utvalgte glimt til seinare. Burda knipsa mykje meir, men med så store auger så hadde eg nok med å ta inn alle inntrykka... Du finn sjølvsagt mykje her på Karianne sin blogg, MittSitt.

Til slutt kom ein spesiell spesial, nemelig ekteparet Eva Mariann og Trond Amundsen frå Amundsen Spesial. Dei var heilt herlige! Jada, eg veit at adjektiva mine går i skjønne, herlige, nydelige, yndige osv osv i dette innlegget. Men det er heilt sant! Trond og Eva Mariann kom rett i frå eit anna oppdrag, men dei var så fraishe og fine, oppmerksomme og engasjerte. Trond fortalde om historien til Amundsen Spesial, han er tredje generasjon (om eg ikkje huskar feil) og han ønsker å vidareføre verdiane til sine forgjengerar. Ein av idèane til Amundsen Spesial er at så mange som mulig av sansane skal pirrast; syn, smak, duft... Dette fekk me absolutt med oss då me besøkte butikken i Haugesund, så fin å sjå på frå utsida, så lekkert presentert på innsida, den deilig dufta som møtte oss då me kom inn, designet på varene... Ja, og så dei spesielle Amundsen Spesial'ane då. Heldigvis for alle oss som ikkje held til i Haugesund så åpnar dei nettbutikk i desse dagar, det kan me lika!!Eva Mariann og Trond frå Amundsen Spesial

Frå Amundsen Spesial sin stand på Bloggtreffet


Frå Amundsen Spesial sin stand på Bloggtreffet
Men no set eg strek for i dag.
Dette innlegget er allereie for langt, men det er vanskelig å begrensa seg når ein er så full av inntrykk og vert så engasjert av desse gründerane som er lidenskapelig opptatt av det dei har skapt og driv med.

Eit foreløpig rungande TUSEN TAKK til alle som var med i går, det var ein kveld eg kjem til å minnast.

Det kjem sjølvsagt fleire innlegg frå dette treffet :)
18 kommentarer:

 1. Åhhh så kjekt dåkke har hatt det, håper vikelig det klaffer neste gang!!!! Nydelige bilder, og for ein gjeng vakre damer!!!!
  God klem te deg flottaste Eli

  SvarSlett
 2. Hah! Du snakker jo mer enn meg. Knis. Takk for en fantastisk kveld i går. Det må ikke bli lenge til neste gang!

  SvarSlett
 3. Så kjempekjekkt å treffa deg igjen Eli,alltid lika koselig da:)herlig å kunna skriva litt sånt uten å ha masse bokmålsord i da eg skrive:)
  Du så flott å lesa innlegget ditt,du er så flink til å skriva og mange andre og,verre med mitt rot,Hihi:)
  Det var då kjekkt å være der og for et opplegg:)

  Skulle så gjerne hilst på fleire men må ikkje tenke på det at eg ikkje fekk til det,var så mange at eg klarte ikkje heilt å få oversikt men men...og så er eg jo ikkje den mest utadvendte heller:)

  Ønsker deg ei flott ny veke❤skjønneste deg!
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Skjønne, skjønne Eli! Eg er like overvelda som deg, og gjerne meir til! Hihi, det synes jo godt på biletet du har av meg over her. Virra rundt og prøvde å få inn flest mogeleg inntrykk på ein gong! hihi! Det var gøøy! SÅ. GØY.
  Håpar me treffes igjen!!

  SvarSlett
 5. WOW, for et treff!!
  Det må ha vært magisk:)
  Og for et hus, og nydelig dame Karianne er, MÅ jo bli bra ♥
  Neste gang SKAL jeg altså!

  SvarSlett
 6. Så herlig og fantastisk det høres ut. En heil gjeng med flotte bloggedamer samlet på en plass, så gøy :o) Gleder meg til å se og lese mer om dette treffet. Klem fra Nina

  SvarSlett
 7. Skjønne herlige Eli! Du det var så kjekt. Jeg har dessverre ikke landet helt enda og går rundt i en bloggrus der jeg bare gliser fra øre til øre.

  Jeg skal bruke morgentimene til å redigere de stakkarslige 3 bildene jeg fikk tatt før minnekortet var fult og jeg måtte begynne et " slettehelvete" ( for jeg kunne ikke slette alle bildene som var tatt) uten like. Men jeg ser det er mange som har tatt bilder og jeg skal spør fint om å få låne og linke. Det går nok bra.
  Håper du får en fin uke, mye sol og mange smil. Klem fra Elin

  SvarSlett
 8. Takk for sist, var så utrolig koselig å treffe alle fine bloggere . Er helt enig- for et fint hus:::)

  SvarSlett
 9. SÅ bra du hadde det kjekt!
  Denne gangen fikk vi jo mat også *klapper meg på lårene og ler*

  Fantastisk kveld og såå koselig å se deg igjen. DU er bare herlig! Digger deg!

  Veldig koselig at du ville være med å gjøre denne kvelden helt magisk og uforglemmelig.

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken.
  Jeg er glad jeg var forutseende nok til å reserve tid til hjemmekontor i dag. For vi vasket nemlig ut huset til Karianne i går før vi vendte nesen østover og jeg kom ikke inn døren i fabelaktighjemmet før kl 21 igår. Og nok en grunn til å like interørbloggerinaer - de er renslige og ryddige, så vasking og rydding gikk som en lek.

  Smil og klem

  SvarSlett
 10. Hei igjen Eli! Ja ikkje sant det var heilt fantastisk!! Eg er høg på inspirasjonen enda! Det var så gøy å snakke med så mange flotte folk, høyre så interessante foredrag og historiar og ikkje minst å treffe deg igjen! Du er jammen flott Eli! Roleg og avbalansert, alltid med ein kjapp replikk og med ei grunnleggande haldning til livet som eg kjenner meg veldig igjen i! Håpar me treffes igjen! Ønsker deg ei super veke, her er det tom SOL!!

  Eg vart så glad for sjalet eg vant, dei var lekre! Har det på meg på jobb i dag (lurer meg til ein liiiten bloggerunde inni mellom slaga - hi, hi!)

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 11. Hei Eli, og takk for sist !
  Eg svevar enno etter det fantastiske bloggtreffet :)
  Kjekt å kopla eit ansikt til dei mange flotte bloggane.
  Ikkje så lett å få prata med alle, men kanskje det kjem ein sjanse til ?
  Håpar du får ei strålande veke :)
  Klem / Janne

  SvarSlett
 12. Hei på deg og takk for sist! Kjekt å treffa på deg!
  Synes slett ikkje at adjektiva i innlegget ditt var for mange av, det kunne lett vore endå fleire for det var ein fantastisk kveld meg ein herleg gjeng og flott vertskap og foredragsholdera :)
  Du, eg må forresten berre følga deg vidare, for bloggen din er s full av flott inspirasjon :)
  Nyt siste rest av junikvelden!
  Klem Gina

  SvarSlett
 13. Hei!!
  Flott innlegg fra en fantastisk kveld!!
  Vi sees plutselig igjen...
  Annelise

  SvarSlett
 14. Oh my oh my !!!!! Ja, det tok noen dager før jeg tok av den gule kjolen og forstod at jeg måtte slutte å drikke rosa Champis til frukost , men så leser jeg dette her hos deg !! Seriøst tårene trille og leppa skjelver , du bærer jo over deg av de fineste glosene fra ordlista, kjære deg!!! Jeg er ydmyk som få , men hadde jeg vært hund nå , hadde halen stått tilværs å røpet hvor kry jeg var!
  Digger ordet hulder forresten, vet du at jeg og Maia snakket sammen om at du må være med til Italia , for slikt et menneske som du gir en ro i alle personer og får dem til å våge å være seg selv samtidig som å være stolt av det!! Tror ikkje du er klar over hvor mye livsglede og positivitet du stråler ut i et rom! Jeg har ikkje blogget med deg noe særlig ( det skal jeg jammen få en ordninga på ) men her har jeg møtt i dame jeg virkelig ønsker mer av ( og ja, jeg er gift) hi hi!
  Tusen hjertelig takk for at du gir meg den selvtilliten og for at du brukte tiden din på å komme til Viksemarka .
  Husk at du alltid kan komme hit og bade eller prate med meg!
  ( i dag har det vært vindstille og 30 grader i bassenget - synd jeg presenterte så dårlig vær den 1.juni
  Ha en riktig så fin natt!
  Klem fra Karianne

  SvarSlett
 15. Jeg blir aldri lei av å se disse bildene om og om igjen! Vi hadde sinnssykt gøy!!! Kommer du til interiør messe i oktober?


  Klem
  Vicky

  SvarSlett
 16. Takk for sist Eli, veldig kjekt å treffa deg igjen smilande du :)
  Skulle bare vore så mykje lenger den kvelden, så mange ein ikkje fekk snakka nok med.
  Men for ein kveld - magisk!
  Heldige me så får væra med på slikt <3

  Ha ein finfin lillelørdag :)
  Klem Birgit

  SvarSlett
 17. FOR en magisk dag, fra ende til annen! Alltid like kjekt i så godt selskap, men denne dagen toppet det aller meste ♥
  Fine bilder, som inneholder mange fantastiske minner..

  Blogges snart igjen *smiler*
  Klemmer og smil til deg fra meg

  SvarSlett
 18. Fine bilder fra bloggtreffet deres! :)
  Håper at du storkoste deg fra ende til annen..

  Jeg skulle gjerne ha deltatt, men det var ikke så verst i København på Bloggbliss heller. *kniz*

  Ha en kreativ uke!
  Klem fra Heidi

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!