søndag 13. oktober 2013

Kva gjer deg glad?

Ja, kva gjer deg glad?
Veit du kva som gjer meg glad? Det er ganske mykje faktisk...
Eg blir glad av å sjå denne gule puta i sofaen, ekte materiell lukke! Den er så fin og gul, som ei lita solstråle i stova. Og å parkera kinnet på den når eg skal snorka meg gjennom middagsluren er himmelsk. Den er så mjuk. Litt økonomisk glede skader heller ikkje, den kosta meg under 80,- kroner.

Utover puteglede så vert eg glad for sol utanfor også, ikkje berre sofasol. I går var det ein fantastisk dag for ein bytur, med unntak av parkeringsmulighetane da - dei var tragiske. Eli, som sjeldan er ute i god tid, kom skikkelig for seint til avtalen. Når eg køyrde ut mot byen så kom eg på at ein kollega nevnte at det var haustmarknad i byen, i tillegg til at det var laurdag og me skulle møtas klokka 13. Til og med eg la saman i hovudet at; wooopsie - kanskje det vert litt vanskelig å parkera i dag? Kanskje du skulle vore ute i bittelitt betre tid? Vel, det vart ein superduper bytur med ei god venninne - ein me hadde avtalt for lenge sidan - og været kunne ikkje ha vore betre. Me hadde god tid, det var mange folk å sjå på, me åt deilig lunsj og fekk til og med shoppa litt. Ja, shopping gjer meg glad!Ein ting eg ikkje er spesielt glad i er å laga mat. Så på biletet over her er eg på vei til å henta litt deilig indisk take away - fy søren så herlig. Å komma heim, dekka bordet, og spisa ein herlig middag så eg ikkje har laga sjølv. Nam! Det gjer meg glad.

Til helga skal eg ein tur til Bergen, vissheten om dette gjer meg glad, og har gjort meg glad i fleire månader. Reknar med å treffa ein del av dykk også der! Eg skal bu på hotell - det gjer meg glad, eg skal bli inspireret - det gjer meg glad, eg skal treffa folk for første gong - det gjer meg glad, og eg skal treffa folk igjen - det gjer meg glad. I tilleg skal eg drikka øl - det elsker eg! Og så blir eg enno gladare når eg drikk øl, yadda!! Ikkje minst vert eg fantastisk morsom, og finare, ølbriller er eit faktum! Og sist, men aldeles ikkje minst, skal eg treffa broren min - det gjer meg veldig glad!

Ja, så då lurer eg på, kva gjer deg glad??8 kommentarer:

 1. Du, og bloggen din Eli gjer meg glad <3 Klem Kari

  SvarSlett
 2. Fytti no fekk eg lyst å plutslig hiva meg rundt å få blogg før helga, bloggtreff og messe gjer ein glad. Kos deg masse Eli, kanskje sjåast me. Tvingar kanskje mann og barn i bilen for ein bytur.

  Henriette

  SvarSlett
 3. Så fine ord og vakre bilder !! Håper du hadde en strålende helg! (skulle så gjerne vært der, men det ble ikke tid)

  Ha en glad, ny uke!
  KLEM
  anette

  SvarSlett
 4. Nydelig blogg! La meg til som følger her hos deg jeg og du må gjerne sjekke ut mine give aways. Jeg har flere innlegg og det kommer flere, så dersom du liker juleting, så er du hjertelig velkommen til å melde deg på. Ha en riktig god dag :))

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 5. Hei søte du!
  Først må jeg takke deg for at du legger igjen spor på bloggen min. Det gjør meg glad, for jeg elsker kommentarer og dine er jo så herlige! Jeg har hatt helt stopp på å besøke andre blogger en periode, jeg måtte rett og slett prioritere tiden min. Men nå har jeg endelig hodet over vann og kan endelig dra på besøk hos herlige bloggerinaer som deg *smiler*

  Vi fikk dessverre ikke skravlet så mye i Bergen, jeg håper alt er bra med deg fine!

  Ønsker deg en fortsatt nydelig uke!
  Her er det litt mer hvilepuls enn på lenge og jammen skal jeg nyyyyte det!
  Stoor klem

  SvarSlett
 6. Miss you in cyber-space! Venter tålmodig på din inspirasjon og fine innlegg, men sjølvsagt alt til rett tid!! Klem Kjersti

  SvarSlett
 7. Jeg leser mange blogger og dette er absolutt en av de fineste, du skulle vært forfatter du som er så utrolig flink med ord - og ikke minst et øye for det visuelle. Håper du snart er tilbake og at pausen skyldes at du holder på med et bokprosjekt;) God helg
  Hilsen fra
  Kjersti

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Kjersti ❤️ Eg skriv nok ikkje på noko bok, men takk vere deg så fekk eg opparbeida meg inspirasjon til å blogga litt igjen. Tusen takk for at du tok deg tid til å skriva desse fine orda til meg. Tusen takk!

   Varm klem frå Eli

   Slett

Tusen takk for helsing, det gjer meg glad!