onsdag 8. februar 2012

Tenåringsrom


Sidan Frøken Fryd no er blitt tenåringsmamma har ho fått ei ny utfordring, eller skal eg kalla det ei gåve? Tenåringen sitt rom er under oppussing, og mamma har fått "nesten" frie tøylar til innredning, det må berre godkjennast av tenåringen underveis.

Etter eit google søk på tenåringsrom fant eg freshome.com som hadde ein god del bra forslag, faktisk. No er planen til Frøken Fryd at rommet skal gå i kvitt, svart og grått. Det første strøket med kvit maling er alt på plass, og det neste kjem seinare i dag.

Dersom det er nokon som har gode forslag så tar Frøken Fryd i mot med stor takk, enten du har linker til eget innlegg, har sett eit innlegg på ein annan blogg du kan linka til, veit om ei kjekk nettside med tips og idear. Blir glad for alt eg altså!

Det var ein del lure løysingar å finna. Og det er bra, for tenåringsrommet er lite, veldig lite. Han er stort sett berre i kjellerstova med kompisane sine, så difor har no lillebror overtatt det store rommet. Så då får me domino effekten da... Me har nemelig eit guterom som skal piffast når tenåringsrommet er ferdig. Jammen godt me aldri går tom for prosjekt, dåke ;)

5 kommentarer:

 1. Tenåringsrom er stas:)
  Og her var dert mye herlig inspirasjon!!
  Lykke til:)

  SvarSlett
 2. Fint av store gotten da;) Han vat tydelig at mamma KAN;) Lykke til...

  SvarSlett
 3. For en spennende utfordring! Jeg er veldig glad i Potterybarnkids.com og de har også en nettbutikk som heter PBTeen, kanskje du finner inspirasjon der. Nå er det vel ikke lenge til dere reiser?! :) Fortsatt fin onsdag! Klemmer

  SvarSlett
 4. Et stoooort kart på en vegg!
  Det er kult synes jeg.

  Ellers er jeg foreløpig mest ekspert på smågutterom (for sånne små gutter som ennå lar mammaen herje fritt)

  Kjekt med barne/ungdomsrom da!

  SvarSlett
 5. Hei søte!
  Endelig fikk jeg tid til å besøke deg her inne! Uken har bare flydd av sted, uff!

  Du er så søt og god som alltid besøker meg :)

  Ikveld er jeg og Nala alene, mannen jobber (er det ikke den ene så er det den andre). Vi har funnet fram pledd og ullsokker etter en laang tur i halvmeter snø.
  Klemklem

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!