søndag 5. mai 2013

Pillow fight!

Dei som googler "pillow fight" og håper på å få sjå to lettkledde berter i vill putekamp kjem nok ikkje til å bli glade for å få treff på dette innlegget. Eg berre tenker; moahahahahahaaaaaaaa, suckers!!! Det er nemelig ein annan putekamp eg har i tankane, og det er den som skjer internt mellom putene i sofaen i Fryd Heimen. Me har nemelig fått oss ei ny puta. Yes!Den nye puta har Frøken Fryd kjøpt brukt hjå ein av favoritt bloggerskene, nemelig Cathrine med Trettien. Ho kjøpte den siste dei hadde, den luringen, men no er den min pga ymse ringvirkningar i nummer 31. Heldigvis har dei gamle putene vore imøtekommande og greie med nykommeren. Nett no støtter den Herr Fryd sitt kloke hode der han ligg henslengt på sofaen og ser Manchester United grisebanke Chelsea... {kremt} det er det resultate me ønsker i alle fall.For første gong på evigheter er Frøken Fryd med på ei NIB utfordring, denne utfordringa liker eg! Og dersom du vil vera med på å gi mai eit grønt fokus så sjå her; for kvar person som blir med på bruktduellen eller som deler innhold på Twitter og Instagram under hashtagen #bruktduellen, gir FINN ein donasjon til regnskogfondet. For kvar krone dei får bevares 200 kvm regnskog i eitt år. Og det godt folk, det er verdt eit innlegg. Bli med då vel!!

Her ser du fleire innlegg.
11 kommentarer:

 1. Kjempefine pute du har fått deg,puter blir det aldri nok av:)eg pleier sjelden og aldri å være med på utfordringane og blir vel ikkje no heller,typisk meg men får eg et innfall så blir det kanskje noko men siden me skal selga så er jo halvparten borte:)

  Fine søndag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Hi hi, hadde vore artig med putekrig på bloggen!! Gøy med nye puter, fine var dei alle! Brukt er bra, har ein del arva møbler som eg er glad i, problemet er i grunn plassen...!

  Her er det visst Chelsea som bør vinna! To heier på C og ein på MchU - og ein på Barca! Eg er absolutt nøytral!! Fotball e kje "My cup of tea" for å sei det mildt...;) men eg har gitt beskjed om at eg gjerne er med til Barcelona på kamp ein gong...sol, bading og shopping kan jo lett kombineras med ein kamp vettu;)

  Kort veka dette for oss, skal bare på jobb mand og tirsd, "I love May"!

  Klemz K

  SvarSlett
 3. Den havnet hos deg den fine puten ja:))
  Passet perfekt inn i gjengen.

  hehe, kul overskrift ja, haha:))

  SvarSlett
 4. Godt å sjå at den kom til et veletablert hjem, og at den godt mottatt! Den passet iallefall fint inn i gjengen!

  SvarSlett
 5. Tihi;) jammen godt at puta fann vegen heim til deg! Ho passa perfekt i sofaen din:) og jammen bra at du også deltar i ei utfordring! Eg ønskar deg hell og lykke:) ...og ei fin start på ei ny veke:)
  klem nina

  SvarSlett
 6. Lekre puter gjør seg :) og du skriver så bra om deres frittstående liv der i sofaen ;)
  Håper du har det bra? litt lenge siden livstegn - håper livet går i riktig retning og at du får litt overskudd av våren - du også :) Og så legger jeg merke til bildeveggen din der bak - kul - veldig kul. Ha en flott kveld fine du. klem

  SvarSlett
 7. Der endte den fine puta ja ;)
  Holder seg i Rogaland iallefall hi, hi.
  Herlige kommentarer du har lagt igjen hos meg de siste dagene...
  Kjenner jeg blir glad, smiler og får lyst til å være der du er snart!
  Tenker det var godt både å ha huset for seg selv og å få guttene hjem igjen ;)
  Her gikk helga med til å plante i krukker, Pelle politibil på kino og masse kos.
  En ny, herlig mai-uke står for tur og jeg håper du får en fin uke fine Eli :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 8. Herlig Eli!! Jeg digger den utfordringen, eneste utfordringen her i huset er å finne et egnet motiv, har sååååååå mye brukt:))
  Ønsker deg en nydelig uke!!
  Klem fra Tone

  SvarSlett
 9. Så koselig du har det!
  Ønsker deg en NydeligFlott mandag,
  og lykke til i Nib`s utfordring!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 10. Så koselig det var i stuen din nå :)
  Sees neste helg!

  Happy fredag, søte du!
  Denne helgen skal jeg ta vare på mann og hund og bare nyyte!
  klemklem

  SvarSlett
 11. Koselig stue du har!
  Masse flotte puer :-)
  Ønsker deg en super helg!
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!