mandag 27. august 2012

Frøken Fryd i København!

I skrivande stund befinn Frøken Fryd seg i København... Og at ho nyt livet er ingen overdrivelse! Det går i shopping, cafe liv, øl, middagar og sist men IKKJE minst sosialt samvære med veldig fine folk.

Sola skin for det meste, det har blitt ein del utepils for å seia det sånn :-) I dag satt tre små frøkner på Højbro Plass og meska seg med øl og snakka høgt og frydefult om at sannelig er livet godt, dåke...

Så kan eg ikkje seia anna enn at eg ser fram til Coldplay konserten i morgon og håper at dei som skulle finna vegen inn her har det strålande godt!

Biletet er tatt på Cafe Norden med mobil ja. Nettverket her me bur er i beste fall ustabilt, så spent på om dette innlegget i det heile tatt vert posta...


12 kommentarer:

 1. Iiiiiikkkkkk - skal du på Coldplay konsert?!! Ah- den som hadde vært der sammen med dere. Elsker Coldplay og fikk de med meg i Oslo 2,5 uker før Lillekarlotten så dagens lys- flodhest på konsert;-)

  Kos dere max!!! Klem i fleng;-)

  SvarSlett
 2. Dette høres jo bare fantastisk deilig ut! Og så topper dere det like godt med Coldplay konsert :-) Ønsker deg en fortsatt fin dag i København. Ha det supert på konsert!

  Klem Katrine

  SvarSlett
 3. kos deg i København Eli :)

  høyres herlig ut!

  henriette

  SvarSlett
 4. Vel unt med fine dager i Køben. Livet må nytes og det er viktig med slike små pustepauser som det der. Coldplay er heller ikke feil...jeg håper konserten blir smashing og at du fortsetter å kose deg i solen i det danske land. Gode dager ønskes deg. Klem :)

  SvarSlett
 5. ååååååååååååååååååååååååååå coldplay!!! heldiggris!!
  kos deg masse!

  klem

  SvarSlett
 6. Koooos deg masse:))Herligt å slappe av og nyte livet!
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 7. God fornøyelse ☺ K

  SvarSlett
 8. Så herlig!!
  KOS dere MAX ♥

  SvarSlett
 9. Kos deg på konsert, fine du! :) Klemmer

  SvarSlett
 10. Kos deg på tur!

  klemklem

  SvarSlett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!