tirsdag 28. februar 2012

Om å spisa ut rynker...





Når me var på Gran Canaria no i vinterferien så oppdaga plutselig Frøken Fryd at ho snart er 38 år, og ikkje nok med det... det VISER! Frøken Fryd har fått rynker... heilt sant! På bildet over her jobber Frøken Fryd intenst med å spisa ut alle rynkene, og som dåke ser på det ville blikket, og dei gode hakene, så er ho godt i gong.









Ein av dei stadane der Frøken Fryd la inn ein steikande god innsats for å kvitta seg med rynkene var på Guantanamo. Tru det eller ei! Tidligare har me flira rått og spøkt om at ikkje skal no vel me ha på oss oransje kjeledress og svart sekk over hovudet når me går på restaurant. Men no viser det seg altså at me har jo tatt heilt feil. Det er på Guantanamo avdeling Cuba at dei gjer det. På Gran Canaria så er altså Guantanamo absolutt ein stad å anbefala. Ser litt småsjuskete ut på utsida, og er vel gjerne ikkje ein interiørbloggars våte drøm på innsida heller. Men fy søren som dei kan laga mat!




Flambering av jordbær.





Og servicen var kjempe god! Frøken Fryd bestilte i god tid bord til 13 personer på sin kjære pappa sin bursdag, og når alle gjestene hadde ankomt vart belysninga dempa og servitørane kom gåande med tente stjerneskudd og song "happy birthday" til 65 åringen. Det lille ekstra. Kjempe koselig! Maten fekk me kjapt og den smakte utsøkt, vinen også. Og desserten.... mmmmm....









Heile turen til Gran Canaria vart eit etergilde utan sidestykke. Og Frøken Fryd har ikkje ei einaste rynke att. Det er nummeret før ho ikkje har delt bak, faktisk. Godt er det at me budde eit stykke oppi ei fjellside såpass me fekk gått av oss litt til og frå hotellet.




Til White Bite frå Frøken Fryd




Her sit Herr Fryd og tenker på den rynkefrie, runde og deilige kona si. Dåke ser det på det lett sløra blikket. Er han vel ikkje fin?




Frøken Fryd er ikkje berre storspisar, men også lettare drikkfeldig...
Han med 1000 meters blikket er Frøken Fryd sin kjære lillebror.




Ein annan stad me la att ein del rynker var på Los Geranios på Amadores stranda. Her vart det både lunsj og middag dei fleste dagane... og dessert... og iskald San Miguel...






Frøken Fryd har rett og slett litt abstinens om dagen utan ein iskald San Miguel i kvar hand... og utan banansplit til dessert... må handla sjølv... må laga maten sjølv... til og med vaska opp sjølv sidan oppvaskmaskinen er i streik. Life is hard!









Nei, la oss snakka om kjekkare ting! Kva gjer du for å kvitta deg med rynkene dine?
Eller liker du egentlig best at det viser at du har levd og ikkje er av plastikk?





26 kommentarer:

 1. Hihi. du er fine:), det er viktig å holde skinnet stramt:).
  Såg ikke feil ut verken middagen, desserten eller san miguelen:).

  Så va de rynkene då, e ikkje det et tegn på at vi har hatt et godt liv:).

  Klem

  SvarSlett
 2. Rynker i mine øyne viser at en lever og blir visere;) men må innrømme at jeg friker litt ut når jeg ser de gråe hårene begynner og dukke opp, bare 30 år gammel, hihi....synes du holder det utrolig godt jeg, Eli. Flott dame er du med litt rynker, pyttt pytt, ikke ser jeg de. Når en smiler dukker de opp, og du er en smilende person;)

  SvarSlett
 3. Hehe, artig:)
  Men når det er sagt, så syns jeg ikke det var mange rynker og spore hos deg:)
  Men, du har vel spist de ut ja, haha, likte den:)
  Jeg er og litt der kjenner jeg, elsker og spise, spesielt på ferie hvor det blir servert OG ryddet etterpå - digg it!!

  Alltid kjipt og komme hjem etter slik oppvarting altså:)

  SvarSlett
 4. Herlige bilder og kommentarer!! :-)
  Ferie er ferie og rynker er rynker!! Så det så!!
  Fin dag til deg!!
  klm ingrid l

  SvarSlett
 5. Du herlige, vakre kvinnemenneske!! Fornøyelig lesing som alltid og så fine bilder av vakre mennesker i dag - og deilige desserter...og deilig drikke... Jeg rer opp gjestesenga til deg snart så kan vi jobbe med rynkene sammen;-)
  Kjenner til den følelsen av å komme hjem fra ferie og lure på hvor det ble av de som ryddet av tallerken din så snart du var ferdig med å spise. Etter 14 dager på (spise) cruise - hvor en anselig del av tiden ble tilbrakt i 12 egt- der hvor buffet etagen var, var det ikke bare, bare å aklimatisere seg når man kom hjem!!
  fineste dag til deg skjønne frøken, klem fra Karlotten.

  SvarSlett
 6. TAKK skjønneste frøken Fryd!

  SvarSlett
 7. Jeg ble så opphengt i det ene bildet der at jeg har glemt hva du snakket om!

  SvarSlett
 8. Åja,rynker!
  Ser ingen rynker, hva snakker du om?

  SvarSlett
 9. Hahaha, så morsomt og gjenkjennelig, nok en gang :-)) Hva jeg gjør for å kvitte meg med rynker? Jeg gjør nøyaktig som deg. Spiser de ut. Syns det er genialt... sånn av og til. Hørtes ut som en alla tiders tur!
  Klem til deg, flotte frøken Fryd!

  SvarSlett
 10. Fantastisk, du får alltid fram smilet. Rynker kommer sigende, men..... Gjør det noe ? NEI!!!!


  Du ser fantastisk ut!

  Klem

  SvarSlett
 11. herlig! Du ser så flott ut atte:)

  SvarSlett
 12. Ser så fin og flott ut :)

  ha en flott kveld!

  SvarSlett
 13. Rynker du?? Nei, nei det er nok bare innbildning ja :) For å unngå å få rynker prøver jeg å kose meg mest mulig, gjøre minst mulig av det jeg ikke har lyst til og man skal ikke undervurdere å få nok fett i seg for å holde rynkene borte. Leste at en av disse supermodellene (var det Heidi Klum?) som faktisk anbefalte å legge på seg et par kg for å se yngre ut. Man blir så lett rynkete når man er tynn som en sild vettu. Personlig sverger jeg også til store doser e- og c-vitaminer og omega fettsyrer for hud og immunforsvar. Pluss solbriller! Ha en fortsatt fin og rynkefri uke :) Klemmer

  SvarSlett
 14. Du er vel bare skjønn...og rynker? Skjønner ikke hva du mener. Men...når de kommer, ikke bli hysterisk, de har sin sjarm de også. Jeg har mange. Gud, så sjarmerende! Hoho..

  SvarSlett
 15. Hahaha! Du jeg dør av deg! Herlig du er!

  Du har jo ikke en rynke :) Vakker er du og frydmannen var nå en kjekkas :)

  Fabelaktig tirsdagskveld ønskes deg, søte. Her forberedes morgendagens jobbdag i Kristiansand.
  Stor klem

  SvarSlett
 16. Hehe,kjempe fine,men jeg kan ikke se noen rynker,nyt livet og rynkene,ha en strålende uke.og legger meg som følger,klemmer hege

  SvarSlett
 17. ELIIIIIIIIIIIIII DU E SO GOE :) You made my day !
  Fantastisk beskreve :)
  Eg e snart tretti, og jaggu kjeme rynkene. E nå litt sjarmerande og synst eg.
  Lika å kalla dei smilerynke :)

  Du er ser så flotte ut atte, ja både du og maen din, dei flotte arvingane dåkas. Ja og brødrene dine.
  Og mammo og pappen :)
  Fine familien !

  ha ein fine kveld :)
  ( eg ser for meg at du straks har spalteplass i ein spenstig blad / magasin :) )
  henriette

  SvarSlett
 18. Så skjønn du er! Fin akkurat som du er og attpåtil dødstidig- det kan jo ikke bli bedre!<3 Det så helt fantastisk deilig ut på sydenferie *drømme* Her regner vi vekk om dagen, men det er lyyysere! Hurra for det!:) God klem fra Heidi

  SvarSlett
 19. Veit du, no er klokka snart ett (den er faktisk ett) og eg er så svolten at eg kjenner eg dett ut innimellom... Og så kjem eg inn her og ser så mykje godt at sleven heng heilt ned på puppane(og det er eit godt stykke ned dit skal eg love) Eg har nemleg funne ut at eg heller vil ha rynker, enn kilo. For når ein ligg på sofaen i to månader med vond rygg og trøstespis sjokolade ut i ett... Ja, du kan no sjå det for deg.

  Over til deg, eg synes du såg smashing ut! Berre litt bekymra for han broren din som såg ut som han tenkte fole hardt på eitt eller anna??? Ikkje bekymringar på ferie håpar eg?

  Veit du; no må eg kome meg opp i senga. Dette endar ille i morgen tidleg!!!

  god klem,
  e ;)

  SvarSlett
 20. He-he!!! Ja jeg vet at det er en fordel å ikke være for tynn slik at skinnet sitter strammere, men jeg vet ikke helt om jeg bør spise mer...
  Nå er jeg faktisk noe eldre enn deg og de forbaska rynkene kommer uansett kremer osv.
  Jeg syns du ser fantastisk flott ut - brun og lekker!
  KOS deg på ostehuset - byens herligste sted ( jeg bare elsker Cæsar-salaten deres)!!!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 21. Hahaha du er hÆrlig!!!! Gleder meg til å treffe deg

  SvarSlett
 22. Eli, det er berre ein ting å seie, du er fantastisk!! Knallkjekt å lesa om turen dåkas :)
  Varme klemmar fra Tutto

  SvarSlett
 23. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 24. Ser ikkje ei rynka eg! Bare ei feien, fjong og flotte frøken :)

  SvarSlett
 25. Hehe jeg ler her jeg sitter, morsom er du Eli :) Og fin og brun, jeg kan ikke se en eneste rynke :)¨

  Klem

  SvarSlett
 26. Ser ingen rynker hos deg :) Ikke noe å uroe seg for. Det er verre med meg. Jeg er nå 52 år gammel, og merker at hele ansiktet har mistet elastisitet. Dro til en klinikk i Oslo og fikk fikset noe av det med Restylane i fjor, men tror nok det blir flere behandlinger om ikke så lenge.

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!