onsdag 6. februar 2013

Bonus!
Å starta dagen med besøk av ein seks dagar ung nevø er heilt fantastisk!
Ingenting er så nuuuudelig som ein liten bebis med gode bollekinn, som er så ny at han kryp saman som ei lita peanøtt, lager deilige små knirkelydar og spisser lippene. Ingenting duftar så godt som ein flunkande ny liten skjønnas, og ingenting er så mjukt og godt og uskuldig. Åh, det var nesten heilt umulig å gå på jobb...

Om ikkje den starten var nok, så var eg på spinning i dag, på Elixia, på St. Olav i Stavanger. Jada, eg veit at eg er ekstremt flink... Tilfeldighetane ville det slik at Janove Ottesen også skulle på Elixia, på St. Olav i Stavanger i dag. Håhåhåhåååå, han er ikkje vond å festa augene på han der Janove. Det einaste som kunne toppa det var om han også var på spinning. Men det at han gjekk forbi spinningsalen holdt i massevis det altså :-)

Ja, det var i grunn berre det eg ville melda i dag.
Skikkelig bonus dag!

Korleis har din dag vore?


 

9 kommentarer:

 1. For en dag da Eli, ganske mye kontraster her også:))
  Fin kveld til deg flotte Eli!
  Klem fra Tone

  SvarSlett
 2. Han er SUPERFIN!
  heldiggris,
  Belønning for spinningen det der ja.....

  Ha en strålende kveld.

  Klem
  LinnTherese

  SvarSlett
 3. Herlig med slike bonusdager!
  Blir absolutt ikke feil, love it!

  Ønsker deg en fortsatt flott onsdag

  Klems

  PS! Min mamma kjenner godt foreldrene til Janove, kanskje jeg skulle gi ett lite hint neste gang at spinningsalen bør prøves;-))

  SvarSlett
 4. Kuuult Eli, innhaldsrik dag!! Klem til deg

  SvarSlett
 5. Herlig dag :)
  Nå er billetter bestilt og vi kommer! Gleder meg til å klemme deg og skravle masse! hihi!

  SvarSlett
 6. Det var ikkje bare bare det! Syns det var ganske mye eg :) Enig med deg, babyer lukter så deilig! Heldige deg som får kose med en slik en... Og du! Tror eg begynne på Elexia st. Olav...

  Ha en fine kveld

  -Klem Kjersti-

  SvarSlett
 7. Men i jøsse namn,da.....hadde jeg vært deg,hadde jeg nok sittet der enda,paralysert !!!! Heheeee,en skikkelig karamell,den karen !!! Ikkje vond å sjå på,nei !!!!

  SvarSlett
 8. OOOOOOOHHHHHH!!!!!! slett ikke ille å ha nåkka fint å se på når man svetta og pæsa ivei, sjøl om d va bærre et pittelite glimt!! Sånne lekkerbiskena burde jo vært ansatt som veggpryd inne i en spinningsal spør du mæ!! Ja, førr å styrk moralen liksom! Enivei- takk førr fine ord inne hos mæ, neste gang du skal til Bergen skal du stikk innom her syns æ!!
  :-) Klæm fra dronninga av fargegalskapen!

  SvarSlett
 9. Eg dør av latter!!! Køddar du. Gjekk han forbi inni gangen nå du sat der og spinna???? Eg dør, me må nesten begynna å pynta oss før trening heretter :) Klem te deg :)

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!