lørdag 4. mai 2013

Rosablogging

Oh yes, i dag byr eg på ekte rosablogging! Sjå desse herlige rosa blomane eg har fått. Laglig plassert i ein rosa vase... Eg har nemelig besøk, det er jentehelg i Fryd heimen. Dersom du er kjent med Familien Fryd og Frøken Fryd bloggen så veit du at Frøken Fryd er einaste frøkna i husstanden. Herr Fryd, Lillebror og Storebror Fryd er mannemannar. Og Fryd Pusane, jada, dei er mannemannar dei også... Det vil sei, er ein mannemann om ein er kastrert?!? (for all del... me snakkar om Fryd pusane i den forbindelse!)Vel, av og til må det altså tilførast litt rosa inspirasjon i Fryd heimen.

Men tilbake til jentehelga; me har snadra oss til med smågodt, risbrød, chips og anna digg. Me har sett Twilight. Me har sove lenge og spist frukost på Ostehuset. Me har oppretta Instagram profilar, såpass me kan dokumentera all denne kosinga. Me har snadra oss til med Twilight igjen, meir smågodt, risbrød, chips og anna digg, igjen. Og toppa det heile med litt nachos middag.Har du tilført heimen din litt rosa inspirasjon i dag?
5 kommentarer:

 1. I likhet med deg, bor jeg sammen med to gutter og en mann, så her blir det lite rosa. Jeg måtte se nøye rundt i stua før jeg oppdaget strikketøyet som jeg har begynt på i dag. En rosa bukse til snuppa i magen :-) da kan jeg vel si at jeg har pyntet med noe rosa i dag. Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 2. Så deilig med jentehelg!

  Rosa grenroser til helga her :)


  Vi sees på Haugalandet !

  Hanne :)

  SvarSlett
 3. Med to fireårige jenter i hus er det ikke mangel på rosa her kan jeg love deg. Men rosa er jo fint da, selv om mammaen liker best farger i den blågrønne skalaen. :)

  Høres herlig ut med jentehelg!

  SvarSlett
 4. Herlig med jentehelg! Det er rimelig mykje testosteron her i huset også, fem gutar: fire menneskegutar og ein hundegut! Men begge kattene er jenter, så det balanserer det heile litt! Faktisk så har eg tent rosa lys her i kveld, det var nåken eg måtte svi av, går helst i kvite her i huset! Kos deg med jentene resten av helga Eli! Klem din vei!

  SvarSlett
 5. Koselig stemning på bildene dine ♡ Flott bidrag!
  Fin søndag til deg og lykke til.
  Klem // Caroline - IG @husetpaavikse

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!