fredag 18. januar 2013

Sentimental.no

Via


Me hadde som nevnt i forrige innlegg ein jubilant i går. Heile 10 år altså... To siffra. Not bad!
Men likevel, tross heile to siffer i alderen, er lillebror mamma sin absolutte kosegut, og det er Frøken Fryd veldig glad for. I natt var det mareritt og sjølv om ein er blitt 10 år så er det grådig trygt og godt å få komma inn til mamma og pappa om natta.

På 10 års jubileumet sitt vart lillebror vekt, i tråd med tradisjonen, med gåve, kake og "song". Me hadde norsk flagg og pappa og storebror var sjølvsagt også med. Det var Frøken Fryd som skulle "synga", og ho begynte med friskt mot på "hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere!" ... Og lengre kom ikkje Frøken Fryd, for det blei så trangt i halsen. Der låg 10 års jubilanten i senga si, med sovehår, sovevarm og litt groggy, men med stjerner i augene og så forventningsfull i startgropa av den dagen som er kun hans! Og då har ikkje den sentimentale Frøken Fryd sjans til å synga meir, det blir for mykje kjærleik. Så då måtte det ropast litt "gratulerer med dagen, wohoooo!" for å dekka over.



 
Via
 
 

Via


Ja, ja... Sentimental er vel ikkje det verste ein kan vera? Frøken Fryd kan ikkje sjå på Gray's Anatomy utan total hulking og tårer i strie straumar, det samme med Private Pratice. Musikk for eksempel... kjempe effektivt for å få Frøken Fryd rørt, eller ei god bok. Eller eit skjønt bilde eller ei fin handling. Som du ser, det er ganske lett å få blanke auger på Frøken Fryd.

Er du sentimental?


 

9 kommentarer:

 1. JA:) tårene finner vei frem i tide og utide...
  morgensamling når alle elevene stemmer i på deilig er jorden, når eldstemann nettopp kom og hadde funnet ei løs tann, når frøken dings skal gi kos fordi mamma er litt lei, eller som du sier; bare fordi det er en fin sang på radioen...
  men det passer meg bra, for jeg er stor tilhenger av å vise følelser;) (selv om temperamentet noen ganger kunne vært bedre skjult!)
  ønsker deg en fin dag full av gode følelser!
  klemklem

  SvarSlett
 2. Nydelige og inspirerende bilder forresten! Er helt i tråd med mine bland-hvitt-rått-og-natur forsøk for tida:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mykje med dagen til store-litle 10 åringen din ☺ Stas med bursdag!!
  Fint å lesa nye innlegg hos deg var det også, faktisk like stas som å få kommentar hos meg - du har vore savna!!!
  God helg og kos deg på Stord, klem K

  SvarSlett
 4. gratulerer med dagen til 10 åringen din.
  Er nok sentimental,men slik er det nå bare.hehe,ha en flott fredag,...
  flotte bilder.klem hege

  SvarSlett
 5. Tårene ligger langt framme i øyekroken her også, men men... Vi får bare gråte og snakke med klump i halsen.
  Ønsker deg en kjempefin helg skjønne Eli.
  Varm klem fra Annfrid

  SvarSlett
 6. *hihi* Du høres ut som meg når det gjelder å være sentimental. Kan ikke se Idol engang jeg før jeg sipper, samme om de kommer videre eller ikke.

  Gratulere så mye med 10åring i hus.
  Ønsker deg en fin helg.
  Klem fra Tonje Merethe

  SvarSlett
  Svar
  1. ...å være sentimental er en god egenskap...blir lett rørt jeg og...både av musikk og film!
   Grattis med 10 åringen din!!
   klemmer!!!

   Slett
 7. Hihi, jeg er übersentimental! Griner av alt rørende, og det går ikke én episode av Greys uten at jeg snørrer litt. Og hva er det med Ole paus på Hver gang vi møtes? Sliter like mye som Lene Marlin med å holde maska når han gjør sine versjoner! Gratulerer med 10-åring, stor stas! :)

  SvarSlett
 8. Kjære Eli...jeg fikk både snørt inn halsen og fuktig øyekrok bare av å lese dette innlegget ditt...hahaha! Toppen av sentimentalitet! Jeg griner hele tida jeg. Tror at det å gå svanger, samt mammarollen i praksis skambanker hjertet så kraftig at det rett og slett mykgjøres for alltid. Stor klem fra Kristine (som fortsatt holder stand i Dusavik - masse kjekt som skjer og superfine folk, men det hadde nå vært kjekt å hatt deg her oxo) ***

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!